Véget ért a barátság! Taylor Swift nem hajlandó meglátogatni a rehabon lévő Selena Gomezt
2016. november 08. 10:09
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
SelAri: Ennyire ismered Taylort, hogy ilyeneket jelentesz ki? Attól, hogy ilyen dolgokat olvasol, hallasz róla,(ráadásul, hogy ennek a fele sem igaz) még egyáltalán nem jelenti azt, hogy neked "hülye libának" kéne nevezni.
Ezen nem csak neked kéne elgondolkozni, hanem a többi kommentelőnek is, aki r'bancnak stb-nek nevezi.
Ezen nem csak neked kéne elgondolkozni, hanem a többi kommentelőnek is, aki r'bancnak stb-nek nevezi.
2016. november 08. 11:32
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Semmi valóságalapja sincs a cikknek. Nem védem egyikőjüket sem, de amit róluk írtak, arra nincs bizonyíték, amíg pedig az nincs, addig nincs is min ítélkezni. Ha igazak a dolgok, akkor az is logikus, Selenának rengeteg problémája van mostanában és nem lenne csoda, ha a pohár fenekére nézett volna, de úgy vélem, nem ez történt. Lelkileg biztos megviselték a barátnőjével történtek és a betegsége sem javított a helyzetén, de szerintem mivel a lupusz miatt vigyáznia kell az egészségére, ezért szerintem nem iszik. De mivel nem ismerem, így nem tudhatom. Taylor Swift sok pasival randizott már, ez tény (bár igazából ha kávézni megy valakivel, már rögtön arról szólnak a hírek, hogy együtt jár vele), de rengeteg barátja van és közéjük tartozik Selena is. Az hülyeség, hogy a hírnevének rosszat tenne a barátságuk, szerintem ő sem gondolja így, úgyhogy ha nem látogatta meg Selenát, az azért lehet, mert vagy nem mehet be oda látogató orvosi utasítás miatt, vagy pedig lehet, hogy összevesztek. Jó, utóbbi esetben akkor is mellette kellene állnia, de mint tudjuk, sok barátság nem állja ki az idő próbáját, talán az övék sem volt olyan szoros. Nem tudhatjuk, mi történt valójában, így én nem is ítélkezem felettük.
Különben meg nekem is volt a munkahelyemen egy nagyon jó barátom, jól kiegészítettük egymást, de amint másik munkahelyet talált, már Facebookon sem írt. Mindig én írtam neki először, egyszavas mondatokkal válaszolt is, de aztán ezt meguntam. Pedig úgy váltunk el anno egymástól, hogy továbbra is tartjuk majd a kapcsolatot. Úgy látszik, nem volt olyan szoros a mi barátságunk sem, hiába hittem régebben azt. Jó, mi nem gyerekkorunk óta voltunk barátok, de ő az első olyan ember (mármint a barátok/haverok közül), akivel ha találkoztam, nem számoltam a perceket, hogy mikor lesz már vége a napnak. Nagyon nehezen barátkozom és nehezen értetem meg magammal az embereket és általában rövid idő után már azt várom, hogy hagyjanak már békén, kell egy kis csend, de vele nem így volt. Sajnálom, hogy így lett vége és azt is, hogy mikor kiírtam a Facebookra, hogy magam alatt vagyok, meg sem kérdezte, hogy mi a baj (persze az is lehet, hogy nem látta). Rosszul esett a dolog, fáj, hogy nem találkozunk, de tudom, hogy ha újra felkeresné egyikünk a másikat, az már úgysem lenne ugyanaz.
Különben meg nekem is volt a munkahelyemen egy nagyon jó barátom, jól kiegészítettük egymást, de amint másik munkahelyet talált, már Facebookon sem írt. Mindig én írtam neki először, egyszavas mondatokkal válaszolt is, de aztán ezt meguntam. Pedig úgy váltunk el anno egymástól, hogy továbbra is tartjuk majd a kapcsolatot. Úgy látszik, nem volt olyan szoros a mi barátságunk sem, hiába hittem régebben azt. Jó, mi nem gyerekkorunk óta voltunk barátok, de ő az első olyan ember (mármint a barátok/haverok közül), akivel ha találkoztam, nem számoltam a perceket, hogy mikor lesz már vége a napnak. Nagyon nehezen barátkozom és nehezen értetem meg magammal az embereket és általában rövid idő után már azt várom, hogy hagyjanak már békén, kell egy kis csend, de vele nem így volt. Sajnálom, hogy így lett vége és azt is, hogy mikor kiírtam a Facebookra, hogy magam alatt vagyok, meg sem kérdezte, hogy mi a baj (persze az is lehet, hogy nem látta). Rosszul esett a dolog, fáj, hogy nem találkozunk, de tudom, hogy ha újra felkeresné egyikünk a másikat, az már úgysem lenne ugyanaz.
2016. november 08. 15:07
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Na, itt és most eltörött a mécses!!Nem vagyok hatalmas Selena, sem Taylor rajongó, de ez azért sok. Itt most igenis Taylor a hibás, hiszen ha Selena tényleg drogozna és inna, inkább mellé kéne állnia. Ezt sosem gondoltam volna Tay-ről. Egyre inkább kezd bebizonyosodni, hogy tényleg egy hülye p*csa, akinek csak a hírnév kell. Az egy dolog, hogy slágereket gyárt, de ez nem jelenti azt, hogy akkor már nem kell a "barátokkal" foglalkozni. Nagyon sajnálom Sel-t, mert elhiszem, hogy pánikbetegsége és depije van. Erre nem tudok mást mondani, csak azt, hogy szánalom. Szánalmas, hogy a hírneve fontosabb, mint a "legjobb barátnője". Elegem van Taylorból. Eljött az a pont, ahol ténylegesen megutáltam. Borzasztó.
2016. november 08. 15:10
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Az, hogy Selena drogozik, nem egy konkrét állítás volt. Ezt csak pár idióta ember gondolja, ez csak egy teória, ami nem igaz. A másik dolog, hogy nem foglalkozik vele, na, az már szerintem igaz.
2016. november 08. 15:21
Ennek a cikknek itt nincs valóságalapja mert,semmi sem biztos.Ha Selena szeretne megszabadulni a betegségétől akkor azzal nem tesz rá,hogy drogozoik és iszik.A cikk így hibás.
2016. november 08. 17:12
Wiictoryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.08. Hozzászólás: 136 Csatolások: 66 Azonosító: 260804 offline |
Én személyszerint egyiküket se szeretem, de ha valaki a barátom, nem hagyom ott a sz*rban! Taylor egyáltalán nem normális, hogy ilyen helyzetben hanyagoljaSelenat!
2016. november 08. 17:29
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Szerintem ez az egész nem igaz. Ha tényleg nem látogatja meg akkor annak más oka lehet.
2016. november 08. 17:34
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
A kommentek olvasva jöttem rá arra, hogy az emberek mennyire becsaphatóak, és hiszékenyek, de papolni nagyol jól tud itt mindenki arról, hogy ne ítéljünk el senkit, közben pedig ugyanezt csináljátok. Nagyon viccesek, vagytok, de tényleg.
Először is: van bármilyen valóságalapja is eme cikknek? Bármelyik fél ezt nyíltan kijelentette? Nem? Nos, akkor nem biztos, hogy ez így van.
Másodszor: Miért is kell állandóan, már-már megszállottan támadni Taylort? Most csak úgy őszintén: mi a franc bajotok van vele? Az, hogy nem találta meg az igazit? Hogy randizik pár fiúval? Ja, elnézést, ha már valakinek több mint 5 barátja volt, akkor az már törvényellenes. És mégis mit zavar benneteket az, hogy ezekről az esetekről, és az érintett személyről dalt ír? Mintha a Little Mix, vagy Ariana Grande, vagy az összes többi mai énekesnő nem ezt csinálná. Mégis mindig ő a bűnös, ő a hülye, ő a r*banc. Igaz, hogy rengeteget jótékonykodik, igaz, hogy nem jár kirívó ruhába, és az is igaz, hogy nem igazán keresi a média figyelmét. (Mert valljuk be, tényleg nem igen keresi.) Mégis mindig őt támadjátok le. Kérdezem én..miért? Ez a mai divat? Vagy ez nektek már reflexből jön? Tényleg nem értem, miért kell ezt csinálni..
Nem vagyok rajongó, nehogy félreértsétek, csak már nagyon unom, hogy bármelyik Taylor cikk alatt csak a szidást hallom felőle. Néha tegyétek már ezeket félre, és álljatok már hozzá egy picit relatívabban..nem olyan rossz ember ám, mint amilyennek írjátok.
Először is: van bármilyen valóságalapja is eme cikknek? Bármelyik fél ezt nyíltan kijelentette? Nem? Nos, akkor nem biztos, hogy ez így van.
Másodszor: Miért is kell állandóan, már-már megszállottan támadni Taylort? Most csak úgy őszintén: mi a franc bajotok van vele? Az, hogy nem találta meg az igazit? Hogy randizik pár fiúval? Ja, elnézést, ha már valakinek több mint 5 barátja volt, akkor az már törvényellenes. És mégis mit zavar benneteket az, hogy ezekről az esetekről, és az érintett személyről dalt ír? Mintha a Little Mix, vagy Ariana Grande, vagy az összes többi mai énekesnő nem ezt csinálná. Mégis mindig ő a bűnös, ő a hülye, ő a r*banc. Igaz, hogy rengeteget jótékonykodik, igaz, hogy nem jár kirívó ruhába, és az is igaz, hogy nem igazán keresi a média figyelmét. (Mert valljuk be, tényleg nem igen keresi.) Mégis mindig őt támadjátok le. Kérdezem én..miért? Ez a mai divat? Vagy ez nektek már reflexből jön? Tényleg nem értem, miért kell ezt csinálni..
Nem vagyok rajongó, nehogy félreértsétek, csak már nagyon unom, hogy bármelyik Taylor cikk alatt csak a szidást hallom felőle. Néha tegyétek már ezeket félre, és álljatok már hozzá egy picit relatívabban..nem olyan rossz ember ám, mint amilyennek írjátok.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. november 08. 18:13
Gina02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.12. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 243728 offline |
Ha ez igaz, akkor ez fura helyzet. Több éve legjobb barátnők és most jött egy hullámvölgy egyikük életében és nem áll ki a másik mellett. Érdekes. Azt hittem Taylor másabb ennél a viselkedésnél. Selena <3
2016. november 08. 18:24
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline |
Az első indok valami nagy össze-visszaság! Taylor sosem tartozott a kedvenceim közé, de nem hiszem, hogy valaha is cserben hagyná Selenát, vagy akármelyik barátját is, aki nehéz időszakon megy keresztül. Szerintem csak arról van szó, hogy Selena ebben az időszakban nem fogad látogatókat, hogy csak magával törődhessen és végre saját magával foglalkozzon,testileg és lelkileg.
2016. november 08. 18:32
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Na mert a média mindent tud. Hagyjuk már. Ha meg ez véletlenül igaz, akkor meg soha nem volt igazán a barátja, hisz egy barát a másikat nem hagyja cserben, szép szóval.
2016. november 08. 18:43
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Én egyszerűen nem tudom, egy barátság hogyan érhet véget. Persze, tudom, vannak erre okok, meg minden, de én a sját barátságaimról ezt elképzelhetetlennnek tartom, így nagyon távol áll tőlem.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.