Starity

Selena Gomezzel boronálták össze Zayn Maliket

2015. augusztus 19. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zendaya és Kylie Jenner után újabb híres hölgyeménnyel hozták szóba az énekest, aki lassan már kész háremmel is rendelkezhetne, ha a sok pletyka igaz lenne.

hirdetés
Selena Gomezzel boronálták össze Zayn Maliket

Mióta – állítólag SMS-ben –  felbontotta eljegyzését Perrie Edwardsszel, apró-cseprő dolgokat alapul véve nem egy sztárral boronálták már össze Zayn Maliket. Többek között azt is híresztelték a pletykalapok, hogy közelebbi viszonyba került Zendayával, majd Kylie Jennerrel, valamint Chloe Goodmannel is. Mindezeknek viszont semmi valóságalapja sincs, akárcsak véleményünk szerint a legutóbbi híreszteléseknek sem.

Történt ugyanis, hogy a 22 éves énekes elkezdte követni a Twitteren Selena Gomezt, ezen tette pedig rögtön pletykalavinát indított el. Ám mivel a 23 éves énekes-színésznő nem követte vissza, több sem kellett a magazinoknak: azt kezdték terjeszteni, hogy Selena kikosarazta Zaynt.

Az egykori Disney-csillag azonban tiszta vizet öntött a pohárba, amikor a BBC Radio 1-nál rákérdeztek a történtekre: Fogalmam sem volt az egészről, ameddig valaki rá nem kérdezett. Nyilvánvalóan ismerem Zayn, szóval nem olyan furcsa dolog ez. Egyszerűen nem tudtam, hogy ki kezdett el követni. Köszi a követést, Zayn! – mondta.

Tehát semmi több nincs köztük barátságnál és nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy esetleges közös dal miatt tette meg az első lépést Malik, hiszen lemezszerződése aláírása óta gőzerővel dolgozik már első szólóalbumán. Selena pedig hamarosan piacra dobja új korongját, a Revivalt, mely kapcsán elárulta, hogy akárcsak Zayn, úgy ő is egy teljesen új irányba tart.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek