A Facebookon közzétett bejegyzésében keres magának párt a Való Világ negyedik szériájának nyertese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Butácska, de odaadó barátnőre vágyik Alekosz
2018. szeptember 17. 16:25
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2018. szeptember 17. 17:36
![]() |
xLeighAnnexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 267886 ![]() |
édes jó istenem :"D ennél nincs lejjebb
2018. szeptember 17. 18:20
![]() |
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 ![]() |
Abszolút érthető, hogy buta nőre vágyik. Egy 20 feletti IQ-val rendelkező embernél vajmi kevés esélye sincs. Már egy közepesen retardált szinten lévő nőnek is felfordulna a gyomra tőle.
2018. szeptember 17. 19:16
![]() |
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 ![]() |
xDDDD Ezen elég jól szórakoztam.
Mondanám, hogy remélem, vicbből írta ki, de nem hiszem, hogy ilyen szintű humorhoz megfelelő számú agysejtekkel rendelkezne, úgyhogy hagyjuk.

2018. szeptember 17. 19:53
![]() |
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 ![]() |
"Bányászváros révén ideálisnak érzem a körülményeket. A vájárszülők szűklátókörűségének köszönhetően a leánygyermekek valószínűleg még nincsenek kikupálódva annyira, hogy az esetleges velemszembeni előítéletek miatt visszautasítsanak engem. A sötétség néha világot hoz!"
Nyugalom, emberek!Ez színtiszta néphülyítés, ennyi esze neki is csak van!
Mondjuk Pesten láttam már olyat, hogy anyuka keres hirdetésben barátnőt a fiának és írta, hogy költözzön a kicsi fiacskájához, meg őhozzá, szóval.....akár komolyan is gondolhatja, de ahhoz már egy bizonyos IQ-szint alá kell süllyedni, de belőle még ezt is kinézem!
Nyugalom, emberek!Ez színtiszta néphülyítés, ennyi esze neki is csak van!

Mondjuk Pesten láttam már olyat, hogy anyuka keres hirdetésben barátnőt a fiának és írta, hogy költözzön a kicsi fiacskájához, meg őhozzá, szóval.....akár komolyan is gondolhatja, de ahhoz már egy bizonyos IQ-szint alá kell süllyedni, de belőle még ezt is kinézem!

2018. szeptember 17. 20:46
![]() |
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 ![]() |
Azzal ugye tisztában van, hogy nagyon sok nőt megalázott ezzel, és megsértett? A szívem szerint pofánvágnám. Nem akar eltűnni a médiából esetleg? Olyan jó lenne...
2018. szeptember 17. 22:02
![]() |
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 905 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 ![]() |
sikerült alábecsülnie a nőket
2018. szeptember 18. 10:19
![]() |
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 ![]() |
"Tervei, életcélja ne legyen. Azt majd én alakítom ki benne."
te jó isten:DDDDDD ez nem normális
te jó isten:DDDDDD ez nem normális
2018. szeptember 21. 18:15
Hááát, sok sikert Alekinnyó!
Rád fér majd! A butaság nem tudom, hogy mióta vonzó? Nálam nem annyira. De biztos lesz majd jelentkező a görög csődörre!

Kapcsolódó sztárok

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!