Sziasztok!
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok ,hogy legyetek szivesek csatolni ehhez a cikkhez az ő lapját.
Köszönöm!
Hírszerkesztők topikja
2014. július 30. 13:20
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
1 felhasználónak tetszik:
LexiCobain
2014. július 30. 21:36
FreakGoatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.04. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 227064 offline |
Nem tudom, hogy jó helyre írok e, ha nem előre is elnézést...
Az lenne a kérdésem, hogy egy cikket álltalában mennyi ideig moderálnak? Csak mert 3 cikket írtam, az egyiket már több mint 1 napja (25óra) és nem törőlték (mert a link megvan és ott előnézetben látom), de nem is tették ki, nem publikálták az oldalon... Ilyenkor mivan? A másikkal az is a problémám, hogy a kép (az előnézetben) nem a legjobb minőségű, és nem tudom, hogy lehet e arra számítanom, hogy a modik kijavítják, vagy így publikálják... Amúgy a 3 cikkemből idáig egyiket sem rakták ki, vagy utasították vissza, kicsit félek, hogy mire olvashatóak lesznek az oldalon, addigra elavulnak. Ha valaki tudna segíteni az írjon ide, vagy privát üzit. Köszönöm
Az lenne a kérdésem, hogy egy cikket álltalában mennyi ideig moderálnak? Csak mert 3 cikket írtam, az egyiket már több mint 1 napja (25óra) és nem törőlték (mert a link megvan és ott előnézetben látom), de nem is tették ki, nem publikálták az oldalon... Ilyenkor mivan? A másikkal az is a problémám, hogy a kép (az előnézetben) nem a legjobb minőségű, és nem tudom, hogy lehet e arra számítanom, hogy a modik kijavítják, vagy így publikálják... Amúgy a 3 cikkemből idáig egyiket sem rakták ki, vagy utasították vissza, kicsit félek, hogy mire olvashatóak lesznek az oldalon, addigra elavulnak. Ha valaki tudna segíteni az írjon ide, vagy privát üzit. Köszönöm
2014. július 31. 12:53
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline |
Nem tudom ,hogy még nem publikált cikkről kérdezhetek e de egy kábé 3 perce írtam egy cikket és az előnézetben a csatolt videóm nem jelent meg...nem tudom ,hogy ez normális e de remélem a hírszerkesztők azért látni fogják.
2014. augusztus 02. 09:36
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Sziasztok!
Ebben a cíkkben az egyik részt elírtam, miszerint:
Tegnap hivatalos Facebook-oldalukra a következő üzenetet vésték, melyek alapján valószínűleg több téma szerint csoportosítják az album dalait:
Megkérhetnélek titeket, hogy írjátok át erre:
Tegnap hivatalos Facebook-oldalukra a következő üzenetet vésték, mely a most megjelent dal egyik versszaka egyébként a teaserek bejelentésénél is részleteket láthattunk ebből a négy sorból.
Ebben a cíkkben az egyik részt elírtam, miszerint:
Tegnap hivatalos Facebook-oldalukra a következő üzenetet vésték, melyek alapján valószínűleg több téma szerint csoportosítják az album dalait:
Megkérhetnélek titeket, hogy írjátok át erre:
Tegnap hivatalos Facebook-oldalukra a következő üzenetet vésték, mely a most megjelent dal egyik versszaka egyébként a teaserek bejelentésénél is részleteket láthattunk ebből a négy sorból.
LexiCobain
2014. augusztus 02. 09:55
Légy szíves ehhez a cikkhet csatoljátok Melissa lapját, mert ő a 13.
LexiCobain
2014. augusztus 02. 16:34
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Sziasztok!
Ebben a pillanatban küldtem el egy cikket, ezt. Azt szeretném kérdezni, hogy normális, hogy nem mutatja a beillesztett videót? Akkor az most ott sincs vagy csak így ebben a nézetben nem látható, de ha megjelenne akkor ott lenne? Előre is köszönöm a választ
Ebben a pillanatban küldtem el egy cikket, ezt. Azt szeretném kérdezni, hogy normális, hogy nem mutatja a beillesztett videót? Akkor az most ott sincs vagy csak így ebben a nézetben nem látható, de ha megjelenne akkor ott lenne? Előre is köszönöm a választ
2014. augusztus 02. 16:51
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (Lizania @ 2014.08.02. 16:34)
Sziasztok!
Szia!
Sajnos a videók beágyazásával még mindig vannak problémák, így az a legegyszerűbb, ha beillesztitek a linket a megjegyzésbe vagy a cikkbe oda, ahova tenni szeretnétek, így nekünk sem kell keresgélnünk és pontosan az a videó kerül bele a cikkbe, amit viszont szeretnétek látni benne
2014. augusztus 05. 14:23
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Sziasztok!
Itt megszokásból többes számot írtam a bevezetőhöz, holott ez egy egy személyes project, át írnátok erre: A Burzum 1988-ban jött létre, s még ma is fennáll, ez idő alatt 12 album került forgalomba, s természetesen kritikák is érték.
Itt megszokásból többes számot írtam a bevezetőhöz, holott ez egy egy személyes project, át írnátok erre: A Burzum 1988-ban jött létre, s még ma is fennáll, ez idő alatt 12 album került forgalomba, s természetesen kritikák is érték.
LexiCobain
2014. augusztus 11. 12:00
Ancsu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 593 Csatolások: 998 Azonosító: 135804 offline |
Sziasztok!
A nem rég megjelent cikkem címében véletlenül a megmutatta helyett, megmuttát írtam. Kijavítanátok? Előre is köszönöm!
A nem rég megjelent cikkem címében véletlenül a megmutatta helyett, megmuttát írtam. Kijavítanátok? Előre is köszönöm!
LexiCobain
2014. augusztus 12. 11:07
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Kedves Hírszerkesztők!
Én csak érdeklődnék, hogy a tegnapi Christie-cikkem átment-e a rostán? Függőben van vagy törlésre került? Tudom, hogy ilyenkor nyáron megtriplázódik-négyszereződik a beküldött hírek mennyisége és így egy-egy kikerülés csúszhat, de gondoltam rákérdezek, hogy oké-e, amit írtam. Köszi a választ előre is.
Én csak érdeklődnék, hogy a tegnapi Christie-cikkem átment-e a rostán? Függőben van vagy törlésre került? Tudom, hogy ilyenkor nyáron megtriplázódik-négyszereződik a beküldött hírek mennyisége és így egy-egy kikerülés csúszhat, de gondoltam rákérdezek, hogy oké-e, amit írtam. Köszi a választ előre is.
LexiCobain
2014. augusztus 12. 12:49
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 offline |
Kedves Hírszerkesztők!
Kérem szépen az Ő adatlapját csatolni a következő cikkekez:
http://starity.hu/magazin/25608-a-csoda-manhattanben-hamarosan-a-tv2-n/
http://starity.hu/magazin/29066-megmenekult-a-csoda-manhattanben/
http://starity.hu/magazin/29921-visszater-a-csoda-manhattanben/
http://starity.hu/magazin/34474-szerdan-ujraindul-marisa-es-cristobal-tortenete/
Előre is köszönöm!
Kérem szépen az Ő adatlapját csatolni a következő cikkekez:
http://starity.hu/magazin/25608-a-csoda-manhattanben-hamarosan-a-tv2-n/
http://starity.hu/magazin/29066-megmenekult-a-csoda-manhattanben/
http://starity.hu/magazin/29921-visszater-a-csoda-manhattanben/
http://starity.hu/magazin/34474-szerdan-ujraindul-marisa-es-cristobal-tortenete/
Előre is köszönöm!
LexiCobain
2014. augusztus 15. 09:44
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Kedves cikkírók!
Nessával tanakodtunk kicsit a cikkeket illetően és arra az elhatározásra jutottunk, hogy a kisebb, a szélesebb közönség által kevésbé ismert zenekarokról szóló hírek ezentúl az új cikksorozatba (Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban) kerülnek. Gondolunk itt az olyan zenekarokra, akik nem nagyon jönnek hozzánk vagy akiket éppen egy szűk réteg ismer és szeret csupán. Természetesen ez alól kivételt képeznek a nagyobb zenekarok, de ha rövidhírt találtok róluk, nyugodtan mehet a sorozatba, mert van, hogy ez is annyira érdekli a jónépet, mint hogy Demi befestette a haját. Erre azért van szükség, hogy ne legyen annyi felesleges, nyúlfarknyi és kevéssé olvasott iromány. Ezek esetében is ugyanúgy várjuk a forrást (minden egyes hír esetében) és ugyanúgy funkciónál majd a sorozat, mint az x sztorisok. Megértéseteket előre is köszönjük!
Nessával tanakodtunk kicsit a cikkeket illetően és arra az elhatározásra jutottunk, hogy a kisebb, a szélesebb közönség által kevésbé ismert zenekarokról szóló hírek ezentúl az új cikksorozatba (Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban) kerülnek. Gondolunk itt az olyan zenekarokra, akik nem nagyon jönnek hozzánk vagy akiket éppen egy szűk réteg ismer és szeret csupán. Természetesen ez alól kivételt képeznek a nagyobb zenekarok, de ha rövidhírt találtok róluk, nyugodtan mehet a sorozatba, mert van, hogy ez is annyira érdekli a jónépet, mint hogy Demi befestette a haját. Erre azért van szükség, hogy ne legyen annyi felesleges, nyúlfarknyi és kevéssé olvasott iromány. Ezek esetében is ugyanúgy várjuk a forrást (minden egyes hír esetében) és ugyanúgy funkciónál majd a sorozat, mint az x sztorisok. Megértéseteket előre is köszönjük!
LoveNessa
2014. augusztus 15. 21:17
Szép estét
Ebben a cikkemben a harmadik bekezdés második sorának vége felé a Bet-et kérem kijavíttatni Bette-re, az imént vettem észre, hogy elírtam. Ksözönöm!
Ebben a cikkemben a harmadik bekezdés második sorának vége felé a Bet-et kérem kijavíttatni Bette-re, az imént vettem észre, hogy elírtam. Ksözönöm!
LexiCobain
2014. augusztus 17. 15:47
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Nem tudom, ki javította a cikket, de a Thalíát hosszú í-vel kell írni helyesen... Javítsátok kérlek mindenhol. : http://starity.hu/magazin/51684-thalia-laura-pausinival-fog-duettezni/
LexiCobain
2014. augusztus 18. 13:55
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline |
Átirányítottak ide a Moderátorok topikjából.
Üdv!
Fogalmam sincs, hova kell írni ilyen ügyben, remélem ez a topik is megteszi. A napokban írtam egy cikket Maryam Mirzakhani-ról, az első nőről, aki elnyerte a Fields-érmet. Nem tudom, ki moderálta, vagy hogy megy ez, de aki elutasította, annak nagyon megköszönném, ha ide vagy privát üzenetben megírná, hogy mi volt a baj az írásommal, hogy tudjam, és tanulhassak belőle, és az elkövetett hibákat a későbbiekben elkerüljem.
Előre is köszönöm!
Üdv!
Fogalmam sincs, hova kell írni ilyen ügyben, remélem ez a topik is megteszi. A napokban írtam egy cikket Maryam Mirzakhani-ról, az első nőről, aki elnyerte a Fields-érmet. Nem tudom, ki moderálta, vagy hogy megy ez, de aki elutasította, annak nagyon megköszönném, ha ide vagy privát üzenetben megírná, hogy mi volt a baj az írásommal, hogy tudjam, és tanulhassak belőle, és az elkövetett hibákat a későbbiekben elkerüljem.
Előre is köszönöm!
2014. augusztus 18. 19:53
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Idézet (szenya @ 2014.08.18. 13:55)
Átirányítottak ide a Moderátorok topikjából.
Üdv!
Előre is köszönöm!
Üdv!
Előre is köszönöm!
Sziaa
Az egyetlen probléma az volt a cikkel, hogy semmilyen módon nem kötődött az oldalhoz, egyszerűen nem illik a profilunkba egyelőre, ahogyan a könyvekkel, sportolókkal kapcsolatos hírekkel is bajban vagyunk. Bízunk benne, hogy a későbbiekben változik, de egyelőre a Starity egy sztárokkal foglalkozó oldal, így egy matematikusnak (legyen az bármilyen zseniális), nem igazán tudunk helyt adni
szenya
2014. augusztus 18. 20:51
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline |
Idézet (LexiCobain @ 2014.08.18. 19:53)
Sziaa
Az egyetlen probléma az volt a cikkel, hogy semmilyen módon nem kötődött az oldalhoz, egyszerűen nem illik a profilunkba egyelőre, ahogyan a könyvekkel, sportolókkal kapcsolatos hírekkel is bajban vagyunk. Bízunk benne, hogy a későbbiekben változik, de egyelőre a Starity egy sztárokkal foglalkozó oldal, így egy matematikusnak (legyen az bármilyen zseniális), nem igazán tudunk helyt adni
Köszönöm a választ!
LexiCobain
2014. augusztus 19. 13:56
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Sziasztok. Régi álmom h cikket írjak,sok külföldi helyen nézegetem h miket írjak,de most nem ez a lényeg..
nos írtam már egy párat de nem publikálták. most lenne egy cikk amit megírhatnék,de nem tudom h a twitter.com-ot elfogadja e hozzá,mert onnan veszem a cikk témáját. Privátban segítenétek? el is mondanám h miről szólna a cikk. előre is köszönöm
nos írtam már egy párat de nem publikálták. most lenne egy cikk amit megírhatnék,de nem tudom h a twitter.com-ot elfogadja e hozzá,mert onnan veszem a cikk témáját. Privátban segítenétek? el is mondanám h miről szólna a cikk. előre is köszönöm
2014. augusztus 21. 17:49
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
sziasztok,hogyan kell instáról kimásolni a cikkbe vidit?
2014. augusztus 22. 21:13
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Sziasztok!
Épp most írtam egy cikket,ha megjelenik kérlek javítsátok ki.Mivel mielőtt megnyomtam a létrehoz gombot, akkor még benne volt a videó, később már nem mutatta mikor beküldtem.
Épp most írtam egy cikket,ha megjelenik kérlek javítsátok ki.Mivel mielőtt megnyomtam a létrehoz gombot, akkor még benne volt a videó, később már nem mutatta mikor beküldtem.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.