Starity

Little Mix: „Olyan sikeresek akarunk lenni, mint a One Direction”

2012. november 04. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár sok közös van a két bandában, Jesy Nelson mégis úgy véli, hogy teljesen különböznek egymástól és szívesen követnék a One Directiont a sikerhez vezető úton.

hirdetés
Little Mix: „Olyan sikeresek akarunk lenni, mint a One Direction”

A Little Mix karrierje magasan ível felfelé mióta megnyerték a brit X Factor 2011-es szériáját. Már két saját daluk is megjelent, a Wings és a DNA, melyekhez videoklippek is készültek, DNA című debütáló albumuk pedig november 19-én kerül a boltok polcaira. A világhírnévhez vezető út azonban még egy kicsit rögös számukra, de szívesen követnék a One Direction pályáját, annak ellenére, hogy sokan hozzájuk hasonlítják őket.

„Mi teljesen mások vagyunk, mint a One Direction. Azt hiszem a személyiségükhöz hasonlítanak minket. Ők ugyanolyan reálisak és hitelesek, mint mi és hát ugyanabból a tehetségkutatóból jöttünk. Őket is úgy rakták össze, mint minket, de mind zeneileg és külsőleg is teljesen különbözőek vagyunk. Hatalmas megtiszteltetés, hogy hozzájuk hasonlítanak minket, hiszen annyira sikeresek és szeretnénk követni őket a sikerhez vezető úton” – árulta el a lánybanda egyik tagja, Jesy Nelson az ausztrál PopSugarnak.

A négy lány ezen kívül rengeteg dolgot elárult jövőbeli terveikről, mint például, hogy szívesen duetteznének Usherrel, Nicki Minajzsal, Missy Elliottal és Steve Perryvel is vagy, hogy vissza szeretnék hozni a „girl powert”, vagyis a lánybandák idejét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek