Starity

Megkezdődött a cicaharc Selena Gomez és Bella Hadid között

2017. január 12. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell nem tagadja, mennyire nehezményezi, hogy a színész-énekesnő lecsapott az exére.

hirdetés
Megkezdődött a cicaharc Selena Gomez és Bella Hadid között
Fotó: Billboard / Vogue Turkey

Bár Bella Hadid csak közvetetten, nővére, Gigi útján ismeri Selena Gomezt, eddig igyekezett jó kapcsolatot kialakítani vele, ám ennek most vége. Mióta kiszivárogtak a lesifotósok felvételei, melyek kedd éjjel készültek Selenáról és Bella exéről, The Weekndről, a modell végérvényesen megorrolt a Same Old Love énekesnőjére, hiszen valószínűleg ő még számolt azzal, hogy egykori szerelmével újra egymásra találnak majd.

Bella és The Weeknd novemberben szakítottak, bár láthatóan jól viselték az elválást, hiszen azt követően együtt léptek színpadra a Victoria's Secret Fashion Show-n és barátaik is azt hangoztatták a sajtóban, hogy nem végleg váltak el útjaik. A modellnek azonban most be kellett látnia, hogy exe készen áll továbblépni, amit meg is tett. A románc hírének napvilágra kerülése után Bella azonnal ki is követte Selenát az Instagramon, ezzel a tudomására hozva, hogy nem adja áldását rájuk.

The Weeknd mindig is vonzódott Selenához. Nagyon tehetségesnek és szexinek tartja őt. Csak a közelmúltban, az ünnepek előtt kezdtek beszélgetni egymással, de már ezelőtt is megakadt rajta a szeme. Azonos hullámhosszon mozognak, ugyanolyan elvárásokat támasztanak a másik felé egy kapcsolatban és szerintem nagyon jól érzik magukat együtt. Egyelőre alacsonyan repülnek, szeretnék megismerni egymást

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Online-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek