Starity

Eva Mendes nem felejtette el, hogy sokan cikinek tartották Ryan Goslingot - odaszúrt nekik

2024. január 25. 12:12   |   Szerző: Four

Most, hogy Oscar-díjra jelölték Goslingot az alakításáért, a színésznő visszautalta a kételkedő cikkekre.

hirdetés

Eva Mendes emlékezetében még élénken él, hogy még mielőtt megjelent a Barbie-film, sokan cikinek tartották Ryan Goslingot Kenként. 

A színésznő most úgy gondolta, most, hogy férjét Oscar-díjra jelölték, jól odadörgöli ezt szakmai kritika orra alá azokat a kételkedő cikkeket, amelyek megkérdőjelezték Gosling létjogosultságát a filmben. Mendes kiposztolt egy két ével ezelőtti Rolling Stone-cikket, amelynek írója egyáltalán nem rejtette véka alá sarkos véleményét:

"Szerdán a Warner Bros. kiposztolta az első képeket Ryan Goslingról Ken szerepében, és az egész teljesen camp, tök ciki. (...) Már most előjegyeztetünk terápiára azért a rémálomért, amelyet ez okozni fog. (...) A La La Land-srác úgy néz ki, mint azok az ijesztő, idősebb West Hollywood-beli férfiak, akik még mindig azt gondolják magukról, hogy a húszas éveikben járnak. (...) De valószínűleg ez csak a szőke haj miatt van - mert tényleg ennyire rosszul áll neki."

Mendes nem volt rest büszkélkedni a férjével:

Olyan büszke vagyok a pasimra. Annyi negatívumot kapott, amikor elvállalta ezt a szerepet. Rengetegen próbálták kicikizni őt, de a róla készült cikkek és a #Notmyken [#NemazénKenem] ellenére eljátszotta ezt az eredeti, szórakoztató, megható, és most már ikonikus karaktert, és egészen az Oscar-díjátadóig meg sem állt. Mindennél büszkébb vagyok, hogy Ken Barbie-ja lehetek.

- jelentette ki. 

Az idén márciusban megrendezésre kerülő Oscar-gála már most nagyon megosztó lett, sokan nehezményezték, hogy Margot Robbie-t és Greta Gerwiget külön-külön nem jelölték a díjra. Sőt, America Ferrera és Ryan Gosling (akik viszont megkaphatják a Legjobb mellékszereplőnek járó szobrocskát) hosszú nyilatkozatban fejtette ki, csalódott, hogy nem ismerték el a kolléganőit. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek