Starity

Cameron Diaz elárulta, mi a legjobb és legrosszabb dolog a házasságban

2016. május 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár nem jósoltak fényes jövőt Cameron és Benji kapcsolatának, a sztárpár boldogabb, mint valaha!

hirdetés

2014 nyarán röppent fel először a hír, miszerint Cameron Diaz a Good Charlotte éléről ismert Benji Madden mellett talált rá a boldogságra. Hamar kiderült, hogy a pletykák igazak, és a szokatlan párosítás ellenére is nagy volt a harmónia a szerelmesek között – olyannyira, hogy Benji fél évvel később gyűrűt húzott kedvese ujjára, ezt pedig 2015 januárjában egy zártkörű esküvő követte.

Cam és Benji immár közel másfél éve házasok, ám boldogságuk továbbra is megingathatatlan. Kapcsolatukról ugyan egyelőre nem sok szót ejtettek a médiában, ám a színésznő kivételt tett Ellen DeGeneres műsorában, és elárulta, hogy véleménye szerint mi a leggjobb és legrosszabb dolog a házasságban.

Valaki megkérdezte tőlem, hogy mit tartok a legjobbnak a házasságomban, én pedig azt válaszoltam, hogy rengeteg dolgot tanultam meg általa önmagamról. Korábban nem tudtam ezeket a dolgokat magamról, és nem is tudnék róluk, ha nem találkoztam volna a férjemmel, aki segített nekem. Aztán persze szó esett arról is, mi a legrosszabb a házasságomban, mire én: Nos, rengeteg dolgot tanultam meg általa önmagamról, és azt kívánom, bár ne szereztem volna tudomást róluk. És ez így is lenne, ha nem mentem volna férjhez

– viccelődött a 43 éves szőke szépség, és azt is elárulta, hogyan hívja a szíve választottját, amikor kettesben vannak.

Sokféle néven szólítom Benjit. Például Buh-nak. Tudod, az egész a babyvel kezdődött, ebből lett bae, nem sokkal később pedig buh lett belőle. Idővel eljön az a pillanat, amikor ugh-nak hívom majd, de ő akkor is tudni fogja, hogy neki szólok

– magyarázta Cam. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek