Kérem szépen ide csatolni Alyssa Campanella adatlapját.
Hírszerkesztők topikja
2012. április 21. 13:01
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 offline |
Kedves Hírszerkesztők!
Kérem ezt a cikkemet csatolni az alábbi lapokhoz:
http://starity.hu/sztarok/baris-falay/
http://starity.hu/sztarok/yigit-ozsener/
http://starity.hu/sztarok/kenan-imirzalioglu/
http://starity.hu/sztarok/bade-scil/
Köszönöm!
Kérem ezt a cikkemet csatolni az alábbi lapokhoz:
http://starity.hu/sztarok/baris-falay/
http://starity.hu/sztarok/yigit-ozsener/
http://starity.hu/sztarok/kenan-imirzalioglu/
http://starity.hu/sztarok/bade-scil/
Köszönöm!
2012. április 21. 15:22
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Ebben a cikkben az alábbit kellene kijavítani:
*Kabinjukban. Előre is köszönöm:
Lizania
Idézet
7. A film mellékszereplőinek többsége fiktív figura – köztük Rose és a hős szerelmes potyautas, Jack Dawson –, ám vannak olyan alakok is, amelyek a valóságban is éltek: ilyen például a hajó tervezője, vagy az az idős házaspár, akik a hajó süllyedésekor a kanibjukban fekve, egymást átölelve várják a halált. Ők Ida és Isidor Strauss, akik a valóságban híres New York-i Macy's áruház tulajdonosai voltak.
*Kabinjukban. Előre is köszönöm:
Lizania
2012. április 23. 17:35
Ehhez a cikkhez hozzá kéne csatolni Torri Webster adatlapját.
2012. április 24. 18:04
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok Kedves Hírszerkesztők!
Lassan egy hónapja küldtem be egy olyan cikket, hogy "Mennyit tudsz a drogokról?". Azóta se kép, se hang róla. Az adott nem publikált cikket elmentettem a könyvjelzőmben, de csak annyit ír, hogy még egyelőre nincsen publikálva, és csak akkor lesz látható mások számára, hogyha ti azt elfogadjátok. Mi a helyzet vele? Ha ennyire nem mennek az ilyen típusú cikkek, akkor nem töröm magamat vele. Nem azért, csak elég nagy meló volt megírni, és, ha ennyire nem kajálható a dolog, akkor a szabadidőmet mással töltöm el. Nem lenne rossz tudni, hogy kikerülhet vagy sem. Ráadásul próbáltam egy olyan témát megfogni, ami a fiatalabb korosztályt érinthet, és eléggé precízen kidolgozott, megfogalmazott cikk kerekedett ki belőle. Úgy, hogy, ha valaki tudja, hogy mi van vele, akkor ossza meg velem!
Ezer köszönettel,
Holly
Lassan egy hónapja küldtem be egy olyan cikket, hogy "Mennyit tudsz a drogokról?". Azóta se kép, se hang róla. Az adott nem publikált cikket elmentettem a könyvjelzőmben, de csak annyit ír, hogy még egyelőre nincsen publikálva, és csak akkor lesz látható mások számára, hogyha ti azt elfogadjátok. Mi a helyzet vele? Ha ennyire nem mennek az ilyen típusú cikkek, akkor nem töröm magamat vele. Nem azért, csak elég nagy meló volt megírni, és, ha ennyire nem kajálható a dolog, akkor a szabadidőmet mással töltöm el. Nem lenne rossz tudni, hogy kikerülhet vagy sem. Ráadásul próbáltam egy olyan témát megfogni, ami a fiatalabb korosztályt érinthet, és eléggé precízen kidolgozott, megfogalmazott cikk kerekedett ki belőle. Úgy, hogy, ha valaki tudja, hogy mi van vele, akkor ossza meg velem!
Ezer köszönettel,
Holly
2012. április 24. 20:32
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.24. 18:04)
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok Kedves Hírszerkesztők!
Ezer köszönettel,
Holly
Ezer köszönettel,
Holly
Szia!
Freeze mindkettőre azt írta, (a másik is bent van: Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága II.)
hogy majd ő átnézi, de úgy tűnik, azóta se volt rá ideje Majd ráírok, megkérdezem, mikor tudja átfutni, ha nagyon elfoglalt, majd kiteszem én
2012. április 24. 20:45
Idézet (Courtneyy @ 2012.04.24. 20:32)
Szia!
Freeze mindkettőre azt írta, (a másik is bent van: Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága II.)
hogy majd ő átnézi, de úgy tűnik, azóta se volt rá ideje Majd ráírok, megkérdezem, mikor tudja átfutni, ha nagyon elfoglalt, majd kiteszem én
Ja, oké, rendben, nagyon köszönöm! De igazából a drogokról szóló cikkemért izgulok nagyon, hogy őszinte legyek.XD Csak áll, elutasítva sincs, és most cikknek sem merek neki állni, hogy most lehet vagy nem. Mindenesetre nagyon köszönöm szépen még egyszer!
2012. április 27. 17:10
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Két napja írtam egy cikket Tabrett Bethellről, ami azóta sem került ki. Pedig az legalább értelmes hírről szól, nem arról, ki hová pisil éppen...
Annyit lehetne szerkeszteni rajta, hogy a szavazásra való felkérést kiveszitek, mert ugye az már csak arra a napra volt érvényes, de a többi maradhat.
Vagy nem akarjátok kirakni?
Annyit lehetne szerkeszteni rajta, hogy a szavazásra való felkérést kiveszitek, mert ugye az már csak arra a napra volt érvényes, de a többi maradhat.
2012. április 28. 12:28
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (Necros @ 2012.04.27. 17:10)
Két napja írtam egy cikket Tabrett Bethellről, ami azóta sem került ki. Pedig az legalább értelmes hírről szól, nem arról, ki hová pisil éppen...
Bocsi, hogy beleszólok, de talán egy kicsit meg tudlak nyugtatni. Az utolsó cikkemet nekem is csak a beküldéstől számított egy hétre rá tették ki, mert nagyon sok cikk volt. Gondolom talán most is ez lehet a helyzet. Szóval nem biztos, hogy elutasították, valószínűbb, hogy majd egy kicsit később kerül sorra.
1 felhasználónak tetszik:
Necros
2012. április 28. 23:13
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Tudom, hogy apróság, de lenne egy kérésem. Ebben a cikkben, a kép alatti második bekezdés második sorában át tudnátok írni a "Millennium Falcon"-t Ezeréves Sólyomra? Ha már a Birodalmi lépegető magyarul szerepel, akkor szerintem az Ezeréves Sólyom is lehetne magyarul.
Előre is köszi!
Előre is köszi!
2012. április 29. 18:57
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2012.04.28. 12:28)
Bocsi, hogy beleszólok, de talán egy kicsit meg tudlak nyugtatni. Az utolsó cikkemet nekem is csak a beküldéstől számított egy hétre rá tették ki, mert nagyon sok cikk volt. Gondolom talán most is ez lehet a helyzet. Szóval nem biztos, hogy elutasították, valószínűbb, hogy majd egy kicsit később kerül sorra.
Köszi, igen, valószínűleg most is csak el vannak csúszva. Csak bosszant egy kicsit, mert talán pár szavazatot tudtam volna még neki szerezni, ha aznap megjelenik. Azt hittem, itt már korábban született erről cikk.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. április 30. 11:45
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Ha már az író érdekes tematika szerint kapcsolta a sztárokat a cikkhez, akkor ehhez kapcsolni kellene Nailea Norvind, Saraí Meza, Ana Patricia Rojo és Jorge de Silva adatlapját. Minimum. Előre is köszönöm:
Lizania
Lizania
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.