Vááááá, gyerekek, ez a topik kész komédia.XD Olyan sz*r volt egész nap a kedvem, és elég ide feljönni, hogy az ember ne legyen depis.XD Jókat röhögtem ezeken a kis direksönereken, akik azt hiszik, hogy még azt is tudják ezekről a nyálgépekről, hogy mikor hányat finganak. És miért? Mert olvasnak bulvárt, nézegetik a fanszájtokat, nézegetik a fotókat és a videóikat. Csesszétek meg, akkor én nekem most Jennifer Garner az "öri barim", mert olyan nyolc éve teszem ugyanezt?XD
Egyeseknek nem ártana a pszichiátriai kezelés, amelynek nyomán erős gyógyszeres kezeléseken vesznek részt, mert amit csináltok, az nem normális. Átharapjátok a másik torkát, amiért rosszat mert írni erről az öt nyomorékról, akik lehet akkora p*csfejek, hogy valószínűleg felrúgnátok. Fel nem foghatom, hogy hogyan lehet ilyen óvodás ostoba szintre lesüllyedni, hogy elkezdjetek pocskondiázni olyan embereket, akiket újabban csak nem ismertek.
Megéri ez az öt nyálgép, hogy magatokról állítsatok ki szegénységi bizonyítványt? Nekem az jött le a topikot végig olvasva, hogy egyes direksönerek olyan messze állnak a realitástól, mint Rebecca Black az énekléstől.
Jolie_77 és pár tag aktívan próbáltak meggyőzni titeket, hogy amit a médiában láttok a fiúkról,
az nem más, mint maga a színjáték, de egyébként a cikk is erre akart rámutatni - arra, hogy a sztárok nem azok, akiknek mutatják magukat, úgy, ahogy pl. Gordon Ramsay is azért kapja a pénzét a Pokol Konyhája műsorában, hogy eljátssza a világ legp*rasztabb emberét, vagy ott van Kelemen Anna. Az meg azért kapta a pénzét, hogy hülye legyen. Sajnos látszik még, hogy gyerekek vagytok, és nem tudtok a sorok között olvasni. Ez az öt nyikhaj külön indult az angol X-factorban, azt sem tudták egymásról, hogy a világon vannak, amíg Simon Cowell úgy nem döntött, hogy pénzeszsáknak nézi őket. Összerakta ezt az öt tehetségtelen nyomit és befutottak - attól, mert folyton hülyéskednek meg bolondoznak (
), az még nem jelenti azt, hogy fú, de csípik egymás búráját, csak sokkal inkább
megjátsszák magukat, mert ezért kapják a pénzt. A pénz pedig nagy úr, legyen szó bárkiről a mai világban.
Egyszerűen az lenne a legjobb, ha ezek a direksönerek, akik itt osztják 10-13 évesen a nem létező eszüket, dugót nyelnének, és nem akarnák megmondani - egyébként felnőtt - fórumtársainak, hogy mit írjanak le. Jó hogy azt nem szabjátok meg, hogy mikor mehetünk el pisilni! Mindenesetre jót mosolyogtam, mert itt néhány fangörl csinált a szájából s*gget úgymond, anélkül, hogy észrevette volna, és talán ez a leggázabb.
Idézet (Headley @ 2013.03.24. 20:38)
ebben holtig igazad van, s én el is hiszem amit mondasz,mert tudom,hogy így van. de attól még én optimistán kezelem a témát. realistán nézném a világot és mit látnék? semmi jót...
Ajajj, te sem van tisztában a fogalmak jelentésével, de a szád köbö akkora, mint a bécsi kapu.
Mások piszkálása és oltása helyett talán egy kis lexikonban, vagy egy pszichológiai szakkönyvben kéne utána nézni az optimista, pesszimista és a realista fogalomnak! Amit te az imént definiáltál, az sokkal inkább a pesszimizmus. Annyira azért mégsem lehet über sz*r, ha jössz oltani itt a normális IQ-val rendelkező tagokat.
Tipikus ostoba csitri hozzáállás... igaz, az igazság fáj, ha realista vagy, de, ha optimista, akkor nyugodtan élhettek abban a szánalmas tévhitben, hogy zéjn, luísz meg a többiek el fognak titeket venni feleségül, sőt nyugodtan csövelhetsz az aluljáróban, mert lehet reménykedni abban és pozitívan nézni, hogy valaki ad neked milliókat, hogy ne az utcán élj. Megjegyzem, senkit nem érdekelne a nyomorod, valamint az se', hogy éhen halsz, annyira nincs pénzed.
Remélem egyszer felébredsz a kis álom világodból. Látszik, hogy nem éltél meg semmit sem, ami miatt tudhatnád, hogy az élet kegyetlen és kemény. Muszáj megőrizni a realista aspektust, különben átvernek, becsapnak és kihasználnak mind testileg, mind lelkileg. Ez a felfogás csupán egy ostoba, nó IQ emberkére vall, aki elhiszi azt, hogy az ég piros, ha valaki azt mondja neki. Bocsesz, és nem bántásból mondom, de ez kegyetlen gáz.