Starity

Bella Thorne: „A Tyler Posey-val való szakításom életem egyik legrosszabbja volt”

2017. július 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Famous in Love főszereplője tiszta vizet öntött a pohárba sokat vitatott magánéletével kapcsolatban.

hirdetés

Bella Thorne-t az elmúlt egy évben olyan férfiakkal hozták hírbe, mint Scott Disick, Tyler Posey, Charlie Puth és Gregg Sulkin, így amikor a SiriusXM rádióállomás meghívta őt a The Jenny McCarthy Show-ba, volt miről kérdezni a színésznőt, aki készséggel felelt is még a kissé kényelmetlen kérdésekre is.

Elárulta például, hogy jó viszonyt ápol Kendall és Kylie Jennerrel, akik a féltestvérei Kourtney Kardashiannak – az ő exével, Scott-tal került legutóbb közeli kapcsolatba, de elmondása szerint a férfival való viszonya nem komoly, le sem feküdtek egymással. Ez azonban nem mondható el arról a kötelékről, ami a Teen Wolf sztárjához, Tylerhez fűzte: kollégáját annyira szerette, hogy nagyon megviselte, amikor úgy döntöttek, véget vetnek a kapcsolatuknak.

Őszintén szólva Tyler és én abbahagytuk a randizást, ami nagyon nehéz volt számomra. Határozottan az volt életem egyik legrosszabb szakítása, amin valaha keresztülmentem. Akkoriban történt, amikor azon a dalon dolgoztunk. Nagyon jól működött, kiadhattam az érzelmeimet. Charlie akkor már egy ideje tweetelt rólam, szeretett volna a közelembe férkőzni, így együtt lógtunk vagy kétszer. Moziba jártunk, király volt

– elevenítette fel Bella, aki nem sokkal később Charlie kérésére Miamiba repült, hogy megnézze az énekes fellépését.

Korábban nem csináltam ilyesmit. Nem szálltam repülőre, csak hogy lássak valakit. Azt gondoltam, hogy Ez király! Megnézem őt a backstage-ből, elvégre akkoriban azon gondolkodtam, visszatérek magam is az énekléshez. Jó tapasztalatnak tartottam, de aztán minden a feje tetejére állt

– utalt arra, hogy a sajtó úgy állította be, mintha már együtt lennének az énekessel, holott elmondása szerint akkor még egy csók sem csattant el köztük.

Még csak nem is csókolóztunk a lesifotósok által készített képen, de úgy tűnt, mintha igen. Üzennem kellett Tynak. Visszaírt, hogy minden rendben van, később pedig átjött hozzám, amikor már itthon voltam a kiruccanás után. Pihentünk, hozott egy pár boxkesztyűt meg ilyesmi. Nem gondoltam, hogy ebből bármi probléma adódhatna, mert én személy szerint tudtam, hogy Ty és én rendben vagyunk egymással.

Ekkor érkezett el a pillanat, hogy Puth elolvasta a Paper magazin Thorne-nal készített interjúját, amit ráadásul hetekkel korábban adott, mielőtt még szakított volna Posey-val. Az énekes azt hitte, vele csalja a lány a sorozatsztárt, így alaposan kifakadt a Twitteren, amiről barátnője, Alexa Yarnell értesítette Bellát. A balhéval kapcsolatban így összegezte a véleményét a színésznő:

Ty nem igazán szereti a sajtót, Charlie-nak pedig fel kellett volna engem hívnia, mielőtt elárasztja a hazugságaival a Twittert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek