Starity

Polgármestert bőszített fel Justin Bieber

2013. november 28. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekessel nagyon szalad az a ló: tovább graffitizik, amerre jár, ezzel pedig számtalan ember haragját kivívta.

hirdetés
Polgármestert bőszített fel Justin Bieber

Justin Bieber kutyák módjára jelöli meg a területét – no nem épp vizelettel: falfestéket hagy maga után, amerre jár.

Egy ausztrál polgármester megkérte Justint, távolítsa el a graffitit, amit egy hotel falára rajzolt. Mint korábban beszámoltunk róla, Brazíliában már összefirkálta egy szálloda falát, Argentínában a nemzeti szimbólumot gyalázta meg, ámokfutása pedig tovább folytatódik.

Ugyan a hotel tulajdonosai (ezúttal) megengedték, hogy fessen valamit a falára, ennek ellenére a helyi tanács a zéró tolerancia elve alapján szeretné eltávolíttatni, mivel nem tűrik a graffitiket a környéken.

A Gold Coast városi tanács szóvivője megerősítette a híreket: „Lehet, hogy a hotel területe magántulajdon, de nincs elzárva a publikum elől. A polgármester már benyújtotta a kérelmet a hotel számára, hogy takarítsák le a falat, valamint az énekes menedzsmentjével is beszélt, hogy ott tartózkodása alatt ne forduljon elő ilyen még egyszer.”

A polgármester, Tom Tait Bieber cselekedeteit ostobának és gyerekesnek titulálta, majd hozzáfűzte: „Csak gyere és takarítsd le, akkor elégedettek leszünk. Van egy alternatív lehetőség is: énekelj a karácsonyi kórusban december hetedikén.”


A graffiti, amit Ausztráliában készített.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek