Starity

Ilyenek voltak a középiskolában kedvenc sztárjaid – II.

2015. október 04. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mielőtt reflektorfénybe kerültek, kedvenc hírességeink is átlagos életet éltek. Cikksorozatunk második részében újabb sztárok gyerekkori énjét mutatjuk be.

hirdetés

Előző cikkünkben tizenegy híresség – köztük például Miley Cyrus, Ryan Gosling vagy épp Lady Gaga – iskolás éveit mutattuk be nektek, leginkább régi ismerősök és osztálytársak beszámolóira alapozva. Ezúttal újabb sztárok gyermekkori énjét vesszük górcső alá.

Jennifer Aniston

Lehetséges lenne, hogy Jennifer Aniston valóban nem öregszik? Ha összehasonlítjuk fiatalkori és jelenlegi kinézetét, egyértelműen erre a következtetésre juthatunk. Ma a színésznő hosszú, szőke fürtjeiről és visszafogott, szemét kiemelő sminkjéről ismert, de hogyan alakította kinézetét a gimis évei alatt?

A füleim felett kissé felnyírtam a hajam és rengeteg szemhéjtust használtam. Jobb tusvonalat húztam, mint a történelem folyamán bárki! – mondta egy 1997-es interjúban. Egy gyerekkori barátja pedig úgy emlékszik vissza a tini Anistonra, mint akiért döglöttek a pasik, függetlenül attól, hogy éppen hogyan nézett ki.

Keira Knightley

A szépséges színésznő a közelmúltban kissé visszavonult a filmezéstől, ami érthető is, hiszen csak nemrég született meg Edie névre hallgató kislánya.

A tesóm egyik barátja tinikorában sokat lógott Keirával. A srác komolyan focizott, a legtöbb idejét a pályán töltötte a csapattársaival. Idővel Keira megelégelte ezt és választás elé állította: vagy ő, vagy a foci. A srác az utóbbit választotta. Minden bizonnyal nem ez volt élete legjobb döntése.

Kendall és Kylie Jenner

A két stílusikon nem tétlenkedik mostanság, hiszen aktívan próbálnak betörni a divatiparba – míg Kendall modellként igyekszik érvényesülni, addig Kylie tavaly piacra dobta saját póthajkollekcióját. Bár a testvérpárt valószínűleg mindenki a gimis ranglétra tetejére tippelné, ha hihetünk a pletykáknak, a valóságban ez nem volt így.

Ugyanabba az iskolába járok, mint Kendall és Kylie. Aranyos lányok, és nem olyan népszerűek, mint sokan feltételeznétek. Valószínűleg ez azért van így, mert sokat hiányoznak a suliból és sokkal több időt töltenek egymással és a családjukkal, mint a barátaikkal. Kendall 16. szülinapi bulijára meg is voltam hívva, de nem tudtam elmenni, mert épp akkor nyaraltam – tudhatjuk meg egy néhány évvel ezelőtti beszámolóból.

Eminem

A szabad szájú rapperről sok mindent feltételeznénk, ám azt biztosan nem, hogy tinikorában rendkívül visszafogott személyiségként ismerték. Pedig, ha hihetünk a híreszteléseknek, így volt!

Apa egy iskolába járt Eminemmel Michiganben. Nagyon csendesnek látta, habár igazán sosem ismerte meg, mert nem ugyanazbban az évfolyamban voltak.

Kim Kardashian

A terhességét nemrég anyaszült meztelen szelfivel bizonyító Kim Kardashian a következőképpen emlékszik vissza gimis éveire: Egész jó voltam az iskolában. A testvérem, Kourtney nagyon okos volt, ám én mindig kissé lassabban olvastam. Emiatt meglehetősen bunkó volt velem, és a szobánkban a könyvespolcot is mindig nekem kellett rendbe rakni. Parancsolgatott. Nagyjából négyes tanuló voltam, nem szerettem a sulit.

Zac Efron

A színész gyerekkori képére pillantva valószínűleg furcsa hajviselete lesz az első, amit megjegyzünk. Habár Zac néhány hete csúnyán beégett High School Musical-es dalával, annak idején rengeteg energiát ölt a filmekbe – a gimi utolsó évét például teljesen kihagyta miatta.

Egy suliba jártam Zac Efronnal. Teljesen átlagos színházi srác volt. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz a filmjeivel. Egyébként nagyon rendes volt, nem tudok rá semmi rosszat mondani. A gimibe igazából csak három évig járt, a negyediket sajna elvette a HSM.

Blake Lively

A fiatal színésznő le sem tagadhatná, hogy ő szerepel ezen a régi fotón, jellegzetes mosolya ugyanis mit sem változott az évek alatt. A gimiben elmondása szerint nemcsak az osztály bohóca, de meglehetősen aktív diák is volt.

Osztályelnök voltam, pomponlány, a showkórus tagja és ezen kívül még vagy hat iskolai klubba beléptem – mesélte a sztár.

Naya Rivera

A 28 éves színésznő az év elején boldogan hozta nyilvánosságra a hírt, hogy hamarosan anyai örömök elé néz. Rajongóival azóta is gyakran megosztja szülővé válással kapcsolatos gondolatait, sőt, a Yahoo jóvoltából még egy fotózáson is részt vett héthónapos terhesen.

Legismertebb szerepe minden bizonnyal a Glee nagyszájú karaktere, Santana, ám egy rövid beszámoló szerint maga a színésznő egyáltalán nem ilyen személyiség: A szobatársam ugyanabba az iskolába járt, mint Naya Rivera. Úgy hallottam, rendkívül csendes lány.

Rebecca Black

Karrierje kezdetén mindenki utálattal viszonyult az énekesnőhöz, ám ez mára megváltozott, hiszen YouTube-csatornájáról és interjúiból egyértelműen kiderült, milyen jó fej is valójában. Ezt alátámasztani látszik Rebecca egy régi barátjának beszámolója is.

Mikor ő óvodás volt, én pedig negyedikes, összebarátkoztunk. Őszintén szólva nagyon okosnak és udvariasnak ismertem meg egy átlagos ötéveshez képest. Később, a suliban is gyakran összefutottunk. Rengeteg időt töltött a könyvtárban olvasással, és volt egy kisebb baráti köre.

Johnny Depp

Egy régi iskolatársa valóságos vezéregyéniségként, valamint – nem meglepő módon – az osztály bohócaként írja le a legendás színészt, aki nemrég a Dior reklámarca lett.

Egy évfolyammal felettem volt, időnként beszéltünk. Az biztos, hogy ugyanolyan volt, mint most: mindennek az élére állt, folyton szórakoztatta az osztályát, de alig voltak barátai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek