Tegnap este végre visszatérhettünk Beacon Hillsbe, hogy szemtanúi lehessünk annak, hogyan alakul kedvenceink sorsa a széria utolsó évadában.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Teen Wolf utolsó évada kevésbé lesz romantikus
2016. november 16. 10:31
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. november 16. 11:49
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline |
Ennek én nagyon örülök, ez a Scott-Stiles barátság például az 5. évadban nagyon megszakadt, pedig én bírom őket ketten. Meg Scott is állandóan Kira-val volt, most kifejezetten jó hír számomra, hogy szingli lesz. De Stydia-nak örülök!
2016. november 16. 13:33
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Már láttam az 6x01-et, és elég sötét évadnak nézünk elébe! Remélem, hogy azért lesz benne jó sok poén, ahogy azt már megszokhattuk! Stydiara pedig már nagyon kíváncsi vagyok! Habár ez sok Liam-Hayden-Mason-ös szál már most kezd idegesíteni, hogy mindent maguk akarnak megoldani, na meg, hogy Liam Alfa akar lenni! Ez a premierrész most nem ütött annyira, mint az előzőek és, ahogy vártam! Remélhetőleg a többi jobb lesz, és sokat fog szerepelni Stiles, annak ellenére, hogyl 'elfelejtették'! De az alapsztori nagyon érdekes, szóval kíváncsi vagyok a további fejleményekre!
2016. november 17. 15:43
Már a második részt nagyon várom, mert az elsőt mar láttam
2016. november 17. 17:53
DreamerGirl24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.30. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 260040 offline |
Úristen!! :3 Már annyira vártam. Csak remélem,hogy nem rontják el. Szóval nincs Stydia, (Tudom,hogy ezért sokan megölnének de mostanra ,már gyűlölöm ezt a páros. Mármint barátok oké,de ne jöjjenek össze,de ez csak az én véleményem. Lydia egyszer már el bukta. Lenézte Stilest vagy keresztül nézett rajta. Mindig mást választott és Stiles ezért szomorú volt. Most ott van neki Malia. Egy igazi, rendes lány, aki tényleg szereti. Én megértem ha valaki jobban szereti ezt a párost,de ismétlem ez csak az én véleményem)kiderül Stiles igazi neve, McCall mom és Stilinski dad ship, több hülyülés, úgy mint az első évadban, valaki kell Lydiának,mint Parrish, (jut eszembe ő is kell)Theonak is valaki és sok Peter ha már visszajön. Jöhetne Derek is. Meg elbírnék még képzelni pár dolgot. <3
2016. november 17. 18:57
Őszintén , én már nagyon vártam a hatodik évadot! <3 Nagyon izgalmasnak ígérkezik! Már most imádom! Remélem Stydia lesz a vége! <3
2016. november 19. 12:46
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline |
Az első rész kicsit zsúfolt volt, szerintem, de ettől függetlenül ütött, és kíváncsivá tett.
2016. november 26. 08:58
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline |
Izgi lesz minden esetre.
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után