A Micsoda nők! című talkshow vezetője nem szenved önbizalomhiányban: elmondása szerint baráti körében rengeteg férfi őt akarja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Várkonyi Andrea szerint nem akad férfi, aki nem akarna vele szexelni
2016. december 15. 20:16
2016. december 15. 20:37
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
ejha! ezt honnan tudja? megkérdezte a barátaitól hogy van e kedved ágyban hemperegni velem? a fiú meg válaszolja hogy igen? chh... nem tudom hogy vagytok vele de az én szemszögemből kicsit kínos...XD
2016. december 15. 21:32
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Ez is egy tipikus tinipicsapompomlány lehetett a sulijában aki azt se tudta már hogy melyik pasival jár az osztályból éppen azért mindegyikkel lefekszik és most ugyanezt csinálja az életben is... Csak szakadna le a képéről az a nagy vigyor a nagy önteltségével... Az ilyeneknek szívből kívánok egy kis hasgörcsöt!
2016. december 15. 22:39
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Hàt hogy képzeljük, nem létezhet férfi-női barátság, ha MINDEN ismétlem MINDEN férfi őt akarja!!!
2016. december 16. 01:54
Még egy ilyen pöffeszkedő, önimádó kígyót -.- Biztos egy jó nagy r***** lehetett fiatal korában vagy esetleg még mindig azt hiszi, hogy a melegeken kívül minden férfi őt akarja. Szánalmas.Elárulok egy drágaságot Andika: a férfiak 90%-a azt sem tudja, hogy a világon vagy és nem is vesztenek vele semmit. -.- Ezek után megérdemelné, hogy sorra kapja az üzeneteket, mennyire nem akar mindenki az ő ágyába ugrani, hogy kipukkadjon az a kis rózsaszín buborékja. Ha pedig ez sem jön be, akkor kezeltesse magát, mert nem normális.
2016. december 16. 08:26
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Azt gondoltam eddig, hogy ennek a nőnek több esze van, de úgy látszik, hogy tévedtem. Jól egymásra találtak a Bochkorral, az egyikük egyfolytában bodyshaming-el, a másikuk meg azt gondolja, hogy ő a világ közepe. A két egoista...
2016. december 16. 09:29
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline |
Amíg csak a híradóban olvasta az előre megszerkesztett szöveget, hangyányit "kedveltem" is. Amióta viszont kimondja a véleményét, már értem, hogy lehet együtt egy olyan nyomorult emberrel, mint a Bocsi. Összeillenek. Szerencsére csak a neten látom viszont a szavait, TV adásom nincs!
2016. december 16. 09:56
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline |
Nem vitás, hogy csinos, végülis helyes arca van...de nem gondolom hogy ez elég lenne a vonzalomhoz. Bár én női szemmel nézem, de számomra olyan ridegség árad a kisugárzásából ami nagyon taszító. Egy jégcsapot látok.
2016. december 16. 12:04
Kicsit nagyot mondott Andrea ezzel, de Bocsi év eleji megmozdulása visszataszítóbb volt, amikor lealázta a kövéreket. Mintha betegség miatt nem hízhatna senki (nézzen be egy endokrinológiai szakrendelésre... és sokszor több hónapos várólisták is vannak).
2016. december 16. 18:53
Inorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 202686 offline |
Nos, szívből gratulálok az életéhez. Mellesleg a fiú-lány barátság igenis létezik. Az egyik legjobb barátom, lelki támaszom egy fiú, immár több, mint tíz éve. Kicsik voltunk még, mikor összebarátkoztunk. És nem, nem vagyok belé szerelmes. A bátyámnak tekintem őt.
Andreát meg egészen mostanáig normálisnak gondoltam, de... ez miféle megnyilvánulás volt? "Aki nem akar vele ágyba bújni, az egyszerűen meleg" na hát igen, persze, hogyne. Komolyan ebben tudatban él? Komolyan azt gondolja, hogy ez így működik? Megsúgom: nem, Andika, nem így működik. Sajnos vannak olyan férfiak (de nevezzük őket inkább hímeknek, mert nem érdemlik meg a "férfi" megnevezést), akiknek tényleg a szex a mozgatórugójuk, és igen, ők tényleg kívánnak téged, mert nincs életük, csak a nők, az agglegényes életvitel... de NEM mindenki ilyen, aki az ellenkező nemhez tartozik. És aki nem ilyen, hidd el, nem fantáziálgat rólad, mert van jobb dolga is. Úgy értem, van élete, aminek középpontjában nem a d*gás áll. Szívből remélem, hogy ez utóbbiból több van.
Bocs, nekem ez a véleményem.
Andreát meg egészen mostanáig normálisnak gondoltam, de... ez miféle megnyilvánulás volt? "Aki nem akar vele ágyba bújni, az egyszerűen meleg" na hát igen, persze, hogyne. Komolyan ebben tudatban él? Komolyan azt gondolja, hogy ez így működik? Megsúgom: nem, Andika, nem így működik. Sajnos vannak olyan férfiak (de nevezzük őket inkább hímeknek, mert nem érdemlik meg a "férfi" megnevezést), akiknek tényleg a szex a mozgatórugójuk, és igen, ők tényleg kívánnak téged, mert nincs életük, csak a nők, az agglegényes életvitel... de NEM mindenki ilyen, aki az ellenkező nemhez tartozik. És aki nem ilyen, hidd el, nem fantáziálgat rólad, mert van jobb dolga is. Úgy értem, van élete, aminek középpontjában nem a d*gás áll. Szívből remélem, hogy ez utóbbiból több van.
Bocs, nekem ez a véleményem.
2016. december 17. 07:38
Nekem is tetszik a Várkonyi Andi, de ez a kijelentés eléggé tulzó! Azért senki sem ellenállhatatlan! De biztos sok mindenkinek tetszik, azt nem vitatom! De ez kicsit nagyképű megnyilatkozás!
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.