A show fellépőit hivatalosan a szerdai Good Morning America műsorban jelentették be. A Dancing With the Stars idei szériája szeptember 18-án indul útnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nézzük, kik a Dancing With the Stars legújabb évadának fellépői
2017. szeptember 07. 14:25
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline |
A Terrell Owens-Cheryl Burke párost amikor megláttam, azt hittem, hogy az egyik Bella-lány, mert a csaj, nagyon hasonlított rá. Aztán kiderült, hogy tényleg ő, csak két helyre lettek felrakva.
2017. szeptember 07. 15:48
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1784 Csatolások: 70189 Azonosító: 265584 offline |
Idézet (kis_zsú @ 2017.09.07. 14:25)
A Terrell Owens-Cheryl Burke párost amikor megláttam, azt hittem, hogy az egyik Bella-lány, mert a csaj, nagyon hasonlított rá. Aztán kiderült, hogy tényleg ő, csak két helyre lettek felrakva.
A cikk publikálásakor még nem volt publikus fotó a két párról (a reggeli műsorból), csak egy közös Nikki-ről és Terrell-ről, ezért lett két helyre ugyanaz a fotó beillesztve.
2017. szeptember 07. 16:17
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6165 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Mindent bele, Sasha!
Kapcsolódó sztárok
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.
Justin Baldoni megosztott egy 10 perces, nyers videófelvételt a Velünk véget ér forgatásáról
Justin Baldoni megosztott egy 10 perces, nyers videófelvételt a Velünk véget ér forgatásáról
Itt a nyers felvétel.
Justin Bieber tiszta vizet öntött a pohárba felesége kikövetésével kapcsolatban
Justin Bieber tiszta vizet öntött a pohárba felesége kikövetésével kapcsolatban
Újabb válságban van a kapcsolatuk?