Eredetileg csütörtökön vette volna kezdetét az együttes One More Light elnevezésű turnéjának észak-amerikai szakasza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az énekes halála miatt a Linkin Park lemondta turnéját
2017. július 22. 08:13
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. július 22. 08:46
The_Black_Musicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 265054 offline |
Ritkán hallottam Chesterről . Nyogodjon békében
2017. július 22. 10:16
Ez egy logikus következmény volt, sejtettem, hogy nemsokára elkezdik lemondani a fellépéseiket.
2017. július 22. 13:39
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Erre számíthattak is. :C
Teljesen megértem, egy ilyen fontos ember elveszítése után szükségük van a lelki pihenésre, nem könnyű -és nem is kell erőltetni- az ilyet egyik pillanatról a másikra megemészteni.
Teljesen megértem, egy ilyen fontos ember elveszítése után szükségük van a lelki pihenésre, nem könnyű -és nem is kell erőltetni- az ilyet egyik pillanatról a másikra megemészteni.
2017. július 22. 16:34
Teljesen érthető, egy ilyen tragédia után meg kell állniuk egy kicsit legalább. Lehet kicsit önzőnek fog hangzani de nagyon örülök, hogy Magyar országra legalább eljutottak. Chester, nyugodj békében!
2017. július 23. 10:02
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Érthető,hiszen mindenkinek meg kell nyugodnka és feldolgoznia az eseményeket. Várható volt,hogy nem megy minden tovább,változatlanul,ahigy eddig. Nagyon szomorú ez az egész.
2017. július 23. 19:39
Ez egy teljesen érthető és logikus döntés minden szempontból. Továbbra is sok erőt és kitartást küldök a közeli hozzátartozóknak és barátoknak!
2017. július 23. 19:43
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Teljesen érthető, hogy így döntöttek. Chaz halálával betölthetetlen űr keletkezett a Linkin Parkban, nélküle már semmiképp sem lesz ugyanaz.
2017. július 23. 22:07
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline |
Nagyon megrazott engem is Chester halala,teljesen varatlanul ert mindenkit. Logikus hogy lemondtak a koncerteket.
Amellett hogy idore van szukseguk hogy feldolgozzak,termeszetesen egy zenekar a frontembere nelkul,olyan mint egy matekora tanar nelkul,teljesen ertelmetlen. Kivancsi vagyok mi lesz ezek utan a zenekar sorsa :/
Amellett hogy idore van szukseguk hogy feldolgozzak,termeszetesen egy zenekar a frontembere nelkul,olyan mint egy matekora tanar nelkul,teljesen ertelmetlen. Kivancsi vagyok mi lesz ezek utan a zenekar sorsa :/
2017. július 24. 16:56
pporakoo頭文字D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.21. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 307 Azonosító: 261438 offline |
Teljesen érthető döntés, hiszen most vesztette el a csapat az énekesüket, és amit maga után hagyott, fel kell dolgoznia mindenkinek. Csak sok időbe fog telni ez az egész... Nyugodj békében, Chester!
Kapcsolódó sztárok
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Néhány rajongó nem támogatja a kapcsolatot.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Napvilágra kerülnek a disznóságok.
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Óriási frizuraváltás.