Starity

Kardashian—Humphries-esküvő: visszaszámlálás

2011. augusztus 19. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak egyet kell aludnia a realitysztárnak és szerelmének az esküvőjükig, hiszen szombaton lesz a nagy nap! Íme egy kis összefoglaló arról, ami augusztusban Kimmel és a családjával történt.

hirdetés
Kardashian—Humphries-esküvő: visszaszámlálás

Mint már mindenki tudja, Kim Kardashian és Kris Humphries holnap, augusztus 20-án mondják ki a boldogító igent és fogadnak örök hűséget egymásnak. A leánybúcsút már júliusban megtartották, azóta pedig a menyasszony másra sem koncentrál, mint élete egyik legfontosabb, hamarosan eljövendő pillanatára. Már elolvashattuk azt is, milyen sok pletyka és találgatás veszi körül a szerelmeseket, de most ideje megnézni, mik történtek az elmúlt egy hónapban a párral.

2011. augusztus 9.

Azt biztosra vehetjük, hogy Kim celebrokonai megjelennek majd az eseményen, de az augusztus elején elterjedt pletykák szerint olyan hírességek is részt fognak venni a partin, mint Justin Bieber, Eva Longoria, Kanye West, Jay-Z, Beyonce, vagy éppen Jennifer Lopez! Ötszáz ember fogja élőben végignézni a párt, mikor kimondják egymásnak a boldogító igent.

2011. augusztus 11.

Kim nagy napjáig már csak egy hét volt hátra, és az őrület kezdetét is vette. Bizonyíték: a gyönyörű valóságshow-sztár 11 órát repült Los Angelesből New Yorkba, hogy mindössze 3 órát töltsön ott az esküvői ruhája próbálgatásával: „Éjfélkor felszálltam a gépre, reggel 8-kor megérkeztem New Yorkba, rohantam a Vera Wang-ruhám próbájára 10 órára, aztán 12-kor elmentem, hogy hazautazzak. Körülbelül 11 órát töltöttem repüléssel, hogy három órát New Yorkban legyek.” De „totál megérte!” – bizonygatta később.

Míg Kim az ország bejárásával foglalkozott, nővére, Khloe Kardashiant a Vera Wang-irodákban látták Los Angelesben. Valószínűleg neki is egy utolsó próbára volt szüksége, hiszen ő lesz Kim egyik koszorúslánya.

2011. augusztus 13.

A szerelem a levegőben van – és Kim kezén. A lány éppen egy héttel az esküvője előtt Twitteren osztott meg egy képet a szív alakú psoriasisáról, ami a stressz miatt jött elő és nem gyógyítható. Megjegyzést is fűzött a fotóhoz: „Elég viccces és undi, de nézzétek a szív alakú psoriasisomat! Lol. Meg kellett osztanom veletek!”

2011. augusztus 13.

Mialatt az utolsó simításokat végzik a szertartással kapcsolatban, Kim megpróbál a rivaldafényben maradni. Így e szerdai napon el is ment egy rendezvényre, méghozzá a VH1 Do Something Awards díjátadóra Hollywoodba, ahol többek között celebbarátnőjével, Tyra Banksszel pózolt. A szupermodellre természetesen azonnal rátámadták az újságírók, és kérdésekkel bombázták, amire ő szívesen válaszolt. „Kim mutatott képeket magáról a ruhájában: gyönyörű volt. Érdekes, mert ezek egyszerű képek a próbáról, mégis olyan, mintha már az esküvőn lenne. Abszolút gyönyörű volt” – nyilatkozta Tyra, aki természetesen rajta van a szombati esküvő exklúzív vendéglistáján.

2011. augusztus 15.

Kevesebb, mint egy hét az esküvőig! Azt gondolnánk, a menyasszony teljesen stresszes állapotban van, de az anyukája, Kris Jenner a People magazinnak az ellenkezőjét mondta: „Nagyon nyugodt, egyszerűen ilyen a személyisége. Tudja, mit akar, és nagyon várja már a napot. Egyszerűen csak élvezi a várakozást.”

Ettől függetlenül Kim nem tűnt éppen nyugodtnak, amikor az anyja nyilatkozatát követő hétvégén írt Twitterre: „Úristeeeeeen, az esküvőm csak egy hétre van!!! Őrület! Olyan boldog vagyok!”

2011. augusztus 16.

Két érdekes információ is napvilágot látott az esküvővel kapcsolatban ezen a napon. Egyrészt a lány egyik nővére, Kourtney Kardashian megerősítette, hogy a koszorúslányok zöld ruhát fognak viselni; másrészt pletykák kezdtek el arról szólni, hogy Kim Ellen DeGeneres egykori luxusvillájában fog férjhez menni. Az Extra TV állítása szerint a spanyol stílusú, körülbelül 24 millió dollárt érő otthon fogja megvendégelni a sztárt és meghívottjait a nagy napon.

2011. augusztus 18.

Kim megesküszött rá, hogy „teljesen nyugodt” két nappal az esküvő előtt, de a pletykaoldalak szerint mégis csúszott egy kis hiba a dologba. Állítólag a Kardashian lánynak 50 vendég meghívását kellett visszamondania helykorlátozás miatt! A New York Post bennfenetesei szerint a plusz-személyeket – melyek között Kim anyjának jelenlegi férje, Bruce Jenner néhány rokona is szerepel – udvariasan megkérték, hogy ne jöjjenek a szombati eseményre.

A Kardashian-család ismerősei azt nyilatkozták, hogy Kim már alá is írt egy egyezményt a People magazinnal. Az újság nem kevesebb mint egymillió dollárt fog fizetni az exkluzív képekért! Videókat pedig az E! csatorna fog kapni, akik négyórás különműsort fognak rendezni az esküvőről. (Ugyanezt tervezték egyébként Hugh Hefner és Crystal Harris lefújt esküvője kapcsán is, ami, ugyebár, végül nem lett megrendezve.)

Egy kis pénzt meg is spórolnak a nászút későbbrehalasztásával is. Mr. és a hamarosan Mrs-szé váló Humphrey annyira elfoglalt, hogy a szertartás után azonnal New Yorkba utaznak majd dolgozni, a nászutat pedig jövő nyárra rakják át. De fognak tartani egy nagy partit New York Cityben augusztus 31-én, hogy megünnepeljék szerelmüket, és ez is valami.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek