EBBEN a cikkben találtam néhány javítanivaló infot.
- Hamupipőke bekezdésben:
Ezt a részt: "minden Hamupipőke-rajongó sajnálatára elhunyt" be tudnátok linkelni erre a cikkre?
Ugyanitt a hetedik sorban "Mack David and Jerry Livingston" résznél az and helyett és-t kéne írni. A tizenegyedik sorban pedig "Stephen Steck Jr.-hoz" helyett "ifj. Stephen Steck-hez ".
- Hófehérke bekezdésben:
Rögtön a címben a zárójelben lévő szöveget ("az azonos című mesefilmből") kéne átírni erre: "Hófehérke és a hét törpe című filmből" (ez a hivatalos címe)
A szöveg harmadik sorában pedig az évszámot kéne javítani, a hölgy ugyanis nem 1999-ben, hanem 1997-ben hunyt el.
Ugyanebben a bekezdésben a 10. és 12. sorban is Csipkerózsika szerepel, pedig Hófehérkéről van szó. Át tudnátok írni ezen a két helyen a nevet?
Végül, de nem utolsó sorban, kérlek csatoljátok a cikkhez Walt Disney adatlapját, mivel több helyen is szó van róla a szövegben.
Előre is köszönöm!
Hírszerkesztők topikja
2012. május 13. 20:03
Ebben a cikkben lenne pár elírás:
- "holliwoodi" helyett hollywoodi;
- "The dark knight – A felemelkedés cíű" helyett The Dark Knight – A felemelkedés című.
- "holliwoodi" helyett hollywoodi;
- "The dark knight – A felemelkedés cíű" helyett The Dark Knight – A felemelkedés című.
2012. május 13. 20:10
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
EBBEN a cikkben találtam egy apró javítanivalót.
Az utolsó bekezdés (kép alatt) első mondata téves információt tartalmaz. Ki lehetne cserélne azt a mondatot, hogy "A terhesség alatt Natalie a baba érdekében váltott vegetáriánus életmódra." erre (linkkel együtt): "Natalie régebben egy könyv hatására váltott a vegetáriánus életmódra, a terhesség idejére azonban a baba érdekében felhagyott vele."?
Bizonyítani az új mondatra is belinkelt cikkel tudom.
Azt, hogy egy könyv miatt van, azt pedig a Marie Claire-es interjúban olvastam anno.
Előre is köszönöm szépen!
Az utolsó bekezdés (kép alatt) első mondata téves információt tartalmaz. Ki lehetne cserélne azt a mondatot, hogy "A terhesség alatt Natalie a baba érdekében váltott vegetáriánus életmódra." erre (linkkel együtt): "Natalie régebben egy könyv hatására váltott a vegetáriánus életmódra, a terhesség idejére azonban a baba érdekében felhagyott vele."?
Azt, hogy egy könyv miatt van, azt pedig a Marie Claire-es interjúban olvastam anno.
2012. május 13. 20:15
Idézet (Lindsay019 @ 2012.05.13. 20:10)
EBBEN a cikkben találtam egy apró javítanivalót.
Igazából Natalie gyerekkora óta vegetáriánus, a könyv hatására VEGÁN lett, ami azt jelenti, hogy semmilyen állati eredetű ételt nem fogyaszt az ember. Amikor terhes lett, akkor visszaváltott a vegetáriánus életmódra, azaz újra fogyasztott tejterméket és tojást. Az általad beszúrt cikkben egyébként tárgyi tévedés van, mert Natalie a terhessége során SEM fogyasztott húst.
2012. május 14. 17:31
Ide Miley Cyrus-t is kellene csatolni:
http://starity.hu/magazin/27491-demi-lovato-kiutotte-miley-cyrust/
http://starity.hu/magazin/27491-demi-lovato-kiutotte-miley-cyrust/
2012. május 15. 13:10
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Kissé figyelmetlen voltam és elkövettem egy hibát az első cikkemben. A nyilatkozat végére nem tettem idézőjelet, ki lehetne javítani?
http://starity.hu/magazin/27453-aracely-arambula-atigazolt-a-telemundohoz/
Előre is köszönöm:
Lizania
http://starity.hu/magazin/27453-aracely-arambula-atigazolt-a-telemundohoz/
Előre is köszönöm:
Lizania
2012. május 16. 11:55
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
Idézet (Ev Bry @ 2012.05.13. 11:00)
Talán azért, mert egy hivatalos sajtóhír, amit valószínűleg nem csak a Starity kapott meg felhasználásra, hanem a többi sajtóorgánum is.
Megkérek mindenkit, hogy csak helyesírási, elütési hibákat, tárgyi tévedéseket és valótlan állításokat jelezzen, egyéb reklamációkkal nem tudunk foglalkozni.
2012. május 16. 12:25
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
SZiasztok! Valaki javítaná a "Labrt"et "Lambert"re a cikk címében? http://starity.hu/magazin/27552-adam-labert-mostantol-nem-fog-nyafogni/ előre is köszönöm
2012. május 16. 13:02
És mi a helyzet akkor, amikor egy idő elteltével ugyanolyan témájú cikk jelenik meg?
Első cikk
Második cikk
Ugyanis úgy tudom, ugyanarról a témáról nem lehet két cikket írni.
Első cikk
Második cikk
Idézet (Freeze @ 2012.05.16. 11:55)
Talán azért, mert egy hivatalos sajtóhír, amit valószínűleg nem csak a Starity kapott meg felhasználásra, hanem a többi sajtóorgánum is.
Megkérek mindenkit, hogy csak helyesírási, elütési hibákat, tárgyi tévedéseket és valótlan állításokat jelezzen, egyéb reklamációkkal nem tudunk foglalkozni.
2012. május 16. 16:42
Idézet (Thora_90 @ 2012.05.16. 13:02)
És mi a helyzet akkor, amikor egy idő elteltével ugyanolyan témájú cikk jelenik meg?
Első cikk
Második cikk
Első cikk
Második cikk
Időközben Demi bebarnult/vörösödött: fotó. (Április)
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2012. május 16. 17:00
A Nick Stahl-os cikkemhez elfelejtettem csatolni Nick adatlapját. Ha megjelenne a cikk, lehetne pótolni a mulasztásomat?
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
2012. május 16. 17:01
Idézet (Courtneyy @ 2012.05.16. 16:42)
Időközben Demi bebarnult/vörösödött: fotó. (Április)
Ilyen helyzet áll elő, amikor a celebek úgy váltogatják a hajszínüket, mint más az alsőneműjét
9 felhasználónak tetszik:
Thora_90,
Almost Angela,
hana001,
Lizania,
Twilight6,
joe_r,
Emily O.,
pink_bunny,
Enaa
2012. május 16. 17:04
Idézet (Cynthia @ 2012.05.16. 17:01)
Ilyen helyzet áll elő, amikor a celebek úgy váltogatják a hajszínüket, mint más az alsőneműjét
Éppen ezért nem is kéne hírértékűnek tekinteni egy-egy hajszínváltást.
9 felhasználónak tetszik:
Thora_90,
hana001,
Lizania,
Grace Benning,
Baylee,
joe_r,
Emily O.,
pink_bunny,
Enaa
2012. május 19. 13:04
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Sziasztok! Ne haragudjatok, de csak beküldés után vettem észre, hogy már írtam hasonló címmel kezdődő cikket pont erről az együttesről, így átírnátok kérlek?
http://starity.hu/forum/topik/324729-ezuttal-rappel-jelentkezett-a-karmin/
"Rappel jelentkezett a Karmin"
Előre is köszönöm
http://starity.hu/forum/topik/324729-ezuttal-rappel-jelentkezett-a-karmin/
"Rappel jelentkezett a Karmin"
Előre is köszönöm
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.