Starity

Ha rajta múlik, az öccse nem tér vissza a brit királyi családhoz: Vilmos herceg a feleségét akarja védeni

2024. február 23. 21:09   |   Szerző: Four

Tart attól, hogy Katalin hercegné sérülne, ha Harry herceg visszatérne a brit királyi családhoz.

hirdetés

Ha Vilmos hercegen múlik, akkor Harry herceg nem egyhamar fog visszatérni a brit királyi családhoz. Előbbi ugyanis mindent elkövet azért, hogy felesége, Kate Middleton ne sérüljön többet a köztük kialakult viszály miatt. 

Vilmos hercegnek megvannak a saját csatái. Jól ismeri a testvérét, és biztosan nem hagyja, hogy visszaszivárogjon a családba, mert nem bízik benne. 

- mesélte Helena Chard, a brit királyi család szakértője a Fox Newsnak.

Korábban felröppent a hír, hogy Harry herceg hajlandó visszatérni a brit királyi családhoz az édesapja rákdiagnózisa okán: egy interjúban a herceg arról vallott, hogy "szereti a családját", illetve az egészségügyi problémáknak mindig van egy olyan hatásuk, hogy "összehozzák a családot."

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020-ban döntött úgy, hogy függetlenednek a brit királyi családtól és gyerekeiket, Archie-t és Lilibetet már kaliforniai otthonukban nevelik, miután szakítottak korábbi életükkel.

Chard szerint azonban hiába érkeznek pletykák: amíg Vilmos hercegnek van beleszólása a dolgokba, addig Harry nem kap szerepet a családban. 

Vilmos herceg minden erejével védelmezi Catherine-t, és nem hagyja, hogy bármi is a felépülése útjába álljon. 

- tette hozzá Chard. 

Fotó: princeandprincessofwales/Instagram

A brit királyi családdal kapcsolatos botrányokba Kate Middleton és Vilmos herceg is bőven belekerült: Harry herceg életrajza szerint Kate volt az, aki megríkatta Meghant az esküvőjük előtt (emiatt egyébként Markle máig neheztel rá), ugyanebben a kötetben "az ősellenségének" nevezte a bátyját, majd tavaly Omid Scobie újságíró (aki nagyon jó viszonyt ápol Markle-ékkel) új könyvének holland kiadásában meg lettek nevezve azok a személyek, akik Meghanék szerint illetlen megjegyzéseket tettek az akkor még születendő gyerekük, Archie bőrszínére: és ez a két személy az írás szerint Kate volt és Károly király volt. (Bővebben itt és itt olvashatsz arról, miket állított Harry herceg a könyvében, ide és ide kattintva pedig a netflixes dokusorozatuk részleteiről olvashatsz.)

Harry herceg és a bátyja állítólag már jóideje nincs beszélőviszonyban: Harry nem is látogatta meg Vilmost, amikor nemrég az édesapjához repült, hogy biztosítsa őt a támogatása felől. 

Áll egy komoly akadály Harry útjában: Vilmos herceg. Harry nem térhet vissza semmilyen szinten, amíg Vilmosnak van befolyása a helyzetre, mert úgy érzi, Harry és Meghan nincsenek tisztában a tetteik következményével, és megbízhatatlanok. Gyenge pontjai a családnak. 

- nyilatkozta Kinsey Schofield, a brit királyi család másik szakértője.

Egy másik bennfentes szerint habár Károly herceg nyitott arra, hogy helyrehozza a kapcsolatát a fiával, ő sem támogatja, hogy Harryék visszatérjenek a hercegi kötelezettségeikhez.

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek