Starity

Ezeknek a sztárbabáknak az érkezését várjuk idén a legjobban

2016. június 28. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak hat hónap telt el 2016-ból, de máris rengeteg celebpáros jelentette be, hogy szülői örömök elé néz. A teljesség igénye nélkül most elhoztuk nektek, kiknek a csemetéjét várjuk a legjobban.

hirdetés

Blake Lively & Ryan Reynolds

Április közepén járta be a világsajtót a hír, miszerint Ryan Reynoldsszal közös második gyermekét hordja a szíve alatt Blake Lively. A szerelmeseknek nyilatkozniuk sem kellett a várandósságról, hiszen a színésznőről készült felvételek magukért beszéltek, az azonban köztudott, hogy nagy családra vágynak, így valószínűleg nem állnak meg két gyereknél.

Nagy családot szeretnénk. Mindketten nagy családokból jöttünk: a szüleimnek négy, Blake szüleinek öt gyereke van. Sokan azt gondolják, hogy ez őrültség, de ezt csak akkor tudjuk majd meg, amikor ott tartunk

– nyilatkozta Ryan egy korábbi interjúban.

Behati Prinsloo & Adam Levine

A namíbiai származású szupermodell várandósságának híréről március első felében értesülhettünk, egy hónappal később pedig arról is lehullott a lepel, hogy kislánya lesz a sztárpárnak, akinek érkezését július végére várják. A leendő szülők egyébként azóta piacra dobták New York-i ingatlanjukat is, hogy annak árából egy nagyobb, bababarát házat vehessenek maguknak Los Angelesben.

Candice Swanepoel & Hermann Nicoli

Behatihoz hasonlóan Candice is az első gyermekét várja, ám kolléganőjétől eltérően neki kisfiúval gazdagszik a családja. Várandósságának híréről egyébként március második felében hullott le a lepel, barátai pedig elárulták, hogy boldogabb nem is lehetne, főleg, hogy a legjobb barátnőjével közel egyszerre válnak édesanyává.

Candice és Behati legjobb barátnők, és a szülésük időpontja is nagyon közel fog esni. Mindketten először tapasztalják meg a várandósság örömeit, és boldogok, hogy együtt mehetnek át ezen olyasvalakivel, aki megérti őket. Már alig várják, hogy anyákká váljanak

– nyilatkozta egy bennfentes.

Nicky Hilton & James Rothschild

Január elején számoltunk be a kisebbik Hilton-lány várandósságáról, akinek álma hamarosan valóra válik, ugyanis néhány héten belül életet ad első csemetéjének. Nemrég az is kiderült, hogy Nicky szíve alatt egy kislány növekszik, akit egyébként nagynénje Paris Hilton is tűkön ülve vár.

Megan Fox & Brian Austin Green

A gyönyörű színésznő mindenkit meglepett, amikor áprilisban növekvő babapocakkal lépett színpadra a CinemaCon nevű rendezvényen, és természetesen rögtön megkezdődtek a találgatások azt illetően, hogy vajon ki a gyermek édesapja, mivel Megan ekkor már válófélben volt férjétől. Brian azonban nem sokkal később tiszta vizet öntött a pohárba, és bevallotta, hogy a kicsi az övé, és újra együtt vannak a feleségével. 

Váratlanul jött Megan várandóssága, de amikor megtudták, hihetetlenül boldogok voltak mindketten. Megan és Brian imádnak szülők lenni, és nagyon keményen dolgoznak azért, hogy együtt legyenek. Nemcsak a gyerekeik miatt dolgoznak a kapcsolatukon, hanem egymásért is, és izgatottan várják a kicsi érkezését

– nyilatkozta egy barátjuk a harmadik csemete érkezése kapcsán.

Kevin Jonas & Danielle Jonas

A Jonas Brothers egykori énekese áprilisban jelentette be, hogy felesége második közös csemetéjüket hordja a szíve alatt. Azóta kiderült, hogy a párnak ismét kislánya lesz, amit kitörő örömmel fogadott a büszke apuka.

Mindig arról álmodoztam, hogy két lányom lesz. A feleségem meg is kérdezte, miért érzek így, én pedig erre csak azt tudom válaszolni, hogy Azért, mert egész életemben srácokkal voltam körülvéve, így azt szeretném, ha most már lányok nyüzsögnének körülöttem

– nyilatkozta nemrég az énekes.

Olivia Wilde & Jason Sudeikis

A színésznő egy aranyos kép kíséretében az Instagramon tudatta rajongóival, hogy fia, Otis hamarosan kistestvért kap. Az új jövevény várhatóan ősz elején jön majd a világra, ám azt a szülők egyelőre nem árulták el, milyen nemű.

A saját srácom döbbentett rá arra, hogy még több gyereket akarok

– vallotta nevetve egy korábbi interjúban a kispapa.

Liv Tyler & Tyler Gardner

A Gyűrűk Ura sztárja kevesebb mint egy évvel fia születése után esett ismét teherbe, és azóta is azt hangoztatja, hogy a legszívesebben élete végéig várandós maradna. A 38 éves szépség januárban hozta nyilvánosságra, hogy ismét kisfiúnak ad majd életet. (Livnek két saját és egy nevelt fia van.)

Holly Madison & Pasquale Rotella

Az ex-Playboy-nyuszi várandósságának híréréről január végén számoltunk be, márciusban pedig azt is megtudhattuk, hogy a kétéves Rainbow Aurora mellé ezúttal egy kisfiút hoz a gólya.

Rainbow volt az első, akinek a férjemmel elárultuk, hogy babánk lesz. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó nővér válik majd belőle. Nagyon gondoskodó, és imád a babáival játszani, akárcsak az állatainkról gondoskodni

– nyilatkozta a People magazinnak Holly.

Rob Kardashian & Blac Chyna

A tengerentúlon továbbra is tombol a Kardashian-láz, annál is inkább, mivel a kis Saint világrajövetele után hamarosan megérkezik a legújabb Kardashian-baba. A még meg sem született kicsiért már most megőrülnek a lapok, mi több: az E! Entertainment be is ruházott egy minisorozatra, ami a szülés előtti és utáni időszakra fókuszál majd.

Érdekesség, hogy a külföldi sajtó már el is kezdte a licitálást a kicsiről készülő első képekért, Rob és Blac azonban egyelőre nem írt alá semmit a fotókkal kapcsolatban. Közös gyermekük érkezése egyébként azért is foglalkoztatja a sajtót, mivel a szerelmesek kapcsolata januárban kezdődött, négy hónappal később pedig már eljegyzésükről és családalapításukról szóltak a hírek.

Chris Klein & Laina Rose Thyfault

Az Amerikai pite sztárja március közepén kürtölte világgá a Twitteren keresztül, hogy felesége (akit tavaly agusztusban vezetett oltár elé) első közös gyermeküket várja. A kicsi érkezése ősz elejére várható, nemét egyelőre nem árulták el a leendő szülők.

Alec Baldwin & Hilaria Baldwin

Az Aviátor sztárja 58 évesen lesz ismét édesapa, ugyanis imádott felesége áldott állapotban van. Hilaria március elején, az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy négy éven belül harmadjára is anya válik majd belőle. A picit természetesen testvérei, Ireland, Carmen és Rafael is nagyon várják már.

Janet Jackson & Wissam al Mana

Az 50 éves énekesnő nem is lehetne boldogabb, hiszen annyi év reménykedés után végre valóra válik az álma: anya lesz. Terhességének híréről május elején hullott le a lepel, nem sokkal azelőtt, hogy kezdetét vette volna Unbreakable címre keresztelt fellépéssorozata, amit így orvosi utasításra határozatlan időre elhalasztott.

Hiszek abban, hogy ha nagyon szeretnék gyereket, össze is fog jönni, már ha Istennek is ez a terve velem

– nyilatkozta egy korábbi interjúban az énekesnő.

Carlos PenaVega & Alexa PenaVega

Két héttel ezelőtt robbant a hír, miszerint első közös kisbabáját várja a népszerű színészpáros. A szerelmesek nem titkolják, hogy már tűkön ülve várják az új családtag érkezését, akinek nemét egyelőre nem árulták el. A kicsi előreláthatóan január elején jön majd a világra, így a pár előtt még hosszú várakozással teli hónapok állnak.

Alig tudom elhinni, hogy végre ezt mondhatom... TERHESEK VAGYUNK!!! A #Clearblue megerősített abban, hogy egy kis áldás csatlakozik a PenaVega családhoz!!! Már alig várjuk!!!

– írta az Instagramon a büszke kismama.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek