Starity

Dane Dehaan alakítja Harry Osbornt a Pókember folytatásában

2012. december 04. 22:10   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csodálatos Pókember munkálatai 2013 elején kezdődnek, egy 2014 nyarára tervezett premierdátummal kitűzve. A készítők az utolsó pillanatban találták meg Harry Osborn alakítóját, akinek fontos szerepe lesz a folytatásban.

hirdetés
Dane Dehaan alakítja Harry Osbornt a Pókember folytatásában

A csodálatos Pókember rendezője, Marc Webb a filmforgatási tervezések közepette értesítette a rajongókat a Twitteren, hogy kiválasztotta Dane DeHaant Harry Osborn szerepére. Ahogy korábban hallottuk, a készítőknek nehéz dolguk volt a castinggal, de a döntés néhány órával ezelőtt megszületett, tehát ő fogja játszani az Andrew Garfield által alakított főhős, Peter Parker legjobb barátját.

Dane DeHaan Az erő krónikája/ Chronicle című thriller főszereplője volt, idén pedig a Lincolnban és a Fékezhetetlenben játszott el kisebb szerepet, és egy ideje tudható, hogy esélyes Harry Osborn szerepére. A Zöld Manó fiát korábban James Franco játszotta.

A trilógia második részéről még nem tudni konkrét részleteket, de az új szereplőgárda már alakulóban van. A pletykáknak ezúttal hinni lehet, hiszen valóban Jamie Foxx fogja játszani a film főgonoszát, Electrót, aki a képregények szerint egy villámcsapás során vált az áram irányítójává. Jamie Foxx és Dane DeHaan mellé meg nem erősített hírek szerint az Utódokból ismert Shaileene Woodley fog csatlakozni mint Mary Jane Watson. Andrew Garfield és Emma Stone hivatalosan is visszatér mint Pókember és szerelme, Gwen Stacy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek