Starity

A palota dolgozói szerint Harrynek és Meghannek fel kellene adnia a hercegi címet

2021. május 17. 15:03   |   Szerző: Four

A brit királyi családtól függetlenedő pár a palota dolgozói szerint nem érdemli meg a címet.

hirdetés

Harry herceg és Meghan Markle egyre rosszabb megítélésnek néz elébe a palota dolgozói által. Az Oprah Winfrey-s interjú után Harry herceg ismét "bombát robbantott" Dax Shepard podcastjének vendégeként.

A herceg az interjúban többek között elmesélte, borzasztóan érezte magát a születése okán rárótt szerep miatt és már a húszas éveiben ott akarta hagyni a királyi családdal járó életet. Emellett azt is kifejtette, generációs traumákat kapott apjától, aki valószínűleg azért viselkedett így, mert vele sem bántak jól a szülei.

A megjegyzéssel sokak szerint Harry a gyászoló királynőt és néhai nagyapját bántotta, a palota dolgozói szerint pedig ha a herceg ennyire nyíltan kifejezte ellenérzéseit a királyi családdal és az azzal járó élettel kapcsolatban, akkor a hercegi címet sem kellene megtartania:

Az embereket ledöbbentette, hogy Harry ezt tette a királynővel, amikor Fülöp herceg még alig került sírba. Sokkoló és tiszteletlen, hogy belerángatta ebbe a nagyapját. Sussex hercege jelentős időt fordított arra, hogy kifejezze, mennyire nem különbözik senkitől és többször is támadta az intézményt, amely elmondása szerint annyi fájdalmat okozott neki. Egyre jobban elhatalmasodik az érzés, hogy ha ennyire nem kedveled az intézményt, akkor a címeket sem kellene megtartanod.

- nyilatkozta a palota egy dolgozója.

Fel kellene függeszteni a címüket, így még mindig létezne, csak nem használnák, mint a HRH esetében is. Egyszerűen csak Harrynek és Meghannek kellene lenniük. És ha ezt visszautasítják, el kellene magyarázniuk, miért.

- mondta egy másik dolgozó. 

Harry herceg és Meghan Markle a függetlenedésük alkalmával lemondtak a HRH (His/Her Royal Highness) vagyis az "Ő királyi fensége" megszólításról. Habár úgy tűnik, a hercegi címtől még nem akarnak megválni: Meghan Markle az általa írt gyerekkönyvet például "Meghan, Sussex hercegnéje" szerzői névvel adta ki.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek