Starity

Megérkezett Ariana Grande újdonsága - hallgasd meg nálunk!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. augusztus 17. 12:16 #1
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡
 
Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 17.07.23.
Hozzászólás: 1764
Csatolások: 69008
Azonosító: 265584
Offline offline
Ariana Grande még május 1-jén lépett fel Jimmy Fallon műsorában, ahol egy rövid interjúban elárulta, hogy érkezik új albuma, mely a Sweetener címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. augusztus 17. 12:25 #2
- törölt felhasználó -    
Tetszik pár szám rajta,de nem az összes smileeee.gif
2018. augusztus 17. 12:26 #3
milkyniya
milkyniya
új tag
 
Státuszdlǝɥ ɹoɟ sǝᴉɹɔ ǝɹɐ sǝʞoɾ ʎɯ llɐ
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.03.10.
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 269348
Offline offline
Néhány dal eléggé úgy hangzik, mintha egy karácsonyi albumot hallgatnék, de szerintem megmaradt ez az album a Dangerous Woman színvonalán. Nekem egészen bejött.
2018. augusztus 17. 12:26 #4
koroleva
koroleva
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.06.06.
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 270019
Offline offline
A Raindrops es a Get Well Soon nagyon tetszik, a tobbi sajnos nagy csalodas
2018. augusztus 17. 12:26 #5
the banshee
the banshee
lexi howard enthusiast
 
Státuszfocus on the good
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.30.
Hozzászólás: 4554
Csatolások: 4469
Azonosító: 267596
Offline offline
Nekem a R.E.M és a breathe egyértelműen a kedvencem, de az összes többi is nagyon tetszik. Talán a blaze nem az én stílusom, de minden esetre megérte fennt maradni 6-ig biggrin.gif heart.gif
+ nem értem miért sírtak a pete davidson miatt szerintem nagyon jó dal és egyszer sincs benne a neve.
2018. augusztus 17. 12:29 #6
Klau18
Klau18
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.09.26.
Hozzászólás: 152
Csatolások: 0
Azonosító: 267036
Offline offline
Breathin és a goodnight n go ami szerintem tökéletes ♡
De sajnos nagyon csalódtam a többi dalban:(
Nagyon gyenge lett ez az album pedig ari annyira promozta mondta hogy TÖKÉLETES lesz , de sajnos a kiadott dalok és a két említett dal ami ér valamit is az albumon sad.gif
Nagyon gyenge lett , (mondom úgy hogy hatalmas ari fen vagyok)
Ami meg nagyon nagy csalódás lett nekem az a get well soon és a R.E.M ,. Nagyon de nagyon laposra sikeredtek ezek a dalok pedig ezeket vartam a legjobban
Borzalmasan lapos lett ez az album, és egyhangú,
Annyira de annyira csalódott vagyok,
Annyira vártam ezt az albumot de ari ezzel az új stilussal nagyon melléfogott,
Sajnálom , sad.gif((((
Most remélem nem fog nekem esni senki sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2018. augusztus 17. 12:33 #7
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég
 
Státuszthe light is coming to give back everything the darkness stole... ɹǝuǝʇǝǝʍs
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.20.
Hozzászólás: 407
Csatolások: 0
Azonosító: 252430
Offline offline
Jó lett szerintem!
Teljesen más, mint Ariana eddigi albumai igaz, de szerintem ez ettől lett különlegesebb. Az abszolút kedvenc az a "breathin", tökéletes lett. Mellette még, amik elnyerték a tetszésem az a "get well soon", "goodnight n go", és a "sweetener".
Az én top 5-ös listám:
NTLTC
breathin
get well soon
goodnight n go
sweetener
2018. augusztus 17. 12:39 #8
- törölt felhasználó -    
Nem akarok róla rossz véleményt mondani, de én jobbat vártam. Ez elég gyenge. Egyedül a 2 kislemez és a Breathin' ( tiszta Sometimes átdolgozása) ami tetszik, a többi kuka. Sajnálom.
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2018. augusztus 17. 12:42 #9
Revelynne
Revelynne
✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧
 
Státuszlook like the innocent flower, but be the serpent under it.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.01.17.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 1649
Azonosító: 268727
Offline offline
oh, ezek szerint nem csak nekem lett karácsonyi hangulatom a daloktól lol. mindenesetre számomra a Dangerous Womanhez képest kissé visszaesés ez az album. ott sokkal több számot tudtam nagy kedvencnek nevezni, itt max hármat-négyet. a god is a woman és a no tears left to cry továbbra is nagyon tetszik, e kettő mellett még a breathin az, amit még biztos sokszor fogok hallgatni. valamint itt van a goodnight n go is, ami szerintem egy elszalasztott lehetőség. ez a dal lehetett volna sokkal, de sokkal jobb is, bár a mostani verziójában is egész kellemes. a többi olyan meh. jónak jó, de nem az amire számított azok után, hogy Ari egyik legjobb albumaként volt beharangozva. viszont! a raindrops nevezetű dal...tejóég. mikor először végig hallgattam úgy voltam vele, hogy grammyt ennek a csajnak. úgy szerettem volna, hogyha a többi dal is ennyire tetsszen. gyönyörű az a szám, Ariana hangja valami csodálatosan szól benne, tényleg mintha valami angyal énekelne. de sajnos a többi nem jött be ennyire, leszámítva azokat, amiket írtam.
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2018. augusztus 17. 13:10 #10
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ
 
Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.04.
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Offline offline
Nos, én is nagyon vártam ezt az albumot, azt hittem, olyan jó lesz, mint ahogy be lett harangozva, de kicsit csalódás. Sok előttem hozzászólóval egyet kell értenem, egyhangú és kicsit unalmas, mellesleg karácsonyias hangzású, a Dangerous Woman-t nálam nem übereli, számomra az a legjobb album Ariana-tól.
Ami alapból nagyon tetszett az a két kislemez, a no tears left to cry és a God is a woman, jó döntés volt, hogy az a kettő lett a kislemez.
Ami még nagyon tetszik a breathin és a raindrops, és nagyon sajnálom, hogy az utóbbi olyan rövid lett, sokkal jobb mint némelyik dal együttvéve az albumon.
Ami még tetszik az a sweetener (amitől nagyon karácsonyi hangulatom lett) és a goodnight n go. Emellett még a blazed is bejött, jó ritmusos dal. Bár ezek közül egyiktől se vagyok hasra esve, csak max néha meghallgatom majd őket.
Ami még nem rossz az az everytime és better off, de igazából ezek is elég langyos dalok. A többi pedig nem fogott meg, nem jött be.
2018. augusztus 17. 13:27 #11
Kingaisa
Kingaisa
visszatérő vendég
 
StátuszEgy aktatáskás ügyvéd többet tud lopni, mint ezer felfegyverzett férfi.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.03.14.
Hozzászólás: 313
Csatolások: 0
Azonosító: 222658
Offline offline
Nekem ezek közül csak 4 zene tetszik, a God is a woman,No tears left to cry,Borderline és a Get well soon. Kíváncsi vagyok,hogy jön-e Magyarországra is koncertezni majd.
2018. augusztus 17. 13:43 #12
- törölt felhasználó -    
Tény és való, hogy nem vagyok hatalmas rajongója sem Ariana-nak, sem a zenéjének, de vannak olyan számai, amelyeket már túlzottan is kedvelek, amikor anno kijött a "no tears left to cry", nagyon sokat hallgattam, viszont a "the light is coming" egy szerintem roppantul gyenge dal, eddig összesen talán kétszer voltam képes végighallgatni; a "God is a woman" már valamivel jobban tetszik, annak főként a videoklipje nyűgözött le, a dalszövegért már nem vagyok annyira oda. Mégis, az előző munkái és az album körüli hatalmas hype miatt komoly elvárásaim voltak a lemezzel kapcsolatosan.

— raindrops (an angel cried): igaz, hogy ez csak egy intro, de… úristen. Gyönyörű, komolyan. El tudnám hallgatni egész nap, Ariana hangja varázslatos benne, és nem bánnám, ha egyszer készítene ennek alapján egy egész dalt, mert komolyan fantasztikusan szép, és tényleg olyan, mintha egy angyal hangját hallanám.
— blazed (ft. Pharrell Williams): évek óta nehezemre esik hallani Pharrell hangját, tekintve, hogy amikor hatalmas sláger volt a "Happy", hihetetlenül megutáltam mind a számot, mind a pasas hangját, és azóta sem esik jól a fülemnek hallani. A dal egyébként erős közepes, talán 6-7, a dalszövege szerintem nem túl nagy szám, és hangzásilag sem teljesen az én világom.
— the light is coming (ft. Nicki Minaj): remélem, erre a dalra nem kell sorokat pazarolnom. Igaz, még nem hallgattam végig az egész albumot, de már most az egyik leggyengébbnek tartom nem csak a lemezről, de Ariana egész karrierjében is.
— R.E.M: ez volt az a dal, amit a legjobban vártam. Nem tudom miért, de már a címében megragadott valami, és amikor végre meghallgattam először… tökéletes volt. Kellemes dal, rendkívül fülbemászó, és nagyon örülök annak, hogy nem egy pörgős szám, ugyanis szerintem Ariana-nak sokkal jobban állnak a lassabb, nyugisabb, érzelmesebb dalok. Eddig ez a kedvencem, gyönyörű volt.
— God is a woman: már korábban is írtam róla, de még egyszer megteszem. Sokakkal ellentétben nem nagyon tetszik a dal, főleg a dalszöveggel vannak gondjaim (nem túlzottan kedvenceim azok, amelyek azt hirdetik, hogy az énekesnő egy szexistennő), viszont a videoklip rendkívül egyedi, különleges és művészi, zene nélkül bármikor megnézném.
— sweetener: jogosan lett ez az egész album címe. A R.E.M mellett ez az egyik legjobb dal. Igaz, először furcsa volt, de második hallgatásra megbarátkozott a fülem az egésszel, és rendkívüli módon tetszett. Egyedi a hangzásvilága, az biztos; és bár igaz, hogy sok sor sokszor ismétlődik, de még ez sem zavar, mert kellemes a hangulata és van egy nagyon vidám kisugárzása.
— successful: imádom a dalban az önbizalmat és a pozitivitást, és biztos vagyok benne, hogy sok embernek lett címezve a refrén szövege. Ennek is megvan az a vidám és kedvderítő hangulata, ami nekem rendkívül tetszik.
— everytime: a dal véleményem szerint nem túl nagy durranás, a dalszöveg lényegét már vagy milliószor láthattuk máshol, az egyetlen nagyon pozitív dolog, amit ki tudok emelni, az Ariana hangja, főleg, amikor másodjára énekeli a refrént. Na, az nagyon ott van. Elképesztő vokál van benne, az biztos.
— breathin: az egyik legerősebb dal az albumról. Megint kiderült számomra, hogy ennek a nőnek gyönyörű hangja van, és elképesztően képes használni azt, ez a szám pedig már első hallásra levett a lábamról. A refrén most is nagyon tetszik, fülbemászó és erővel teli, imádom.
— no tears left to cry: remélem, erről nem kell semmit sem írnom. amikor megjelent, mindennél többet hallgattam ezt a dalt, a videoklipje is csodálatos, dalszövegileg nagyon erős, én személy szerint imádom minden egyes másodpercét.
— borderline (ft. Missy Elliott): na ez a dal, ami rettentően kívül esik azon a körön, amit képes vagyok elviselni és szeretni. Nem tudom miért, de az egész dal sérti konkrétan a fülemet, nagyon nem kellemes az egész, a dalszövege sem fogott meg, és nem hinném, hogy valaha meghallgatnám még egyszer. (amúgy csak engem kezdenek untatni a folyamatosan ismétlődő oh yeah, boy, girl, mhm meg hasonló szavak? Feleslegesek minden dalba, főleg vagy ötvenszer). Nagy csalódás volt.
— better off: nem is tudom, mit mondjak. Nem a legjobb dal, de nem is a legrosszabb, talán egy közepes. Tény és való, hogy tetszik mind a dalszöveg és annak az üzenete, és a hangszerelés is kellemes a fülemnek a dal végén, de egyébként nem nagy durranás, és néhol rendkívül unalmasnak is hat; viszont piros pont, hogy ennek a szövege más kevésbé szlengesített és nincs teletűzdelve idegesítő "oh, yeah"-zéssel.
— goodnight n go: még egy kedvencem a lemezről, wow. Ebben a számban még az engem rendkívül idegesítő szavak sem tudnak rendkívül idegesíteni, mert a dalszöveg és a hangszerelés teljes mértékben elvonja a figyelmemet. A refrén nagyon aranyos, van egy tippem, hogy kiről íródhatott. :') Összességében, ez az egyik kedvencem, mert nagyon kellemes és kedves kis dal, és ami nagyon tetszik benne, az az outro. Mesteri, szerintem.
— pete davidson: erről nem nagyon tudok mit mondani tekintve, hogy nagyon rövid, de süt belőle a szeretet, és nem értem, hogy egyes rajongóknak miért kell fennakadnia a címválasztáson. Nekem sem szimpatikus pasi Pete, de ha ők így boldogok, akkor egyik rajongója sem kéne, hogy beleszóljon ebbe.
— get well soon: ez is egy kedvenc, hihetetlen. Pozitív, és mint Ariana is elmondta, a szorongásáról szól, és remélte, hogy aki meghallgatja, majd jobban érzi magát. Nekem sikerült. Rendkívül biztató és inspiráló az egész, és igaz, hogy mostanában nem túlzottan a szívem csücske ez a lány, de a helyén van a szíve, nagyon is, és imádom, ahogy a rajongóival bánik.

Összességében, az albumról nagyon a R.E.M, a raindrops, a sweetener, a breathin', a get well soon, a goodnight n go és a no tears left to cry tetszik rettentően, ezzel szemben egyik kollaboráció sem az én ízlésem, míg a God is a woman-nek a dalszövege nem az én kenyerem. Jó album lett, az elsőként felsorolt dalokat mindenképp hallgatni fogom, de a többit nem biztos. Azon a véleményen vagyok, hogy a nagy felhajtás ellenére nem annyira erős, mint lehetett volna vagy mint kellett volna lennie.
3 felhasználónak tetszik: Zsóka11, Harlow, Noora
2018. augusztus 17. 14:27 #13
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.26.
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Offline offline
Imádom az albumot! Szavak nincsenek rá milyen gyönyörű lemezt pakolt össze. smileeee.gif Köszönjük Ariana heart.gif
2018. augusztus 17. 14:42 #14
Zyra
Zyra
visszatérő vendég
 
StátuszVulnerable
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.12.16.
Hozzászólás: 136
Csatolások: 0
Azonosító: 268280
Offline offline
Raindrops úristen, miért nem készítette el teljesben :c Nagyon jó. A többi hátt mehhh :/
2018. augusztus 17. 15:00 #15
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh
 
StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.22.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Offline offline
Annyira reménykedem, hogy felkerül youtubera, mert nem tudom végighallgatniD:
Amennyit letöltés nélkül hallottam...CSODÁLATOS!!!
Ennyire még sosem tetszett egy énekes albuma se!!! Minden dala tetszik!
De persze God is a woman marad az örökkedvenc(:
2018. augusztus 17. 15:13 #16
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh
 
StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.22.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Offline offline
Elolvastam nagyon sok véleményt,úgyhogy szerintem írok egy másik kommentet, kicsit komolyabb hangvételben.
Mint mondtam, nagy sajnálatomra nem tudtam végighallgatni az albumot. Mindenesetre, így nem tudok nagy kedvencet felmutatni(csak a GIAW,mert azt már hallottam). Nálam fontosabb az,hogy egy albumon ne 1-2 nagyon ütős szám legyen, a többi pedig tényleg pocsék, mert így élvezhetetlen az album. A jó album olyan, hogy az összes zene(talán 1-2kivételével)a kedvenc legyen. Szerintem itt az összes zenének megvan a saját hangulata, témája, stílusa, mégis hangzásvilágilag összekapcsolódóak. Az intro pedig nagyon ott van! Tökéletes! Bár én nem szeretnék belőle egész dalt, szerintem nem állná meg a helyét.
2018. augusztus 17. 15:27 #17
BLulu88
BLulu88
Cikk író
 
StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.03.30.
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
Offline offline
Ez egy kicsit komolyabb album lett mint amire számítottam. Vártam egy-két bulizósabb számot is vagy olyasmit mint amilyen anno a Side to Side volt de ettől függetlenül nem csalódtam. Úgy látszik Ari most ilyen komoly hangulatában van mert mindegyik tényleg olyan komoly hangvételű. Mondjuk én örülök hogy már nem csak egyszerű pop dalocskákat énekel az ilyen dalokban mint amik az a Sweeteneren vannak mutatja meg igazából a hangját szerintem. Ez az album már egy komolyabb, felnőttebb közönséghez szól. Itt-ott mondjuk szerintem a hangzás és az éneklési mód kicsit Mariah Carey-s de amúgy nem annyira feltűnően hogy ne lehessen élvezni. Ariana most egy líraibb, lassabb oldalát mutatta meg és szerintem ez nem árt és nem is lett rosszabb a Sweetener mint bármelyik más albuma. Nekem pl tetszik ez az új hangzásvilág. Ariana felnőtt. Azért lehetett sejteni hogy nem egyszerű kis semmiről sem szóló pop dalocskákkal fogja végigvinni a karrierjét... Szóval nekem bejön. Kedvenceim a Sweetener, R.E.M., raindrops (ez lehetett volna hosszabb dal is mert gyönyörű), Goodnight n' go, God is a Woman, the light is coming, No Tears Left To Cry - ezek a legjobb dalai az albumnak. A többi kicsit gyengébb de nem mondhatnám felejthetőnek őket sem mert ezek is jók csak nem annyira erősek mint azok amelyeket a kedvenceim között említettem. Egyébként néhány helyen látszik hogy azért Pharell keze is benne van a dologban wink.gif Azt is észrevettem hogy ezek közül sok olyan négerzene hatású és olyan érzésem volt pár dalnak a hallgatása során mintha a 2000-es évekből hallgatnék valami kazettát annyira olyan volt a feelingje néhánynak. De ez nem ment a rovására. Szóval összességében vannak magasabb és mélyebb pontjai is az albumnak de egyik dal se olyan amire azt mondanám hogy hallgathatatlan. Tehát én meg vagyok vele elégedve jó munka Ari! ui: Csak majd a kövi albumodba mehet pár ütemesebb, oldottabb, bulizósabb szám is Ariana de jó úton haladsz! smileeee.gif
2018. augusztus 17. 15:29 #18
BIRTHDAY
BIRTHDAY
új tag
 
StátuszSelenator FOREVER !!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.17.
Hozzászólás: 80
Csatolások: 0
Azonosító: 234558
Offline offline
Hát a Raindropson kívül, ami valami elképesztően gyönyörűre sikerült, azt egész album egy hatalmas visszalépés a DW-hez képest.
2018. augusztus 17. 16:48 #19
- törölt felhasználó -    
Amúgy néhány embernek miért gyenge ez az album? Már több,mint 90 országban 1. lett,és Ariana ezen az albumon 2 évet dolgozott.300 hanganyagot vettek fel,amiket még a közeljövőben felhasználhat.Szerintem ne legyetek mindig ennyire negatívak a hírességek újdonságaival,mert sokat dolgoznak velük,és nem lehet csak úgy odakommentálni a cikkek alá ,hogy "unalmas." Ariana szeptemberben elkezd dolgozni az Ag5-ön,azt mondta.Nagyon szorgalmas,és ez az egyik,amiért imádom Őt.

Nagyon tetszik ez az album,tetszik ez a hangzásvilág,teljesen én vagyok.
Amit kiemelnék,az a R.E.M smileeee.gif
Imádom! Tudtam,hogy jó lesz,de ez meghaladta az elvárásaimat! smileeee.gif
2018. augusztus 17. 17:04 #20
BeckyGforevör
BeckyGforevör
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.25.
Hozzászólás: 501
Csatolások: 0
Azonosító: 258339
Offline offline
nem értem, hogy miért csalódtak a legtöbben ezen mert szerintem ez az eddigi legjobb és legfelnőttesebb albuma Arinak. a hanszerelései a daloknak mind hasonlóak és ezért is érzek harmóniát az egész albumon keresztül. a legnagyobb kedvenceim a r.e.m, get well soon és a sweetener, mind egyedi és csodás. ez a stílus látom nem jön be mindenkinek, bevallom nekem is a könnyedebb pop emésztehetőbb de ezt a fajtát is meg kell tanulni szeretni mert nagy örömöt okozhatnak. teljesen elégedett vagyok Arianával. szép munka, köszönjük❤
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok