Starity

Kocsis Alexandra nem lesz jelen a világversenyen

2012. október 30. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kocsis Alexandra, az idei Miss Earth Hungary nemrég bejelentette, hogy hogy izomgyulladás nem tud részt venni a nemzetközi versenyen.

hirdetés
Kocsis Alexandra nem lesz jelen a világversenyen

Utoljára 2010-ben történt, hogy nem vett részt magyar lány a Miss Earth nemzetközi döntőjén. Ennek akkor a volt az oka, hogy az akkori cím birtokosa, Kaló Jennifer Dobó Ágnest helyettesítette a Miss World versenyen. Idén viszont egészségügyi okok miatt nem lesz magyar lány a döntőben – írja a Blikk.

Kocsis Alexandra 2012. június 9-én nyerte el a Miss Earth Hungary címet, akkor még boldogan pózolt a kameráknak, most viszont lehet, hogy elveszik tőle koronáját. Dávid Júlia, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője azt nyilatkozta, hogy a modell nem tesz eleget kötelezettségeinek, és nem teljesíti a szerződésben vállaltakat. Továbbá hozzátette azt is, hogy a lány nem reagált a levelekre, telefonokra, csak nemrég közölte, betegsége miatt nem tud részt venni egy hétvégi jótékonysági eseményen, valamint a világversenyen sem. Az is lehet, hogy címe elvétele mellett kártérítést is fognak kérni a lánytól.

Alexandrának egyébként a napokban kellene utaznia a nemzetközi verseny színhelyére, Manilára. A döntő november 24-én zajlik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek