Hírszerkesztők topikja
2012. április 21. 13:01
![]() |
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 ![]() |
Kedves Hírszerkesztők!
Kérem ezt a cikkemet csatolni az alábbi lapokhoz:
http://starity.hu/sztarok/baris-falay/
http://starity.hu/sztarok/yigit-ozsener/
http://starity.hu/sztarok/kenan-imirzalioglu/
http://starity.hu/sztarok/bade-scil/
Köszönöm!
Kérem ezt a cikkemet csatolni az alábbi lapokhoz:
http://starity.hu/sztarok/baris-falay/
http://starity.hu/sztarok/yigit-ozsener/
http://starity.hu/sztarok/kenan-imirzalioglu/
http://starity.hu/sztarok/bade-scil/
Köszönöm!

2012. április 21. 15:22
![]() |
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 ![]() |
Ebben a cikkben az alábbit kellene kijavítani:
*Kabinjukban. Előre is köszönöm:
Lizania
Idézet
7. A film mellékszereplőinek többsége fiktív figura – köztük Rose és a hős szerelmes potyautas, Jack Dawson –, ám vannak olyan alakok is, amelyek a valóságban is éltek: ilyen például a hajó tervezője, vagy az az idős házaspár, akik a hajó süllyedésekor a kanibjukban fekve, egymást átölelve várják a halált. Ők Ida és Isidor Strauss, akik a valóságban híres New York-i Macy's áruház tulajdonosai voltak.
*Kabinjukban. Előre is köszönöm:
Lizania
2012. április 23. 17:35
Ehhez a cikkhez hozzá kéne csatolni Torri Webster adatlapját.
2012. április 24. 18:04
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok Kedves Hírszerkesztők!
Lassan egy hónapja küldtem be egy olyan cikket, hogy "Mennyit tudsz a drogokról?". Azóta se kép, se hang róla. Az adott nem publikált cikket elmentettem a könyvjelzőmben, de csak annyit ír, hogy még egyelőre nincsen publikálva, és csak akkor lesz látható mások számára, hogyha ti azt elfogadjátok. Mi a helyzet vele? Ha ennyire nem mennek az ilyen típusú cikkek, akkor nem töröm magamat vele. Nem azért, csak elég nagy meló volt megírni, és, ha ennyire nem kajálható a dolog, akkor a szabadidőmet mással töltöm el. Nem lenne rossz tudni, hogy kikerülhet vagy sem. Ráadásul próbáltam egy olyan témát megfogni, ami a fiatalabb korosztályt érinthet, és eléggé precízen kidolgozott, megfogalmazott cikk kerekedett ki belőle. Úgy, hogy, ha valaki tudja, hogy mi van vele, akkor ossza meg velem!
Ezer köszönettel,
Holly

Lassan egy hónapja küldtem be egy olyan cikket, hogy "Mennyit tudsz a drogokról?". Azóta se kép, se hang róla. Az adott nem publikált cikket elmentettem a könyvjelzőmben, de csak annyit ír, hogy még egyelőre nincsen publikálva, és csak akkor lesz látható mások számára, hogyha ti azt elfogadjátok. Mi a helyzet vele? Ha ennyire nem mennek az ilyen típusú cikkek, akkor nem töröm magamat vele. Nem azért, csak elég nagy meló volt megírni, és, ha ennyire nem kajálható a dolog, akkor a szabadidőmet mással töltöm el. Nem lenne rossz tudni, hogy kikerülhet vagy sem. Ráadásul próbáltam egy olyan témát megfogni, ami a fiatalabb korosztályt érinthet, és eléggé precízen kidolgozott, megfogalmazott cikk kerekedett ki belőle. Úgy, hogy, ha valaki tudja, hogy mi van vele, akkor ossza meg velem!
Ezer köszönettel,
Holly
2012. április 24. 20:32
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.24. 18:04)
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok Kedves Hírszerkesztők!
Ezer köszönettel,
Holly

Ezer köszönettel,
Holly
Szia!
Freeze mindkettőre azt írta, (a másik is bent van: Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága II.)
hogy majd ő átnézi, de úgy tűnik, azóta se volt rá ideje

2012. április 24. 20:45
Idézet (Courtneyy @ 2012.04.24. 20:32)
Szia!
Freeze mindkettőre azt írta, (a másik is bent van: Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága II.)
Majd ráírok, megkérdezem, mikor tudja átfutni, ha nagyon elfoglalt, majd kiteszem én 

Ja, oké, rendben, nagyon köszönöm!

2012. április 27. 17:10
![]() |
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 ![]() |
Két napja írtam egy cikket Tabrett Bethellről, ami azóta sem került ki. Pedig az legalább értelmes hírről szól, nem arról, ki hová pisil éppen...
Annyit lehetne szerkeszteni rajta, hogy a szavazásra való felkérést kiveszitek, mert ugye az már csak arra a napra volt érvényes, de a többi maradhat.
Vagy nem akarjátok kirakni?
Annyit lehetne szerkeszteni rajta, hogy a szavazásra való felkérést kiveszitek, mert ugye az már csak arra a napra volt érvényes, de a többi maradhat.

2012. április 28. 12:28
![]() |
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 ![]() |
Idézet (Necros @ 2012.04.27. 17:10)
Két napja írtam egy cikket Tabrett Bethellről, ami azóta sem került ki. Pedig az legalább értelmes hírről szól, nem arról, ki hová pisil éppen...

Bocsi, hogy beleszólok, de talán egy kicsit meg tudlak nyugtatni. Az utolsó cikkemet nekem is csak a beküldéstől számított egy hétre rá tették ki, mert nagyon sok cikk volt. Gondolom talán most is ez lehet a helyzet. Szóval nem biztos, hogy elutasították, valószínűbb, hogy majd egy kicsit később kerül sorra.

2012. április 28. 23:13
![]() |
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 ![]() |
Tudom, hogy apróság, de lenne egy kérésem.
Ebben a cikkben, a kép alatti második bekezdés második sorában át tudnátok írni a "Millennium Falcon"-t Ezeréves Sólyomra?
Ha már a Birodalmi lépegető magyarul szerepel, akkor szerintem az Ezeréves Sólyom is lehetne magyarul.
Előre is köszi!

Előre is köszi!

2012. április 29. 18:57
![]() |
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 ![]() |
Idézet (Grace Benning @ 2012.04.28. 12:28)
Bocsi, hogy beleszólok, de talán egy kicsit meg tudlak nyugtatni. Az utolsó cikkemet nekem is csak a beküldéstől számított egy hétre rá tették ki, mert nagyon sok cikk volt. Gondolom talán most is ez lehet a helyzet. Szóval nem biztos, hogy elutasították, valószínűbb, hogy majd egy kicsit később kerül sorra.

2012. április 30. 11:45
![]() |
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 ![]() |
Ha már az író érdekes tematika szerint kapcsolta a sztárokat a cikkhez, akkor ehhez kapcsolni kellene Nailea Norvind, Saraí Meza, Ana Patricia Rojo és Jorge de Silva adatlapját. Minimum. Előre is köszönöm:
Lizania
Lizania

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Kim Sae-ron elhunyt.

Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Az első nyilvános szereplése.