Starity

Selena Gomez legújabb klipje márciusban érkezik

2013. március 08. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez legújabb klipje még ebben a hónapban megjelenik, a forgatási képek pedig a minap szivárogtak ki az internetre.

hirdetés
Selena Gomez legújabb klipje márciusban érkezik

A visszatérő Disney-csillag, Selena Gomez március negyedikén forgatta le legújabb klipjét. Már jó ideje, hogy az énekesnő nem tett közzé sem új dalt, sem egy új klipet. Legutolsó rövidfilmje 2011 novemberében jelent meg, Hit the Lights címmel.

Az énekesnő kaliforniai Palmdale-t választotta legújabb klipje helyszínének. Több száz kép jelent már meg az ominózus napról, a fotókon Sel retro ruhákban mutatkozik, a kiszivárgott információk alapján egy régi városban fog játszódni a kisfilm.

A képek hátterében azt is észrevehettünk, hogy újabb sivatagban játszódó klipet készített, mint annak idején a Year Without a Rain, ráadásul ismét megválik lábbeliétől, mint a Who Saysben, sőt a régi kocsi kísértetiesen hasonlít arra járgányra, amit a Love You Like a Love Songban láthatunk.

Gomez egyelőre nem sokat nyilatkozott a médiának a klipjéről, így azt sem tudjuk, melyik dalának készül a kisfilm. Csak sejtésesek vannak, hogy a Love Will Rememberhez szánja a megjelenő rövidfilmet. Annyit viszont biztosan tudunk, hogy a klip még ebben a hónapban, azaz márciusban meg fog jelenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek