Starity

Ismét két klippel jelentkezett a Big Bang

2015. augusztus 06. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban a világszerte ismert dél-koreai fiúcsapat újabb két dallal és kisfilmmel lepte meg a rajongókat, Let’s Not Fall In Love, valamint Zutter címmel.

hirdetés

2015 márciusában a YG vállalat egyik szóvivője jelentette be az örömhírt, miszerint az immár világszerte ismert dél-koreai fiúcsbanda, a Big Bang három év kimaradás után szeptember 1-jén kiadja legújabb, Made címre keresztelt stúdióalbumát. Azonban azt is elárulták, hogy még ezt megelőzően különböző „projektkislemezek” fognak megjelenni ’M’, ’A’, ’D’, valamint ’E’ címmel.

Az első kislemez május 1-jén látott napvilágot két videoklip kíséretében, melyeket a Loser és a Bae Bae című dalokhoz forgattak. A következő hónapot már a második szerzeményükkel nyitották meg újabb két kisfilmmel, a Bang Bang Banggel és a We Like 2 Partyval, majd egy hónap elteltével Sober című slágerüket töltötték fel hivatalos YouTube-csatornájukra.

A tegnapi nap folyamán pedig lezáródott ez a projekt, mivel megérkezett az utolsó két klipjük is a Let's Not Fall In Love, valamint Zutter című dalokhoz, utóbbiban azonban csak G-Dragon és T.O.P. kapott szerepet. Míg Let's Not Fall In Love című szerzeményük nyugodt és békés hangzásvilágot képvisel, mely remekül összeillik a videó koncepciójával, addig a két rapper egy keményebb, alvilági stílusban jelennek meg a másik klipben, megrendítő hangulattal körülvéve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek