Ariana Grande puffos estélyiben jelent meg, Lana Del Rey először mutatkozott hivatalosan pasijával.
A teljes cikkhez kattints ide!
GRAMMY Awards összefoglaló: így jelentek meg a sztárok
2020. január 27. 13:17
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 904 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline |
Csodálatos volt mindenki♥
2020. január 27. 14:19
ForYouúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.01.15. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 274657 offline |
Idén szinte mindneki gyönyörűen öltözött fel az eseményre.
Külön kiemelném Demi Lovatot, egyszerűen lélegzetelállító volt a fellépése és a gyönyörű ruhája de ezt majd a róla szóló cikk alatt kifejtem.
Lizzo és Ariana is tündökölt a gála folyamán.
Viszont Lil Nas X nevetségesen néz ki. Cardi B egyszerűen közönséges bár nincs róla itt kép ( jobb is). Priyanka Chopra ruháját sem nevezném eseményhez illőnek, sőt még előnytelen is
Külön kiemelném Demi Lovatot, egyszerűen lélegzetelállító volt a fellépése és a gyönyörű ruhája de ezt majd a róla szóló cikk alatt kifejtem.
Lizzo és Ariana is tündökölt a gála folyamán.
Viszont Lil Nas X nevetségesen néz ki. Cardi B egyszerűen közönséges bár nincs róla itt kép ( jobb is). Priyanka Chopra ruháját sem nevezném eseményhez illőnek, sőt még előnytelen is
2020. január 27. 15:47
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline |
lehet maradi vagyok de egyszeruen hanyni tudnek ettol az uj trendtol, hogy a fel melluket kirakjak az egyebkent rendkivul dekorativ, csinos nok. gusztustalan es olcso hatast kelt... sztem sokaknak az a bizonyos “szakma” ugrana be rola.
Dua... Istenem, en, nulla hozzaertessel jobbat turiztam (!!) volna ennek a lanynak mint amit ràadtak... amugy annyira sokat fogyott, konkretan nincs takagatnivaloja es a legdogosebb, leglegebb szetteket lehetne raadni erre ...
minden elfogultsag nelkul mondom h Ariana magasan vert mindenkit. Demivel majdnem osztott elsok lettek nalam, de aztan rajottem hogy nekem az ove kicsit eskuvos, persze gyonyoru, csak annyira nem dijatadora valo.
Dua... Istenem, en, nulla hozzaertessel jobbat turiztam (!!) volna ennek a lanynak mint amit ràadtak... amugy annyira sokat fogyott, konkretan nincs takagatnivaloja es a legdogosebb, leglegebb szetteket lehetne raadni erre ...
minden elfogultsag nelkul mondom h Ariana magasan vert mindenkit. Demivel majdnem osztott elsok lettek nalam, de aztan rajottem hogy nekem az ove kicsit eskuvos, persze gyonyoru, csak annyira nem dijatadora valo.
2020. január 27. 15:59
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6165 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Számomra Ari a nyerő
2020. január 27. 16:17
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16303 Csatolások: 158885 Azonosító: 270554 online |
Claudia és Finneas, Lizzo, Lana és Sean, Camila, Shawn és FKA Twigs ruhái számomra az abszolút befutók, illetve nem említi a cikk, de elférne még ide a BTS, Cardi B, Janina Gavankar és Ben Platt outfitje is.
2020. január 27. 22:06
Idézet (ForYou @ 2020.01.27. 15:21)
Apropó Billie Eilish ruháját is a szörnyű kategóriába sorolnám. Kezd nevetségessé válni. Az elején még egyedi volt, mostmár csak egyre jobban erőltetett.
még jó, hogy nem is azért hord ilyen ruhákat, hogy egyedi legyen, hanem, hogy ne a testéről beszéljenek folyamatosan.
2 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl,
Harlow
2020. január 28. 11:18
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline |
Még Sophie Turner nézett ki a legnormálisabban...
2020. január 28. 13:27
ForYouúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.01.15. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 274657 offline |
Kedves Aia Ayama
Azt meglehet tenni úgy is, hogy nem úgy nézel ki bennük mint egy nem épp elméjű ember. Biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem kényelmes ilyen ruhákban lenni.
Ha nem a hype lenne a lényeg akkor felkapna egy melegítőt, bő pulcsival és nem érdekelné ki mit mond. Ahogy ezt oly sok sztár megszokta tenni.
Így egyszerűen csak a felállított és sikeresnek (bár nem értem hogy) bizonyuló imidzséhez öltözik így és nem saját magáért teszi. Félre értés ne essék, nincs bajom vele, zenéit is hallgatom csak tényleg kezd átmenni nevetségesbe
Azt meglehet tenni úgy is, hogy nem úgy nézel ki bennük mint egy nem épp elméjű ember. Biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem kényelmes ilyen ruhákban lenni.
Ha nem a hype lenne a lényeg akkor felkapna egy melegítőt, bő pulcsival és nem érdekelné ki mit mond. Ahogy ezt oly sok sztár megszokta tenni.
Így egyszerűen csak a felállított és sikeresnek (bár nem értem hogy) bizonyuló imidzséhez öltözik így és nem saját magáért teszi. Félre értés ne essék, nincs bajom vele, zenéit is hallgatom csak tényleg kezd átmenni nevetségesbe
2020. február 16. 11:02
Gwen Stefani és Ariana Grande ruhája szerintem káprázatosan gyönyörű.
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után