Starity

"Tudom, hogy ugyanaz a szánalmas ember vagy" - Shannen Doherty sokakat nem látna szívesen a temetésén

2024. január 22. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő súlyos betegséggel küzd, és már kitalálta, mit szeretne a temetésén.

hirdetés

Komoly dologról mesélt Shannen Doherty, a "Let's Be Clear" podcasjtében, amelynek vendége egyik legjobb barátja, Chris Cortazzo volt. 

A színésznő, aki súlyos rákbetegséggel küzd, most azokhoz szólt, akikkel az évek során nem sikerült jó kapcsolatot kialakítania - egészen pontosan kijelentette, vannak emberek, akiket nagyon nem szívesen látna a temetésén, de szerinte úgyis el fognak jönni. 

Sok olyan ember van, aki szerintem el fog jönni, de én nem akarnám, hogy ott legyen. Nem szeretném őket ott látni, mert nem feltétlen a legjobb szándékkal teszik majd. Nem igazán kedvelnek engem - megvan rá az okuk, jó nekik - de valójában nem kedvelnek engem annyira, hogy ott legyenek a temetésemen. Ettől függetlenül ott lesznek, mert ez számít politikailag korrektnek, és nem akarnak rossz színben feltűnni. 

- mesélte. 

Az 52 éves színésznő azt reméli, hogy ezzel a nyilatkozattal "leveszi az illetők válláról a terhet", és reméli, hogy a temetése inkább "szeretetfesztivál" lesz szomorú esemény helyett. 

Nem szeretném, ha az emberek sírnának, vagy privátban közölnék: "Hála az égnek, hogy ez a ri**nc halott." 

- mondta, és arra a kérdésre, hogy kiket hívna meg, Doherty így válaszolt:

Az a rövidebb lista - a jobb lista. Arról nem tudok beszámolni, hogy kit nem hívnék meg, mert az nagyon hosszú lenne. Utálom a képmutatást. Nem bírom azokat, akik eljátsszák, hogy megtalálták Jézust, és erre hivatkoznak, amikor bocsánatot kérnek minden rosszért, amit rólad mondtak. Én erre azt mondom: "Nem-nem. Tudom, hogy pontosan ugyanaz a szánalmas ember vagy. Ne. Csak maradj távol tőlem. Jobb így." 

- jelentette ki. 

Doherty nem mondott neveket a podcastje során, de feltehetően többek között Alyssa Milanóra utalt, amikor azokról beszélt, akik nem lopták be magukat a szívébe. A Bűbájos boszorkák sztárjai között ugyanis mostanában újra fellángolt a sorozat forgatásakor kiélesedett ellentét.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek