Tegnap este a santa monicai Barker Hangarban adták át a legjobbaknak járó díjakat.
A teljes cikkhez kattints ide!
People's Choice Awards 2018: Íme a nyertesek listája!
2018. november 12. 15:38
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2018. november 12. 16:02
![]() |
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 ![]() |
Gratulálok Jim Parsonnak!

2018. november 12. 19:23
![]() |
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 ![]() |
na jó, azért a shadowhuntersen meg a riverdale-en besírtam.
de gratulálok scarlett johanssonnak, abszolúte megérdemelte.

de gratulálok scarlett johanssonnak, abszolúte megérdemelte.
2018. november 13. 10:10
![]() |
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 ![]() |
sokat von le a díjátadó hitelességéből az, hogy olyan színészek mellett, mint például a the walking dead castja, a shadowhunters szereplői lettek díjazva. még nem láttam a legutóbbi évadát, de annyival nem lehetett jobb, mint a twd.
mindenesetre Taylornak nagyon örülök, a reputation turnét nem lehet überelni.
na és persze a BTS is megérdemelten nyert.
mindenesetre Taylornak nagyon örülök, a reputation turnét nem lehet überelni.

2018. november 14. 17:21
![]() |
CrossAmyFlowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.08. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 271101 ![]() |
Jimnek valamint a shadowhuntersből Katenek nagyon örültem. Eez utóbbinak csupán azért, mert rengeteget fejlődött az említett személy viszonylag rövid idő leforgása alatt amit szerintem igenis értékelni kell (mondom ezt úgy, hogy Clary karaktere nem bolondított magába egyáltalán, sőt, a könyvbe kifejezetten rühelltem de épp ez az, hogy a sorozatba nagyon sokat dobott hozzá Kate játéka a legutóbbi részekben). Számomra inkább még mindig az a megdöbbentőbb inkább, hogy létezik 'év legstílusosabb sztárja' kategória. Nem is értem ennek az apropóját... Maximum akkor látnám értelmét ha modellek kerülnének benne díjazásra, de így megint csak arról szól az egész, hogy valakiknek dobjanak valami csontot. Ami annak az adott személynek se biztos hogy annyira nagyon jó mint elsőre tűnik, valamint elég sok mindent elárul a rendezvény színvonaláról. És még a BTS-ről annyit, hogy tényleg unom de nagyon, amiért a csapból is ők folynak viszont sokan szeretik őket szóval megbarátkozom a gondolattal, hogy elnyernek olyan díjakat amiket én nem épp nekik adnék pusztán azért, mert nem olyan színvonalas a munkájuk a saját műfajukban sem (véleményem szerint). Persze, kinek mi. Viszont ugyanezt a megértést elvárnám mindenkitől, akiknek soha nem tetszik ha a shadowhunters elnyer valamit, hiszen ugyanaz a szitu ott is; sokan ismerik, sokan szeretik, így nyer mert ilyenkor csak ez számít igazán.

2018. november 17. 10:42
![]() |
RavenShadowylittle euphoria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.21. Hozzászólás: 1215 Csatolások: 7 Azonosító: 261438 ![]() |
Úgy látszik, jó éve van a BTS-nek díjak terén. Gratulálok!

Kapcsolódó sztárok

18+ Újabb beteg részletek derültek ki Armie Hammerről – ügyvédje nem cáfolta!
18+ Újabb beteg részletek derültek ki Armie Hammerről – ügyvédje nem cáfolta!
A színész karrierje a süllyesztőhöz közeledik.

Így választották ki a Bridgerton-család főszereplőit
Így választották ki a Bridgerton-család főszereplőit
A rendező nyilatkozott.

A rajongók szerint gyerekesen kezeli a helyzetet új dalával Sabrina Carpenter
A rajongók szerint gyerekesen kezeli a helyzetet új dalával Sabrina Carpenter
Megjelent az új dala, a Skin, de sokak szerint elég gyerekes hangzása lett.

Megvan, mi a neve Gigi Hadid és Zayn Malik kislányának!
Megvan, mi a neve Gigi Hadid és Zayn Malik kislányának!
Különleges nevet kapott.

Apró hibát találtak A Bridgerton család egyik jelenetében a rajongók
Apró hibát találtak A Bridgerton család egyik jelenetében a rajongók
A forgatás egyik bakija.

Négy jól ismert Olivia, Sabrina és Joshua előtti szerelmi háromszög a Disneynél
Négy jól ismert Olivia, Sabrina és Joshua előtti szerelmi háromszög a Disneynél
PR fogás lenne a szerelmi háromszög?

Szomorú fotót posztolt Paris Hilton: így nézett ki, miután kijutott a nevelőintézetből
Szomorú fotót posztolt Paris Hilton: így nézett ki, miután kijutott a nevelőintézetből
Borzasztó élményei voltak.

JoJo Siwa meleg: coming-outolt a fiatal sztár
JoJo Siwa meleg: coming-outolt a fiatal sztár
Instagramon coming-outolt a sztár.