Starity

Megható videoklippel rukkolt elő a The Wanted egykori tagja

2015. október 29. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavaly feloszlott The Wanted egykori tagja, Nathan Skykes új videóval örvendeztette meg rajongóit, mely az Over And Over Again című számához készült.

hirdetés

Tavaly év vége felé kaptuk a szomorú hírt, hogy a The Wanted feloszlik, és a srácok közül ki-ki a maga útjára tért. A banda tagjai közül talán Nathan Sykes nevét hallhatjuk a legtöbbször, hiszen a fiú szorgalmasan építi szólókarrierjét. Márciusban tette közé első saját dalát, a More Than You’ll Ever Know-t, melynek hangzásvilága és stílusa többnyire elnyerte a rajongók tetszését.

Tegnap jelent meg legújabb szerzeménye, melynek mondanivalója és klipje is kicsit eltér az előzőjétől. Egy igazi szerelmes dal, ám nem csak egy átlagos tinirománcot mesél el, hanem egy egész kapcsolatot. A találkozástól kezdve, az első randin és csókon át az eljegyzésig, majd a házasságig, az összeköltözésig és egy közös gyermek megszületéséig, és a férj – azaz Sykes – haláláig. Néhány képkocka erejéig néhány pikáns részletbe is belátást enged, ám egyáltalán nem hivalkodóan. Egy másik szálon Nathan már megöregedett „felesége” látható, amint az életük fontosabb momentumait festi le.

A fiatal tehetség így nyilatkozott a klipről Twitterén: Túlságosan izgatott vagyok, hogy az Over And Over Again videója végre itt van. Nagyon remélem, hogy nektek is annyira tetszeni fog, mint nekem. Majd hozzétette: Őszintén szólva ez most rendkívül érzelemes. Nem tudok elégszer köszönetet mondani a hihetetlen rekacióitokra a klipemre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek