Zenészek közötti barátság: igazi vagy reklámfogás?
2013. március 25. 13:16
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
A Take That-et szeretem örülök hogy együtt vannak. De hogy mi lesz nem tudom..
2013. március 25. 13:37
Minden közösségben vannak viták,így a One Directionben is! Bár a Direction együtt látja magát,az nem azt jelenti hogy úgy is akarnák...Gondoljunk csak bele:a legeslegjobb barátnőd és közötted is van veszekedés! Szerintem nem lehet csapatot alakítani ha utáljuk egymást...a siker titka az összetartás és ez a One Directionnek megvan különben nem lennének sikeresek! Directionerek,mit szóltok hozzá???
1 felhasználónak tetszik:
Diirectioner1D
2013. március 25. 14:39
A One Directionről ennél nagyobb hülyeséget ki sem találhattál volna...
2013. március 25. 14:43
Idézet (LizzBerry @ 2013.03.25. 14:39)
Biztos ő találta ki az egészet, tényleg, ez teljesen így van. A cikkben szereplő emberek nevének kitalálásával esetleg nem szeretnéd meg'vádolni'?
Charlotte Benning
2013. március 25. 14:43
Szerintem minden társaságban – legyen az híres vagy civil embereké – vannak ellentétek/viták. Azt csak Ők tudhatják, hogy mi megy a "háttérben", mi van igazából köztük. Én mindig is éreztem, hogy az 1D között nincs minden rendben, de nem gondoltam volna, hogy Niall és Louis között. Na mindegy.
Bár – véleményem szerint -, ez a cikk egy kicsit ösztönzés volt ismét, hogy a két, teljesen más véleményen lévő emberkék összeszólalkozzanak. Ne értsen senki félre, tényleg érdekes cikk lett, csak nézzük meg az előző kommenteket; mi lett belőle...
Bár – véleményem szerint -, ez a cikk egy kicsit ösztönzés volt ismét, hogy a két, teljesen más véleményen lévő emberkék összeszólalkozzanak. Ne értsen senki félre, tényleg érdekes cikk lett, csak nézzük meg az előző kommenteket; mi lett belőle...
2013. március 25. 14:52
hát, nem is tudom, hogy mit fűzzek hozzá, a Louis és Niall ügyhöz..
Ha igaz, azt nagyon-nagyon-nagyon sajnálom
-> DE <- mit sokan mások leírták, hogy ez régen volt meg stb.
Kiidétem : "Okké, talán nem ők lesznek a legjobb bratyók az 1D-ben, de könyörgöm, volt az az eset, amikor Niall-t a menedzsment ki akarta iktatni, akkor Lou állt ki mellette, ő tartotta neki a mikrofont, mikor csak a sarokban gitározott meg monda, h ha a szöszi nem énekel, ő sem."
szóval, ez a véleményem de remélem hát minden rendben
Ha igaz, azt nagyon-nagyon-nagyon sajnálom
-> DE <- mit sokan mások leírták, hogy ez régen volt meg stb.
Kiidétem : "Okké, talán nem ők lesznek a legjobb bratyók az 1D-ben, de könyörgöm, volt az az eset, amikor Niall-t a menedzsment ki akarta iktatni, akkor Lou állt ki mellette, ő tartotta neki a mikrofont, mikor csak a sarokban gitározott meg monda, h ha a szöszi nem énekel, ő sem."
szóval, ez a véleményem de remélem hát minden rendben
2013. március 25. 14:57
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.03.25. 14:43)
Biztos ő találta ki az egészet, tényleg, ez teljesen így van. A cikkben szereplő emberek nevének kitalálásával esetleg nem szeretnéd meg'vádolni'?
Ez LOL!
2013. március 25. 15:03
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Jó lett a cikk, érdekes.
Én láttam azt a videót, amiben Louis azt mondja, hogy Niall-t áldozná fel egy invázió esetén, de azt hülyeségből mondta, mert egy kérdésre válaszolt, ha jól emlékszek ez még az X-factor-os videónaplójukban volt, de nem biztos. Amúgy meg még a legjobb barátok közt is lehet vita, szerintem az elkerülhetetlen, hisz senki sem egyforma.
A One Direction az X-factor-ban találkoztak először, ezért akkor még nem voltak annyira nyitottak egymás felé, de most már elég jól összeszoktak, és jóba is lettek, mert régen Harry és Zayn se bírta egymást annyira, most meg nagyon jóban vannak.
Én láttam azt a videót, amiben Louis azt mondja, hogy Niall-t áldozná fel egy invázió esetén, de azt hülyeségből mondta, mert egy kérdésre válaszolt, ha jól emlékszek ez még az X-factor-os videónaplójukban volt, de nem biztos. Amúgy meg még a legjobb barátok közt is lehet vita, szerintem az elkerülhetetlen, hisz senki sem egyforma.
A One Direction az X-factor-ban találkoztak először, ezért akkor még nem voltak annyira nyitottak egymás felé, de most már elég jól összeszoktak, és jóba is lettek, mert régen Harry és Zayn se bírta egymást annyira, most meg nagyon jóban vannak.
2013. március 25. 15:08
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Az 1D-ről meg a Take That-ról nem gondoltam...
2013. március 25. 15:15
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline |
Ha valaki nézne videókat a srácok TMH turnéjáról az láthatná,hogy Louis és Niall milyen sokat szórakoznak és hülyülnek együtt.Lehet,hogy a kezdeteknél nem jöttek ki olyan jól egymással,de több mint 2 év után már majdnem testvérekké váltak...Soha nem fogjuk tudni az igazságot,de szerintem a látszat nem csal.Louis és Niall (a látszat szerint) nagyonis jó barátok. NOUIS FOREVER
Esther17.Olyan nagyon egyetértek veled!
Esther17.Olyan nagyon egyetértek veled!
2013. március 25. 15:20
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Idézet (LizzBerry @ 2013.03.25. 14:39)
persze az egészet én találtam ki. Unalmas perceimet a one direction tagokról való fantáziálásával töltöm...
Idézet (Hayley.5 @ 2013.03.25. 14:43)
Szerintem minden társaságban – legyen az híres vagy civil embereké – vannak ellentétek/viták. Azt csak Ők tudhatják, hogy mi megy a "háttérben", mi van igazából köztük. Én mindig is éreztem, hogy az 1D között nincs minden rendben, de nem gondoltam volna, hogy Niall és Louis között. Na mindegy.
egyáltalán nem az összeugrasztás volt a célom.
Már írtam egyszer, így fejeztem be a cikket csak ki lett törölve belőle: "Eme cikk célja nem az, hogy elhitesse, minden tag utálja egymást, csak a menedzsment befolyására (agymosására) próbál rávilágítani."
Semmit nem én találtam ki, mindennek megpróbáltam minnél jobban utánajárni.
Ja és a one direction részbe egyszer se említettem az utálat szót.
Egyébként a cikk nem csak róluk szól...
Charlotte Benning
2013. március 25. 16:03
biacica021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 184756 offline |
a one directionról megmondom az őszintét biztos voltak veszekedések de azért ez nagyon régen volt azóta elválasztatlanok!!!
2013. március 25. 16:05
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline |
Idézet (A.S. @ 2013.03.25. 13:37)
Minden közösségben vannak viták,így a One Directionben is! Bár a Direction együtt látja magát,az nem azt jelenti hogy úgy is akarnák...Gondoljunk csak bele:a legeslegjobb barátnőd és közötted is van veszekedés! Szerintem nem lehet csapatot alakítani ha utáljuk egymást...a siker titka az összetartás és ez a One Directionnek megvan különben nem lennének sikeresek! Directionerek,mit szóltok hozzá???
a többiek hozzászólásait nézve meghajlok teljesen igaz gondolkodásod előtt
2013. március 25. 16:15
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Louissal van valami. én szeretem, ő a kedvencem.. vagyis, lehet, hogy csak volt. most van benne valami furcsa, ami csak most lett szembetűnő, hogy ebbe belegondoltam. valami titok biztosan van.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.