Starity

Bella Hadid összetört: Fájt neki boldognak látni az exét Selena Gomezzel

2017. május 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves modell a mai napig nem tette túl magát volt barátján, aki ezzel szemben könnyű szívvel lépett tovább rajta.

hirdetés

Mind tudjuk, milyen kellemetlen újra találkozni az exünkkel a szakítás után, főleg, ha még mindig szeretjük a másikat, ám ő már más oldalán boldog. Nincs ez másképp a sztárok körében sem, Bella Hadid szíve pedig kegyetlenül sajgott a hétfői MET-gálán, ahova míg ő egyedül, volt barátja, The Weeknd pedig új barátnőjével, Selena Gomezzel érkezett.

A rendezvény vacsorájáról barátai szerint szándékosan késett a modell – kint várakozott, amíg volt barátja új szerelmével falatozott odabent, hogy elkerülje őket.

Selena és Abel [Tesfaye, The Weeknd igazi neve – a szerk.] lenyűgözően festett a bálon, Bellának pedig nagyon fájt személyesen látni, milyen boldog az exe a szép, új barátnője oldalán. Szeretne továbblépni Abelen, és a legjobbakat kívánja neki, de nagyon nehéz volt látnia a szerelem ilyen szintű megnyilvánulását az orra előtt

– nyilatkozta a modell egy barátja.

Bellát és The Weekndet egyébként 2015 szeptemberében kapták először lencsevégre, kapcsolatukat azonban csak a 2016-os Grammy-díjátadón tették hivatalossá. Szerelmük az év novemberéig tartott, amikor is úgy döntöttek, szakítanak. Bár az a hír járta, hogy elválásuk nem végleges, az énekes pár hét múlva már Selenával randizott, akivel immár közel négy hónapja alkotnak egy párt.

via Glamour

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek