Starity

Batman csatlakozik a következő Superman-filmhez

2013. július 21. 15:03   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zack Snyder az idei Comic Conon jelentett be, hogy Az acélember 2015-ben érkező folytatásában feltűnik majd egy új szuperhős, aki nem más, mint maga a Sötét lovag, Batman. Superman szerepében mindenképpen Henry Cavillt láthatjuk viszont, a Denevérember új megformálójának kiléte viszont még rejtély.

hirdetés
Batman csatlakozik a következő Superman-filmhez

Képregény-rajongók álma teljesült az idei San Diegói Comic Conon, hiszen hivatalossá vált, hogy a következő Superman-filmben Batman is tiszteletét teszi, így a két hős először szerepel majd együtt mozifilmben.

A nyár elején nagy sikerrel bemutatott Az acélember rendezője, Zack Snyder bejelentette filmje folytatását, majd az abban játszó Harry Lennix felolvasott egy részletet Frank Miller A sötét lovag visszatér című képregényéből, utalva Batman feltűnésére a következő Superman-moziban. Ha ez nem lett volna elég bizonyíték, utána rögtön be is mutatták a két ikonikus hős közös logóját.

A mozi 2015-re várható, és már biztos, hogy visszatér benne a főhőst, Clark Kentet játszó Henry Cavill mellett, Laurence Fishburne, Diane Lane, és a négyszeres Oscar-jelölt színésznő, Amy Adams is. A történetről még nincs információ, ám Snyder tisztázta, hogy nem feltétlenül Miller említett képregénye szolgál majd a film alapjául.

Batman új megformálójának kiléte még nem ismert, ám annyi biztos, hogy Christian Bale nem bújik többé a Sötét lovag jelmezébe, és Christopher Nolan trilógiáját sem bolygathatják. Bruce Wayne új alakítójának mindenesetre fel kell kötnie a gatyáját, hiszen Bale mellett már olyan színészek formálták meg a hőst, mint Michael Keaton, Val Kilmer, vagy éppen George Clooney. Az viszont még mindig kérdés, hogy az emberek hogyan fogadják az új Batmant, hiszen a Denevérember legutóbbi filmje csupán 2012-es, így még jó pár évig nem lenne indokolt a feltűnése.

Az acélember második része, Batman és Superman közös filmje már az Igazság Ligája-film előfutára, melynek többi tagja valószínűleg az elkövetkezendő években kerül valamilyen módon majd bemutatásra. A szuperhőscsapat mozija így biztos, hogy nem érkezik meg 2015-re, de a DC filmes univerzumának felépítéséhez idő kell.

Zack Snyder idei filmje megközelítőleg 630 millió dollárnál tart már, így a Warner Bros. valószínűsítheti, hogy következő projektjeik is hasonló sikereket könyvelhetnek majd el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek