Sziasztok!
Bocsánat a zavarásért csak nemrég írtam egy cikket, amit többször beküldtem, mert valamiért nem jelenítette meg az egészet.. Nem tudom, hogy ez csak nálam jelenik meg így nálatok pedig normálisan.. Lényeg az, hogy azért küldtem be többször, mert azt gondoltam valamivel probléma van, de annak kijávitásával is így jelent meg. Szóval bocsánat ezért.
Még egyszer bocsi, a zavarásért! További szép estét nektek!
Hírszerkesztők topikja
2017. december 14. 17:08
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
2017. december 14. 20:19
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 69815 Azonosító: 265584 offline |
Idézet (Moonlight1 @ 2017.12.14. 17:08)
Sziasztok!
Bocsánat a zavarásért csak nemrég írtam egy cikket, amit többször beküldtem, mert valamiért nem jelenítette meg az egészet.. Nem tudom, hogy ez csak nálam jelenik meg így nálatok pedig normálisan.. Lényeg az, hogy azért küldtem be többször, mert azt gondoltam valamivel probléma van, de annak kijávitásával is így jelent meg. Szóval bocsánat ezért.
Szia!
A végén lévő idézet tag miatt csúszott el a cikk. Csatoltam egy képet, ha ennyi a teljes cikk, amit írtál, akkor nálunk megjelenik rendesen.
2017. december 15. 14:38
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
Szia!
Nem, még írtam hozzá, viszont azok nincsenek ott ..
Már megjelent a cikk és, ha lehetséges akkor lenne pár kérésem: "A napokban elterjedt egy kép az interneten, amin láthatóan Grande egy stúdióban rögzít dalokat:
A kép az énekesnőhöz is eljutott, aki nem hagyta válasz nélkül:"
Ezeknél szeretném, ha a kettőspontok helyett sima pont lenne.
Az "Azonban Ari megosztott egy képet, ahol már tényleg a stúdióban van, így a rajongóinak van oka az örömre!" mondat után pedig ha megoldható akkor ezt a képet légyszíves szúrjátok be:
https://www.instagram.com/p/Bcrup9ulTQ0/?taken-by=arianalatest .
Mert az olvasok így nem tudják milyen képre gondolok.
Előre is köszönöm!
Nem, még írtam hozzá, viszont azok nincsenek ott ..
Már megjelent a cikk és, ha lehetséges akkor lenne pár kérésem: "A napokban elterjedt egy kép az interneten, amin láthatóan Grande egy stúdióban rögzít dalokat:
A kép az énekesnőhöz is eljutott, aki nem hagyta válasz nélkül:"
Ezeknél szeretném, ha a kettőspontok helyett sima pont lenne.
Az "Azonban Ari megosztott egy képet, ahol már tényleg a stúdióban van, így a rajongóinak van oka az örömre!" mondat után pedig ha megoldható akkor ezt a képet légyszíves szúrjátok be:
https://www.instagram.com/p/Bcrup9ulTQ0/?taken-by=arianalatest .
Mert az olvasok így nem tudják milyen képre gondolok.
Előre is köszönöm!
2017. december 15. 16:38
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3292 Csatolások: 6247 Azonosító: 24869 offline |
Sziasztok!
Lehetne esetleg Chesterhez is csatolni ezt a friss cikket? Vagy nem lehetett, mert limitált a csatolható sztárok száma?
Lehetne esetleg Chesterhez is csatolni ezt a friss cikket? Vagy nem lehetett, mert limitált a csatolható sztárok száma?
1 felhasználónak tetszik:
Alysia
2017. december 30. 08:55
Kedves hírszerkesztők!
Kérlek csatoljátok Donal Logue adatlapját ehhez a cikkhez, illetve kérném javítani a szövegben a nevét két helyen:
Köszönöm!
Kérlek csatoljátok Donal Logue adatlapját ehhez a cikkhez, illetve kérném javítani a szövegben a nevét két helyen:
Idézet
A Gotham sztárja, Donal Logue a közösségi oldalak felhasználóinak kérte...
Idézet
...eltűnése idején, Donal nagyon hálás lenne mindenkinek...
Köszönöm!
2018. január 18. 18:39
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline |
Sziasztok.
Itt véletlen elírtam a kicsi nevét.A kicsi nem Caramella,hanem Carmella Előre is köszönöm
https://starity.hu/magazin/72294-megszuletett-christina-perri-gyermeke/
Itt véletlen elírtam a kicsi nevét.A kicsi nem Caramella,hanem Carmella Előre is köszönöm
https://starity.hu/magazin/72294-megszuletett-christina-perri-gyermeke/
silenc
2018. január 19. 14:08
Móni72új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.19. Hozzászólás: 59 Csatolások: 5 Azonosító: 264963 offline |
Hello,
Ezt a cikket átengednétek esetleg?
Hétfőn írtam, és lassan aktaalitását veszti...
https://starity.hu/magazin/72271-alexander-rybak-ujra-megprobalkozik-az-eurovizioval/
Ezt a cikket átengednétek esetleg?
Hétfőn írtam, és lassan aktaalitását veszti...
https://starity.hu/magazin/72271-alexander-rybak-ujra-megprobalkozik-az-eurovizioval/
2018. február 02. 13:20
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Sziasztok!
Ennek a cikknek a bevezetőjében A visszatérők helyett A visszatérő szerepeljen, elírtam.
Kérlek titeket, javítsátok. Köszönöm.
Ennek a cikknek a bevezetőjében A visszatérők helyett A visszatérő szerepeljen, elírtam.
Kérlek titeket, javítsátok. Köszönöm.
Alysia
2018. február 06. 15:48
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 36500 Csatolások: 21012 Azonosító: 252965 online |
Üdv
Ennél a cikknél kérjek írjátok át a 'Shield'-et 'Shields'-re, mivel véletlenül lehagytam az "s" betűt.
Előre is köszönöm
Ennél a cikknél kérjek írjátok át a 'Shield'-et 'Shields'-re, mivel véletlenül lehagytam az "s" betűt.
Előre is köszönöm
silenc
2018. február 06. 20:02
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Sziasztok!
Ennél a cikknél az alábbi mondatrészben a májust kérlek javítsátok novemberre. Benéztem egy kicsit.
Előre is köszönöm.
Ennél a cikknél az alábbi mondatrészben a májust kérlek javítsátok novemberre. Benéztem egy kicsit.
Előre is köszönöm.
Idézet
ezt követte a Told You So, majd májusban a Fake Happy.
silenc
2018. március 12. 12:48
Móni72új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.19. Hozzászólás: 59 Csatolások: 5 Azonosító: 264963 offline |
Érdeklődni szeretnék, hogy hogy jelenhetett meg egy ilyen NEGATÍV cikk Alexander Rybak új győzelméről:
https://starity.hu/magazin/72716-botrany-alexander-rybak-ismet-az-eurovizion/
Milyen botrány??!? Megérdemelten győzött, mert a legjobb volt!
Ráadásul 1 nappal az esemény után... mikor máskor 1-2 hetet is várni kell egy cikkre... De legalábbis OBJEKTÍV cikkeknek van helye a Starityn, eddig úgy tudtam, nem akármilyen negatív kommentek tartalmának megosztása a cél.
Mindig és mindenkiről vannak negatív vélemények természetesen, de nem ezeket kell kihangsúlyozni egy cikkben.
Én vagyok az oldal szerkesztője, gondoskodom róla rendszeresen, és készültem megírni egy POZITÍV cikket, mert ezt ünnepelni kell, nem így lehúzni!!! Ezt én biztosan nem fogom megosztani a FB-on és más magyar rajongói oldalon, nem fogok reklámot csinálni a staritynak így sajnos, mint ahogy azt sokszor megteszem a megosztásokkal.
Egyetlen külföldi média sem írt ilyen hangnemben erről a győzelemről.
És Alexander 3 hónap múlva Magyarországra jön, hogy néz ki egy ilyen cikk róla, könyörgöm???
Ez a cikk sértő a rajongóira nézve. :-(((
Légyszi töröljétek ezt az ocsmány cikket, írok újat még ma.
https://starity.hu/magazin/72716-botrany-alexander-rybak-ismet-az-eurovizion/
Milyen botrány??!? Megérdemelten győzött, mert a legjobb volt!
Ráadásul 1 nappal az esemény után... mikor máskor 1-2 hetet is várni kell egy cikkre... De legalábbis OBJEKTÍV cikkeknek van helye a Starityn, eddig úgy tudtam, nem akármilyen negatív kommentek tartalmának megosztása a cél.
Mindig és mindenkiről vannak negatív vélemények természetesen, de nem ezeket kell kihangsúlyozni egy cikkben.
Én vagyok az oldal szerkesztője, gondoskodom róla rendszeresen, és készültem megírni egy POZITÍV cikket, mert ezt ünnepelni kell, nem így lehúzni!!! Ezt én biztosan nem fogom megosztani a FB-on és más magyar rajongói oldalon, nem fogok reklámot csinálni a staritynak így sajnos, mint ahogy azt sokszor megteszem a megosztásokkal.
Egyetlen külföldi média sem írt ilyen hangnemben erről a győzelemről.
És Alexander 3 hónap múlva Magyarországra jön, hogy néz ki egy ilyen cikk róla, könyörgöm???
Ez a cikk sértő a rajongóira nézve. :-(((
Légyszi töröljétek ezt az ocsmány cikket, írok újat még ma.
Éowyn
2018. március 12. 21:34
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Nem akartam reagálni, de ez már nevetséges.
A cikket nem töröljük, mivel nem sértett semmilyen szabályt. A szerző nem használt semmilyen személyes véleményt, mielőtt teleoffoljátok a topikot, kérlek, nézzetek utána a szó jelentésének. Kommenteket és rajongói véleményeket írt, miszerint „Sokak nemtetszése”, „A többség elmondása”, „pár ember szerint”, „Ezt a lájkok aránya is mutatja”...
Ennyi. Ez nem személyes vélemény. Természetesen egy hírt több oldalról meg lehet írni, ő ezt választotta, ez van. Vagy elfogadjátok és továbbléptek az életben, vagy most már kiosztok pár pihenőt. Azt pedig ne akarjátok megszabni, hogy végezzük a munkánkat.
Jelenleg amúgy 11 ezer like - 4,5 dislike arányban van, ami 40%os nemtetszési arány. Egyértelműen volt negatív visszhangja, ha tetszik a rajongóknak, ha nem. A Starity nem rajongói oldal, hanem hírportál, így az érem mindkét oldalát mutathatja – annak ellenére, hogy alapjáraton a sztárok dicsőítéséről szól, éppen ezért nem megengedett a személyes vélemény. A külső kommentek beágyazása viszont IGEN. Mint fentebb írtam, az alábbi nem tartalmazott egy sort sem, ami a szerző véleményére utalt volna.
Ezzel lezártnak tekintem a témát.
Személyes vélemény
A cikket nem töröljük, mivel nem sértett semmilyen szabályt. A szerző nem használt semmilyen személyes véleményt, mielőtt teleoffoljátok a topikot, kérlek, nézzetek utána a szó jelentésének. Kommenteket és rajongói véleményeket írt, miszerint „Sokak nemtetszése”, „A többség elmondása”, „pár ember szerint”, „Ezt a lájkok aránya is mutatja”...
Ennyi. Ez nem személyes vélemény. Természetesen egy hírt több oldalról meg lehet írni, ő ezt választotta, ez van. Vagy elfogadjátok és továbbléptek az életben, vagy most már kiosztok pár pihenőt. Azt pedig ne akarjátok megszabni, hogy végezzük a munkánkat.
Jelenleg amúgy 11 ezer like - 4,5 dislike arányban van, ami 40%os nemtetszési arány. Egyértelműen volt negatív visszhangja, ha tetszik a rajongóknak, ha nem. A Starity nem rajongói oldal, hanem hírportál, így az érem mindkét oldalát mutathatja – annak ellenére, hogy alapjáraton a sztárok dicsőítéséről szól, éppen ezért nem megengedett a személyes vélemény. A külső kommentek beágyazása viszont IGEN. Mint fentebb írtam, az alábbi nem tartalmazott egy sort sem, ami a szerző véleményére utalt volna.
Ezzel lezártnak tekintem a témát.
Személyes vélemény
2018. március 17. 09:47
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Kérlek, ebben a cikkben: https://starity.hu/magazin/72768-angelina-jolie-a-negyedik-eskuvojere-keszul/ majd ebben a mondatban Ha igaz a pletyka, akkor ez lenne a júliusban 43. születésnapját ünneplő Jolie negyedik házassága a július szót javítsátok június-ra.
Köszönöm.
Köszönöm.
Alysia
2018. március 25. 14:28
Rainbowdashhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline |
Sziasztok!
A cikkemnél a szerző neve nem kattintható. Meg tudnátok csinálni, hogy a profilomra mutató link legyen?
https://starity.hu/magazin/72816-igy-zajlott-a-march-for-our-lives/
Ebben a mondatban pedig légyszíves javítsátok ki, a "skandálták" szót arra, hogy "skandálta"!
"A tömeg az Enough is enough! (Ami sok az sok!), a Never again! (Soha többé!) és a Vote them out! (Szavazzuk ki őket!) jelmondatokat skandálták."
Köszönöm, szép napot!
A cikkemnél a szerző neve nem kattintható. Meg tudnátok csinálni, hogy a profilomra mutató link legyen?
https://starity.hu/magazin/72816-igy-zajlott-a-march-for-our-lives/
Ebben a mondatban pedig légyszíves javítsátok ki, a "skandálták" szót arra, hogy "skandálta"!
"A tömeg az Enough is enough! (Ami sok az sok!), a Never again! (Soha többé!) és a Vote them out! (Szavazzuk ki őket!) jelmondatokat skandálták."
Köszönöm, szép napot!
Glamster
2018. április 07. 08:12
Sziasztok!
Amennyiben kikerül az új cikkem Dua Lipa és Calvin Harris közös daláról, kérlek linkeljétek a vastagított Calvin Harris-hez a sztár adatlapját, illetve ugyanígy Dua Lipa nevénél is, ami még nincsen vastagítva, ugyanis több cikkben láttam, hogy ilyenkor beszokták linkelni, csak véletlenül beküldtem előtte.
Köszönöm szépen!
Amennyiben kikerül az új cikkem Dua Lipa és Calvin Harris közös daláról, kérlek linkeljétek a vastagított Calvin Harris-hez a sztár adatlapját, illetve ugyanígy Dua Lipa nevénél is, ami még nincsen vastagítva, ugyanis több cikkben láttam, hogy ilyenkor beszokták linkelni, csak véletlenül beküldtem előtte.
Köszönöm szépen!
2018. április 10. 20:36
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline |
Sziasztok!
Bocsánat, de hatalmasat bakiztam ebben a cikkben:
https://starity.hu/magazin/72930-hamarosan-visszater-ariana-grande/
Ariana nem Travis Scottat fog együttműködni, hanem Troy Sivannal!
Kérlek, javítsátok ki!
Ezer köszönet!
Bocsánat, de hatalmasat bakiztam ebben a cikkben:
https://starity.hu/magazin/72930-hamarosan-visszater-ariana-grande/
Ariana nem Travis Scottat fog együttműködni, hanem Troy Sivannal!
Kérlek, javítsátok ki!
Ezer köszönet!
Alysia
2018. április 12. 12:04
Sziasztok!
Tegnapelőtt beküldtem egy cikket "Ez lesz Ariana Grande új dalának címe?" címmel, amit még nem jelentettetek meg.
Nemrég újra küldtem,amihez két instagram képet csatoltam. Légyszi azt jelentessétek meg.
Tegnapelőtt beküldtem egy cikket "Ez lesz Ariana Grande új dalának címe?" címmel, amit még nem jelentettetek meg.
Nemrég újra küldtem,amihez két instagram képet csatoltam. Légyszi azt jelentessétek meg.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.