Starity

10 K-pop visszatérés, amiről lemaradhattál – V. rész

2017. október 20. 22:10   |   Szerző: Pocok2001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk ötödik részében is tíz aktuális k-pop dalt hoztunk el nektek, nehogy lemaradjatok róluk. Kár lenne őket kihagyni!

hirdetés

Stray Kids - Hellevator

A mostanában nagy népszerűségre szert tevő tehetségkutatók hatására a JYP Ent. is felkapta a fejét, és rögvest bejelentette a Stray Kidset egy dal kíséretében. Szerencsére egy tagnak sem kell majd (remélhetőleg) elhagynia a bandát, mert a műsor a csapat összeszokásáról fog szólni, és nem versenyezniük kell majd egymás ellen. Az első epizódot október 17-én adják le.

SF9 - O Sole Mio

Az FNC Ent. egyetlen nem-zenekar formációjú fiúbandája (akik egyébként szintén túlélő műsorban vettek részt) a Despacito által keltett latinzene trendet lovagolták meg ezzel a kellemes, nyárutói számmal.

BtoB - Missing You

Ha egy jó balladára vágysz, fordulj bátran a balladák királyihoz, a BtoB-hez! Íme, bebizonyosodott, hogy Peniel koreai rapje még aranyosabb, mint az angol, de ha mindkettő benne van egy dalban, az az igazi.

Varsity - 지금 나올래?

A klip őszi színei nagyon hangulatosak, de a fülbemászó refrén egy esős napon is felvidít iskolába menet.

Highlight - Can Be Better

Az öttagúvá csökkent csapat egy hihetetlenül vidám és motiváló dallal jelentkezett, aminek érdemes a szövegére figyelni - mire a végére érsz, jobb kedved is lett!

MASC - Do It

Úgy látszik az idolok is átérzik az iskolakezdés és pláne az iskolába járás nehézségét, mert a MASC is egy motiváló, remek hangulatú számmal kedveskedett a rajongóinak.

UP10TION - Going Crazy

Még mindig Wooshin nélkül, kilenc taggal, de töretlen lelkesedéssel folytatja az UP10TION az egész kpop ipar meghódítását. Bitto és Kuhn gyönyörű, mély hangjától kiráz minket a hideg (természetesen pozitív értelemben), csakúgy, mint Sunyeol és Hwanhee friss, magas vokáljától.

TRCNG - Spectrum

Debütáltak a BAP kistestvérei! A tíz tagú csapat neve a Teen Rising Champion in a New Generation rövidítése. Tagjai mind a 2000-es évek szülöttei, tehát valóban az új generáció tagjai. Hogy felemelkednek-e... nos, mi mernénk fogadni rá!

GOT7 - You Are

A JYP Ent. bandájának dala elsőre kicsit meglepő lehet, ugyanis inkább tavaszi hangulata van, mint őszi, és ezt néha a klip sem ellensúlyozza. Ennek ellenére egy kellemes, chilles zenét alkottak.

Nu'est W - Where You At

A Nu'est W a Nu'est egyetlen alcsoportja, amit kényszerhelyzet hozott létre. Aronon kívül mindannyian részt vettek a Produce 101 műsorban, ahova Minhyun be is jutott, ezért most nem promótálhat a csapattal. A 'W' jelentése 'Waiting for Minhyun'. Ez már a második dal, amit négy taggal kiadnak.

lee

Sorozatunk előző részei:

– 10 Kpop visszatérés, amiről lemaradhattál

– 10 Kpop visszatérés, amiről lemaradhattál II.

– 10 Kpop visszatérés, amiről lemaradhattál III.

– 10 Kpop visszatérés, amiről lemaradhattál IV.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene lista kpop comeback
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek