Minden idők legjobb női popsztárjai
2013. február 10. 20:06
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline |
Egyet értek. Igaz nálam nem biztos, hogy ez lenne a sorrend!
2013. február 10. 20:25
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ez minden csak nem lista!!!!!!!
aki meghalt az meg mit keres itt??? hát semmit...
2013. február 10. 20:28
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9305 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Dzsenifer3 @ 2013.02.10. 20:25)
Ez minden csak nem lista!!
Te normális vagy? Mi az, hogy aki meghalt, az mit keres itt? Ez elvileg minden idők legjobbjairól szól, nem pedig az elmúlt öt év gagyi tini-"énekesnői"-ről...
2013. február 10. 20:33
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Behalok, olyan ratyi ez az összegzés. Ilyen alapon rá kerülhetett volna erre Demi Lóavató meg a Ván Direksön. Persze néhánnyal egyetértek, pl. rögtön az első helyezett Madonnával. De az csak természetes, hogy ő kerül a trónra, ha női popról van szó. Na de a többi? Vagy olyanok kerültek fel, akik az égvilágon semmit se mutattak fel, vagy olyanok, akiknek semmi köze sincs a pophoz.
Hol van Janet Jackson, aki szinte már majdnem olyat alkotott, mint testvére? Hol van Mariah Carey, aki a 90-es évek egyik legnagyobb ikonja volt? Hol van Britney és Xtina, akik nem keveset tettek azért, hogy a tinipopzene fent maradjon, mint műfaj?
Kész trágya a lista. Ja, és szegény Whitney-t én is sajnálom.
Hol van Janet Jackson, aki szinte már majdnem olyat alkotott, mint testvére? Hol van Mariah Carey, aki a 90-es évek egyik legnagyobb ikonja volt? Hol van Britney és Xtina, akik nem keveset tettek azért, hogy a tinipopzene fent maradjon, mint műfaj?
Kész trágya a lista. Ja, és szegény Whitney-t én is sajnálom.
2013. február 10. 20:39
cappy007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 884 Csatolások: 0 Azonosító: 125876 offline |
Nem tudom, hogy csak én vagyok-e vele így, de nekem a "minden idők" azt jelenti, hogy amikor még nem is éltem, attól az időktől számítva egészen máig. Sosem értem az ilyen listákat... Sosem pontosak. Most is benne van viszonylag sok odaillő sztár, csak éppen számtalan lemaradt, a másik fele meg véletlenül se kellett volna, hogy szerepeljen rajta. Mindegy, ez most egy ilyen "lista" szerű iromány, ami borzasztó pontatlan munka és összegzés árán született meg.
2013. február 10. 21:54
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
én madonnát kicseréltem volna beyonce-re
2013. február 10. 21:56
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
Im a SlaveForBritney neked is csak gratulálni tudok az one direction miota lányokból áll??!-.-
2013. február 10. 21:58
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet (OneDirection1DLove @ 2013.02.10. 21:54)
én madonnát kicseréltem volna beyonce-re
Kezdjük ott, hogy Beyoncét egy normális ember árenbí' énekesnőnek tartja. Részben emiatt nem értem ezt a listát.
És az Egydé már a kezdetek óta lányokból áll.
2013. február 10. 22:04
Ez a lista nagyon érdekes 1.Amy Winehouse és Janis Lopin mág csak nem is ismerték a popzenét 2.Adele körülbelül 3-4 éve van csak a zeneiparban míg Whitney 40 éve mégis leelőzte.. Lady Gaga meg nem popzenében utazik neki valami nagyon önálló stílusa van (nemsokára úgyis lesz olyan zeneipar amit "Gagának" fognak hívni) és az amin tényleg kiakadtam hogy BRITNEY HOL VAN?? még ilyenek is mint Sioxsie Sioux akiről azt sem tudom ki meg hogy él-e vagy hal-e. Hol van Mariah Carey?? Alicia Keys?? Cher?? hol éltek emberek?? ilyen hangal még az első 10-be beraktam volna őket,
Idézet
Hol van Britney és Xtina, akik nem keveset tettek azért, hogy a tinipopzene fent maradjon, mint műfaj?
teljesen egyetértek körülbelül ők azok akik meghatározták a 99-2000-es éveket a popzenében és még csak fel sem kerültek a listára... szánalom ez a lista komolyan mondom
2013. február 10. 22:51
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline |
már bocs - akit esetleg megbántok, de ez a lista teljesen abszurd... ha valaki tényleg a dallamok és hangok (meg a szövegek) miatt szereti a zenét, az tuti nem egyezik ki egy ilyen trash-listával.
ajánlom figyelmébe a ismeret hiányos emberkéknek a Rolling Stone magazin által összeállított top100as listát, ahova előítéletek nélkül válogattak be olyanokat, akik munkásságuk tekintetében meghatározó elemket hoztak létre ebben a művészeti ágban. olyan dolgokat amelyek inspirálták a következő generációkat, nem csak alkotás tekintetében, hanem emberségben is.
ma már kib*szott trendi dolog lett fölényeskedni, és veresnyeztetni egyik másik "sztár" képességeit, eredményeit (egyszersmind a fanok is magukat igyekeznek pallérozni), naja és emberségben is úgy tetszik odateszik a tutit, azonban nem önálló gondolkodásra, alkotásra serkentik a fiatalokat, hanem majmolásra, és mások lealacsonyítására. borzalmasan sok ilyen visszajelzésekkel találkozni és ez a jelen generációs "ideálok" hagyatéka.
hiszek abban, h a külsőségek, divatolósdin túl vannak fontosabb dolgok ebben a szférában, és milyen faßa lenne ha a média is ilyen irányba terelődne végre.
és akkor mégegyszer át lehet gondolni ki jogosult a mindenidők legjobbjai címre...
(és az nekem is "enyhe" csalódás, h Chris nem kapott helyett, holott pl az RS listán az első olyan 30 év alatti énekes volt, akit beválogattak abba az illusztris "csapatba".)
a problámám az, h mintha nem érték megőrzés folyna manapság, hanem "hatalmi harc" a piacokért - és itt jön a cél szentesíti az eszközt alapelve...
ajánlom figyelmébe a ismeret hiányos emberkéknek a Rolling Stone magazin által összeállított top100as listát, ahova előítéletek nélkül válogattak be olyanokat, akik munkásságuk tekintetében meghatározó elemket hoztak létre ebben a művészeti ágban. olyan dolgokat amelyek inspirálták a következő generációkat, nem csak alkotás tekintetében, hanem emberségben is.
ma már kib*szott trendi dolog lett fölényeskedni, és veresnyeztetni egyik másik "sztár" képességeit, eredményeit (egyszersmind a fanok is magukat igyekeznek pallérozni), naja és emberségben is úgy tetszik odateszik a tutit, azonban nem önálló gondolkodásra, alkotásra serkentik a fiatalokat, hanem majmolásra, és mások lealacsonyítására. borzalmasan sok ilyen visszajelzésekkel találkozni és ez a jelen generációs "ideálok" hagyatéka.
hiszek abban, h a külsőségek, divatolósdin túl vannak fontosabb dolgok ebben a szférában, és milyen faßa lenne ha a média is ilyen irányba terelődne végre.
és akkor mégegyszer át lehet gondolni ki jogosult a mindenidők legjobbjai címre...
(és az nekem is "enyhe" csalódás, h Chris nem kapott helyett, holott pl az RS listán az első olyan 30 év alatti énekes volt, akit beválogattak abba az illusztris "csapatba".)
a problámám az, h mintha nem érték megőrzés folyna manapság, hanem "hatalmi harc" a piacokért - és itt jön a cél szentesíti az eszközt alapelve...
2013. február 10. 23:38
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline |
ötletes cikk a listához nem tudok érdemileg hozzáfűzni sok mindent, de azt tudom, hogy ízlésekről nincs értelme vitatkozni, általában mindenki azt szeretné a listán látni aki az ő kedvencei között van! (vagy megérdemelné, de hát a nem mi ülünk ott és bíráljuk el ezt)
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
Új filmjét promótálja a sztár.