3x03 - Blood and Fear
Sleepy Hollow / Az Álmosvölgy legendája (2013–2017)
2015. október 10. 10:12
![]() |
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 ![]() |
Na, ez egész jó kezdés volt
Meglepődtem mikor kiderült, hogy Abbie és Ichabod már nem dolgoznak együtt, de ez sem tartott sokáig
Érdekes lesz, hogy belehozták Pandóra Szelencéjét, én kíváncsian várom mit hoznak ki ebből az évadból
Amúgy először mikor láttam Abbie-t majd Ichabod-ot, egy dolog ugrott be: ezek egy fodrásznál voltak
Amúgy Ichabod-nak jól áll a rövidebb haj

Érdekes lesz, hogy belehozták Pandóra Szelencéjét, én kíváncsian várom mit hoznak ki ebből az évadból

Amúgy először mikor láttam Abbie-t majd Ichabod-ot, egy dolog ugrott be: ezek egy fodrásznál voltak

2015. október 11. 11:12
![]() |
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 ![]() |
Idézet (House Of Wax @ 2015.10.10. 10:12)
Na, ez egész jó kezdés volt
Meglepődtem mikor kiderült, hogy Abbie és Ichabod már nem dolgoznak együtt, de ez sem tartott sokáig
Amúgy Ichabod-nak jól áll a rövidebb haj

Csütörtök este végre láthattam az új részt.

Ichabod haja tényleg jó lett,az tetszik,de Abbie-nek szerintem a hosszabb jobban állt.

Én még Nikki Reed-nek is nagyon örülök,remélem többször is benne lesz még.Pandora meg...ő nagyon szimpi eddig.

2015. november 21. 09:11
![]() |
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 ![]() |
Eddig tetszik ez az évad, a kedvencem egyértelműen az 5. rész volt
Viszont kicsit úgy érzem, hogy Abbie és Ichabod között nincs meg az a "kémia" ami eddig megvolt, valahogy nekem most hiányzik valami a kapcsolatukból, mintha kicsit eltávolodtak volna
Arról már lemondtam, hogy egy pár lesznek (pedig de szerettem volna látni
) de akkor is, nem romantikus értelemben hiányzik valami, hanem bizalom szinten vagy nem tudom, de most nem érzem egésznek a kapcsolatukat
Az új főnök, Reynolds nagyon nem szimpi és nekem Pandora sem az
A színésznő jól hozza a karaktert, csak valahogy nekem nem jön át annyira
De Corbin fia, Joe, nagyon szimpi
Kíváncsi leszek, hogy végül is mit hoznak ki ebből

Viszont kicsit úgy érzem, hogy Abbie és Ichabod között nincs meg az a "kémia" ami eddig megvolt, valahogy nekem most hiányzik valami a kapcsolatukból, mintha kicsit eltávolodtak volna

Az új főnök, Reynolds nagyon nem szimpi és nekem Pandora sem az

Kíváncsi leszek, hogy végül is mit hoznak ki ebből

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!