A nagy sikerű Arrow-spinoff első évadának utolsó részét kedden vetítették le, és egy olyan befejezést kaptunk, ami mindenkit sokkolt. Vigyázat, spoilerveszély!
A teljes cikkhez kattints ide!
Sokkoló epizóddal zárult a The Flash első évada
2015. május 23. 13:18
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1789 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Dejó, hogy most tudom meg, hogy van belőle sori. Valaki rittyenthetne egy filmet is Flashből!
2015. május 23. 13:28
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Én Arrow fanatikus voltam, a 3. évad elejét végigfüggtem pár nap alatt, miután befejeztem az első kettőt, és pont akkor értem be a sorozatot, amikor úgy kezdődött a visszatekintés, hogy ott volt Barry, és nagyokat néztem, hogy mit hagytam ki, de mint kiderült, semmit. Kicsit ki voltam akadva, hogy most azért nézzek egy új sorozatot, hogy tudjak mindent, hogy mi történik az Arrowban, meg ki kicsoda, aztán elkezdtem és nem tudtam vele leállni.
Pár hét alatt az egyik nagy kedvencem lett a sorozat, sokkal jobban szeretem jelen pillanatban, mint az Arrow-t. Hihetetlenül jó évad volt, én imádtam Wellst, szóval remélem még viszontlátjuk. Ah, nem tudok mit írni, csak annyit, hogy jó lesz, ha jön már a 2. évad, mert megpusztulok.
Pár hét alatt az egyik nagy kedvencem lett a sorozat, sokkal jobban szeretem jelen pillanatban, mint az Arrow-t. Hihetetlenül jó évad volt, én imádtam Wellst, szóval remélem még viszontlátjuk. Ah, nem tudok mit írni, csak annyit, hogy jó lesz, ha jön már a 2. évad, mert megpusztulok.
2015. május 23. 15:05
A befejezést még nem láttam,igazából három résszel le is vagyok maradva,de rengeteg jót hallottam a fináléról,és terveim szerint ma-holnap be is pótolom a lemaradásom. Már nagyon izgatott vagyok
2015. május 23. 16:29
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline |
Nekem két nagy bajom van ezzel a sorozattal: 1. iszonyúan kiszámítható az egész, nálam max. 1 csavar volt, amire nem számítottam (mégpedig az évad főgonoszának a valódi neve). A 2. bajom, hogy annyira idegesítő és irritáló csajt választottak a főhős nagy szerelmének, hogy az nem igaz... Az Arrow befejezése nekem jobban tetszett, főleg azért, mert ott tényleg voltak dolgok, amikre egyáltalán nem számítottam.
2015. május 23. 17:11
Nagyon-nagyon szeretem ezt a sorozatot!! Az Arrow-val együtt, ami ugyan már egyre laposabb, de még mindig élvezem, bár a 3. évad néha nagyon felidegesített
Az előttem szólóval értek egyet, abból a szempontból, hogy Iris West karaktere egy kibírhatatlan nem is mondom micsoda...
Imádtam a végét, remélem ez a series sokáig a csúcson tud majd maradni, mert maga a stáb is nagyszerűen lett összerakva. Más kérdés, h egyes karakterek (mint már említettem) nem éppen kedvesek számomra, de ez most nem lényeg. Úgy hiszem, hogy kegyetlen jó csapatmunka van a történet mögött!!
Az előttem szólóval értek egyet, abból a szempontból, hogy Iris West karaktere egy kibírhatatlan nem is mondom micsoda...
Imádtam a végét, remélem ez a series sokáig a csúcson tud majd maradni, mert maga a stáb is nagyszerűen lett összerakva. Más kérdés, h egyes karakterek (mint már említettem) nem éppen kedvesek számomra, de ez most nem lényeg. Úgy hiszem, hogy kegyetlen jó csapatmunka van a történet mögött!!
2015. május 23. 17:44
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline |
Ahhhh, imádom a sorozatot, és ahogy befejezték az első évadot... Azt hittem, megőrülök Nagyon várom a következő évadot, na meg a Legends Of Tomorrow-t is, ami igaz, hogy jövőre lesz csak bemutatva, de abban (többnyire) a Flashben és a Zöld íjászban megismert szuperhősök fognak szerepelni egyesült erőkkel
2015. május 23. 18:18
BlackWidowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 243502 offline |
imádomimádomimádom
2015. május 23. 19:29
Stella1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218695 offline |
Imadom ezt a sorozatot*----*
2015. május 24. 11:18
vampire87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 243371 offline |
Mikor elkezdtem nézni nem gondoltam volna hogy az egyik legnagyobb rajongója leszek imádom ezt a sorozatot. Ahogy ment egyre jobb és jobb lett a vége óriási lett. Várom mit tartogat a 2.évad
2015. május 24. 16:12
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline |
nagyon várom már a folytatást, imádom!
Kapcsolódó sztárok
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Együtt jelent meg Charlie McDowell-lel.
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
VMA-n mutatta be a színpadon.
A húga kísérte el Shawn Mendest a VMA-re: így hasonlítanak egymásra Aaliyah-val
A húga kísérte el Shawn Mendest a VMA-re: így hasonlítanak egymásra Aaliyah-val
A húga kísérte el az énekest.
18 éves lenne most az Alkonyat Renesmee-je: így él az őt alakító színésznő