A Glee sztárja már csak néhány rövid hónapig lesz szabadlábon, utána hosszú éveket lesz kénytelen a „hűvösön” tölteni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Márciusban kezdi meg börtönbüntetését Mark Salling
2017. december 19. 19:25
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2017. december 19. 20:52
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline |
Nem mindegy, hogy arra fókuszál, bánbánó magatartást tudjon tanúsítani az ügyben, vagy tényleg megbánta a tettét. Színészkedni tud, ez kétségtelen. Remélem jó hosszú ideig a börtönben fog csücsülni.
2017. december 19. 21:07
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline |
Úristen, 5-10 éves kisgyerekeket szexuálisan vonzónak tart, arra élvez, hogy örök életre megnyomorítják szerencsétleneket és csak 7 évet kap?!Maximum??? Nevetséges!!!!
2017. december 19. 22:01
"Azon van hogy feleljen a tetteiért" EGY PEDOFÍL PERVERZ ÁLLAT, ÉS MOST BAZDMEG SAJNÁLJAM MEG HOGY "JAJ TE CUKI TŐLE. MEG FIZET IS AZ ÁLDOZATAI CSALÁDJAINAK? JAJ A KIS CUKORBOGÁR" BAZDMEG AZ A MINIMUM !!! MÉGIS MI A FASZT GONDOL EZ? EGY BIZTOS ÉN A HELYÉBEN NEM NYÚLNÉK LE A SZAPPANÉRT. JA meg csak mellékesen közlöm, hogy a börtönökben hálistennek, rohadtul kegyetlenül bánnak az olyan állatokkal mint ő. Reméle kibelezik és megeszil vacsorára. Senkinek sem hiányozna az biztos
2017. december 20. 06:41
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Ez egy féreg, de milyen áldozatokról van szó? Úgy értem, eddig arról szólt a fáma, hogy képeket találtak a gépén, de ezeket letölthette a netről is. Arról eddig szó se volt - tudomásom szerint - hogy a képeket ő készítette. Tehát konkrétan vannak áldozatai. Mit takargatnak még az üggyel kapcsolatban? És ez esetben miért csak ennyit kapott? Miért gondolják, hogy ez a hazudozás bármi segít rajta? Kapja ő is azt a börtönben és a köztől, amit az ilyen szennyes alakok megérdemelnek.
2017. december 20. 07:48
akksvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.25. Hozzászólás: 298 Csatolások: 6 Azonosító: 70015 offline |
nyilvánvaló, hogy aki 7 éves gyerekekre élvez, az nem egészséges. Remélem a börtönben sikerül ebből kimásznia, kap segítséget. Úgy tudom, nem molesztált senkit, szerintem a 7 év reális, talán meggyógyul..
2017. december 20. 08:09
Ezen gondolkodtam én is, így utánna kerestem, és az egyik itt megjelent cikkben ezt a mondatot találtam: "Néhány áldozat csupán 3 és 5 éves volt." Az áldozat szót használták, tehát ezek szerint ő készítette a képeket és a videókat
[b][/b]
Idézet (Ellie Andrews @ 2017.12.20. 06:41)
Ez egy féreg, de milyen áldozatokról van szó? Úgy értem, eddig arról szólt a fáma, hogy képeket találtak a gépén, de ezeket letölthette a netről is. Arról eddig szó se volt - tudomásom szerint - hogy a képeket ő készítette. Tehát konkrétan vannak áldozatai. Mit takargatnak még az üggyel kapcsolatban? És ez esetben miért csak ennyit kapott? Miért gondolják, hogy ez a hazudozás bármi segít rajta? Kapja ő is azt a börtönben és a köztől, amit az ilyen szennyes alakok megérdemelnek.
[b][/b]
2017. december 20. 13:22
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1791 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Ott rohadjon meg a sitten! Elmebeteg állat!
2017. december 20. 15:48
Meg is érdemli! Legalább nem tagadta a bűnösségét, bár nem értem sokszor a bíróságokon, hogy pénzbírságot is kell fizetni azért, ami egyáltalán nem mérhető pénzben!!!
2017. december 20. 15:54
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Mèg a Glees korszakàban Ő volt az egyik akit nagyon kedveltem a műsorban, s az "életben" is..amikor először megtudtam akkor nagyon letört engem, gondoltam basszus, ez nem lehetséges.. Nem is akartam elhinni az elején...Szr ,hogy ezt "tette"..Csalódtam.
2017. december 20. 16:03
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Leszögezném, hogy nem védem, de nem Ő az egyetlen aki ilyet csinál.. Ő lebukott...a világon milliók vannak rajta kívül akik ezzel kereskednek is. Mint ahogyan valaki emlitette előttem a Dark webes oldalt. Ezer ilyen videó van fent, ami rohadtul szomorú.. azokat is megtalálhatnák igazán, de lehetetlen...elkövetett egy elég nagy hibát nincs mentség,, de a "dögöljön meg" "pusztuljon el" szavaktól nem lesz senki sem előrébb.. A börtönben biztos megkapja a tett után a következményeit, de ennyi..
Kapcsolódó sztárok
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
A banda 2018-ig volt aktív.