Starity

VV5: Eszter megy másodikként párbajozni

2011. október 30. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legutóbbi kiválasztáson leginkább a taktikáé volt a főszerep, most viszont érzelmi alapon tették a jeleket Eszterre villatársai.

hirdetés
VV5: Eszter megy másodikként párbajozni
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Való Világ 5 második kiválasztásán Eszter kapta a legtöbb jelet. Hét villalakó gondolja úgy, hogy a jogászlánynak nincs helye a villában. Társai többnyire azóta utálják, mióta kiderült, hogy stikában össze akart feküdni Cristofellel, aki akkor még Veronikába volt szerelmes.

Eszter egyébként nemcsak a főnyereményt bukhatja, hanem ügyvédi praxisát is, ugyanis a múlt héten fegyelmi eljárást kezdeményezett ellene a Budapesti Ügyvédi Kamara, mert nem nézik jó szemmel, hogy a lány lejáratja az ügyvédeket viselkedésével a villában. Bár beköltözése előtt átmenetileg felfüggesztette ügyvédi tevékenységét, a kamara mégis arra hivatkozik, hogy játéka során folyamatosan összefüggésbe hozza magát a tevékenységével, és ez semmiképp sem helyénvaló.

A lánynak szerdáig van ideje eldönteni, hogy kit visz magával a következő párbajra. Ha jól választ, ugyanúgy visszakerülhet a villába, mint az első kiválasztott, Csaba, aki a skalpvadászt hagyta kint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek