Starity

6 sztárpár, aki a szakítás után a békülést választotta

2016. július 21. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész világot megrázta Lady Gaga és Taylor Kinney közelmúltban bekövetkezett szakítása, ám az énekesnő leszögezte, hogy színész párjával csupán szünetet tartanak. Cikkünkben összeszedtünk 6 olyan sztárpárt, akik szakításukat követően ismét egymásra találtak, és azóta is boldogok – így bizonyítva, hogy Gagáék számára is van még remény.

hirdetés

Liam Hemsworth & Miley Cyrus

A két fiatal Az utolsó dal című Nicolas Sparks-regény filmadaptációjának forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba 2010 és 2011 között. Kapcsolatuk már-már idillinek tűnt, eljegyzésükre 2012 júniusábban került sor, ám nem tartott sokáig a boldogság. A szerelmesek 2013 szeptermberében felbontották az eljegyzésüket, és búcsút intettek egymásnak.

Ugyan az azóta eltelt években többször felröppent a pletyka, miszerint újra egymásra találtak, ez azonban mindig kacsának bizonyult – egészen 2016 januárjáig, amikor egy zenei fesztiválon látták őket andalogni. Szerelmük újbóli fellángolását sokáig próbálták titkolni – sikertelenül. Miley és Liam azóta is boldog párkapcsolatban élnek, és a három évvel korábban lefújt esküvőt szervezgetik.

Zayn Malik & Gigi Hadid

Az énekes és a modell románca tavaly novemberben vette kezdetét, amit csak rövid ideig titkolhattak, ugyanis folyamatosan a sarkukban lihegtek a lesifotósok. Egy hónapra rá Zayn „Instagram-hivatalossá” tette a kapcsolatot, nem sokkal később pedig megjelent a kettejük főszereplésével készült videó, melyet az énekes első szólódalához, a Pillowtalkhoz forgattak.

A fentieket egy romantikus olaszországi fotózás követte a Vogue magazin számára, ám nem sokkal később kiderült, hogy gond van a paradicsomban, és már nem is alkotnak egy párt. A szakítás azonban mindössze néhány napig tartott, és azóta is dúl a szerelem a fiatalok között.

Jennifer Lopez & Casper Smart

A színész-énekesnő 2011-ben melegedett össze táncosával, és bár sokan rossz szemmel nézték a kapcsolatot a nagy korkülönbségre való tekintettel, Jen és Casper bebizonyították, hogy az eymás iránti érzéseik valósak. 2014 júniusában ugyan úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, de ezt követően is sok időt töltöttek együtt, így egy évvel később bejelentették: újra együtt vannak.

Rengeteg szál köt össze minket. Nagyon közel állunk egymáshoz. Barátok vagyunk. Nagyon közeli barátok

– nyilatkozta Casper a szakítás után.

Tyga & Kylie Jenner

A rapper és a valóságshow-sztár kapcsolata sem indult zökkenőmentesen, hiszen Kylie mindössze 16 éves volt, amikor felvállalta a tőle nyolc évvel idősebb férfihoz fűződő kapcsolatát. A pár tavaly novemberben szakított, közel egyidőben a rapper születésnapjával, de nem sokkal később kiderült, hogy csak Kylie mostohatestvérei kevertek be náluk, így kibékültek egymással.

Kisebb-nagyobb botrányok után idén májusban ismét búcsút mondtak egymásnak – ezúttal úgy tűnt örökre –, sőt új párt is találtak maguknak. A mosolyszünet ezúttal sem tartott sokáig, és újra egymás mellé sodorta őket az élet. Kylie még Magyarországra is elkísérte Tygát, amikor a férfi a Balaton Soundon lépett fel.

Megan Fox & Brian Austin Green

A színészpáros a Hope & Faith forgatásán ismerkedett meg egymással, majd 2004-ben randizni kezdtek. A köztük lévő korkülönbség azonban megmutatkozott a kapcsolaton, több szakítást is megéltek. Eljegyzésükre 2006-ban került sor, ezt azonban három év múlve lefújták. 2010-ben ismét gyűrű került a színésznő ujjára, és még abban az évben oltár elé álltak. 

Az elkövetkező négy évben két fiuk született, majd Megan tavaly kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet férje ellen. Annál nagyobb volt a meglepetés áprilisban, amikor kiderült, hogy a színésznő áldott állapotban van, és rögtön meg is kezdődtek a talágatások arra vonatkozóan, ki a kicsi apja. Brian végül tiszta vizet öntött a pohárba, és nyilvánosságra hozta: Megannel új esélyt adtak a kapcsolatuknak.

Vilmos herceg & Katalin hercegné

Vilmos és Katalin kapcsolata 2003-ban, felsőfokú tanulmányaik ideje alatt vette kezdetét, és őket tartották a britek az elsőszámú álompárnak egészen addig, amíg 2007-ben a szakítás mellett nem döntöttek. Később ismét felvették egymással a kapcsolatot, a herceg pedig 2010-ben gyűrűt húzott szerelme ujjára. 

Kapcsolatukat 2011 áprilisában a házasság kötelékében erősítették meg, azóta két gyermekük született: György herceg három nap múlva ünnepli harmadik születésnapját, Sarolta hercegnő pedig májusban múlt egyéves.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek