NFL
2011. augusztus 08. 23:56
egy hír Pats fanoknak!
"A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots korábbi nemezisével, Shaun Ellisszel erősítette meg a keretét.
Hirdetés
A 2000-es játékosbörze (NFL) draft 1. körének 12. választási jogával a New York Jets által behúzott védőfalember 11 éves pályafutása során eddig 72.5 sacket jegyzett.
A legutóbbi alapszakaszban első helyen záró, a rájátszás első mérkőzésén azonban a csoportrivális éppen a New York Jets ellen elvérző – amelynek színeiben Ellis kétszer is a labdával együtt földre vitte Tom Bradyt – Hazafiak egy évre szerezték meg a defensive endet."
"A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots korábbi nemezisével, Shaun Ellisszel erősítette meg a keretét.
Hirdetés
A 2000-es játékosbörze (NFL) draft 1. körének 12. választási jogával a New York Jets által behúzott védőfalember 11 éves pályafutása során eddig 72.5 sacket jegyzett.
A legutóbbi alapszakaszban első helyen záró, a rájátszás első mérkőzésén azonban a csoportrivális éppen a New York Jets ellen elvérző – amelynek színeiben Ellis kétszer is a labdával együtt földre vitte Tom Bradyt – Hazafiak egy évre szerezték meg a defensive endet."
1 felhasználónak tetszik:
Macaroth
2011. augusztus 09. 01:35
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2011.08.08. 23:56)
egy hír Pats fanoknak!
Hirdetés
Hirdetés
már olvastam ezt...durva kis védelem van épülőben
gonzales7
2011. augusztus 22. 21:06
Lezajlott az idei Supplemental Draft..
A 6 jelentkezőből ( Michael McAdoo (DE), Caleb King (RB), Terrelle Pryor (QB), Tracy Wilson (S), Torez Jones (CB), Kennan Mace (DE) ) egyedül Terrelle Pryor talált magának csapatot. Ő idén az Oakland Raiders-t fogja segíteni/hátráltatni, egy 2012-es 3. körös pickért érkezett.
Nem csodálkozom rajta, hogy itt kötött ki ... magas, erős, gyors, pont ezeket szereti Al Davis a játékosaiban.
A 6 jelentkezőből ( Michael McAdoo (DE), Caleb King (RB), Terrelle Pryor (QB), Tracy Wilson (S), Torez Jones (CB), Kennan Mace (DE) ) egyedül Terrelle Pryor talált magának csapatot. Ő idén az Oakland Raiders-t fogja segíteni/hátráltatni, egy 2012-es 3. körös pickért érkezett.
Nem csodálkozom rajta, hogy itt kötött ki ... magas, erős, gyors, pont ezeket szereti Al Davis a játékosaiban.
2011. szeptember 03. 22:09
Megkezdődött a keretszűkítés 53 főre ...
A Patriots cutolta Brandon Meriweather-t ... először nem hittem a szememnek, aztán több oldalon is néztem és tényleg igaz. Nem nagyon nézek Pats meccset, ennyire gyenge lenne? 2-szeres pro bowler safety ... nem értem
A Patriots cutolta Brandon Meriweather-t ... először nem hittem a szememnek, aztán több oldalon is néztem és tényleg igaz. Nem nagyon nézek Pats meccset, ennyire gyenge lenne? 2-szeres pro bowler safety ... nem értem
2011. szeptember 04. 12:09
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline |
Idézet (mooka @ 2011.09.03. 22:09)
Megkezdődött a keretszűkítés 53 főre ...
na ezen most én is csak pislogok
nem hiszem hogy gyenge lenne...gondolom ő is áldozatul esett a fiatalitásnak
de ahogy nézem Brandon Tate-et és Sammy Morris-t is elküldték...nem semmi
2011. szeptember 04. 18:33
Meriweather nem volt sokáig szabad ügynök. Már alá is írt egy évre a Bears-hez ...
A Pats leigazolta Brian Waters guard-ot ...
Ami még meglepett (Meriweather elküldése mellett), hogy a Rams megvált Donnie Avery-től. Elég sérülékeny játékos, de azért ha egészséges, jól szokott teljesíteni. Danario Alexander meg maradt a csapatban, pedig ő még talán Avery-n is túl tesz a sérüléseket tekintve.
A Pats leigazolta Brian Waters guard-ot ...
Ami még meglepett (Meriweather elküldése mellett), hogy a Rams megvált Donnie Avery-től. Elég sérülékeny játékos, de azért ha egészséges, jól szokott teljesíteni. Danario Alexander meg maradt a csapatban, pedig ő még talán Avery-n is túl tesz a sérüléseket tekintve.
2011. szeptember 06. 22:53
Hétfőn hála Istennek a Patriotsal kezd a Miami! rettentően örülök neki! és még a Sporttv is adni fogja! így remélem a Dolphins meglepetést okoz ország világ előtt!
viszont kezdésnek a Ravens-Steelers sem lesz semmi!azt közvetíti az ESPN vasárnap!azta k*rva jönnek a durva Vasárnapok és Hétfők!
Csütörtökön meg Saints-Packers!
viszont kezdésnek a Ravens-Steelers sem lesz semmi!azt közvetíti az ESPN vasárnap!azta k*rva jönnek a durva Vasárnapok és Hétfők!
2011. szeptember 07. 09:56
MacarothHintalózsoké |
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.06. 22:53)
Hétfőn hála Istennek a Patriotsal kezd a Miami! rettentően örülök neki! és még a Sporttv is adni fogja! így remélem a Dolphins meglepetést okoz ország világ előtt!
én is várom a Pats-Dolphins meccset tuti behúzza a meccset a Patriots
a Ravens-Steelers meccset sajna nem tom élőbe nézni...marad helyette a Redskins-Giants meccs...de legelőbb péntek hajnalban a Saints-Packers
végre lesz nyomós ok a suliból történő hiányzásra
gonzales7
2011. szeptember 08. 16:47
MacarothHintalózsoké |
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.08. 14:29)
hááá hajnalban start van!
bezony ám...
már alig várom...és nem érdekel ha holnap hullafáradtan megyek suliba...hiszen kezdődik a februárig tartó látvány és őrület
gonzales7
2011. szeptember 08. 21:18
@mortreport: Official: Sources say Manning had surgery this am - cervical fusion with 2-3 month minimum recovery.No word on whether he will be put on IR.
Nem hiába nyilatkozta Tony Dungy a héten, hogy a Colts idén nem jut rájátszásba. Manning nélkül nagyon nehéz lesz..
Nem hiába nyilatkozta Tony Dungy a héten, hogy a Colts idén nem jut rájátszásba. Manning nélkül nagyon nehéz lesz..
gonzales7
2011. szeptember 09. 00:05
MacarothHintalózsoké |
Idézet (mooka @ 2011.09.08. 21:18)
@mortreport: Official: Sources say Manning had surgery this am - cervical fusion with 2-3 month minimum recovery.No word on whether he will be put on IR.
én azt mondom ne írjuk le még a Colts-ot...ha Manning ki is esett 2-3 hónapra azért maradt sztár bőven akik bejuttathatják a csapatot a playoff-ba (Reggie Wayne, Dwight Freeney, Dallas Clark, Joseph Addai, stb.)
a védelemnek kell most nagyot alkotni és a futójátékban kell fejlődniük és akkor meglesz a playoff
2011. szeptember 09. 02:54
Idézet (Macaroth @ 2011.09.09. 00:05)
én azt mondom ne írjuk le még a Colts-ot...ha Manning ki is esett 2-3 hónapra azért maradt sztár bőven akik bejuttathatják a csapatot a playoff-ba (Reggie Wayne, Dwight Freeney, Dallas Clark, Joseph Addai, stb.)
a védelemnek kell most nagyot alkotni és a futójátékban kell fejlődniük és akkor meglesz a playoff
Dungy mondta, hogy nem lesznek playoff résztvevők ... valószínűleg kicsit jobban ismeri a csapatot, mint mi
Az első GB drive ... nagyon gyorsan átmasíroztak a Saints D-n. Rodgers 5/5 + 1 TD
Azért ennél szorosabb meccset vártam
Saints labdavesztés és újabb Rodgers TD..
2011. szeptember 09. 03:24
MacarothHintalózsoké |
nah első negyedben három TD passz Rodgerstől...jó lesz idén is a Packers...na majd a Pats elveri őket a Super Bowl-ban majd
a Saints eddig nagyon gyenge...a védelem mintha nem is lenne a pályán úgy mennek át rajtuk a Sajtfejűek...
a Saints eddig nagyon gyenge...a védelem mintha nem is lenne a pályán úgy mennek át rajtuk a Sajtfejűek...
2011. szeptember 09. 03:44
Csak összeszedte magát a Saints D
Sproles is villant közben ...micsoda punt return TD
Az egyetlen, ami nem tetszik, hogy a kickoff után folyamatosan touchbackek vannak. Miért kellett előrébb vinni a kickoff helyét?
Az egyetlen, ami nem tetszik, hogy a kickoff után folyamatosan touchbackek vannak. Miért kellett előrébb vinni a kickoff helyét?
2011. szeptember 09. 03:47
MacarothHintalózsoké |
Idézet (mooka @ 2011.09.09. 03:44)
Csak összeszedte magát a Saints D
hogy védjék a játékosokat...bár az a 6-7 méter mit számít nem tudom...most akkor nem 25 km/h-s sebességgel hanem 23-mal mennek egymásnak...na bumm
2011. szeptember 09. 04:39
GB kickoff return TD
Remélem a szezon többi meccse is ilyen jó és ilyen pontgazdag lesz, mint ez..
ezek után Sproles-nak is megjött a kedve ... nem sokon múlt, hogy ő is visszavigye TD-re
... Brees TD
Remélem a szezon többi meccse is ilyen jó és ilyen pontgazdag lesz, mint ez..
ezek után Sproles-nak is megjött a kedve ... nem sokon múlt, hogy ő is visszavigye TD-re
... Brees TD
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.