Még a legerősebb gyomorral rendelkező Amerikai Horror Story-rajongó is eltűnődött már egyes jelenetek nézése közben azon, hogy a készítőknek hogy juthat eszükbe ilyesmi. Ugyan a sorozat önmagában fikció, rengeteg esemény valóban megtörtént dolgokon alapul. Cikkünkben lerántjuk a leplet néhány sorozatbeli karakter valódi kilétéről. Vigyázat, spoiler-veszély!
A teljes cikkhez kattints ide!
Valóság vagy fikció? Lerántjuk a leplet az Amerikai Horror Story karaktereinek valódi kilétéről
2015. szeptember 26. 12:32
2015. szeptember 26. 12:45
Ez a cikk elképesztő lett! Rengeteg újdonságot tudtam meg az elolvasása által, tényleg, le vagyok nyűgözve!
2015. szeptember 26. 12:56
grungequeenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.10. Hozzászólás: 195 Csatolások: 169 Azonosító: 248182 offline |
Ez az ediggi legjobb cikk amit ezen az oldalon olvastam, most teljesen extázisba estem:D köszönöm a cikk írójának
2015. szeptember 26. 13:19
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
fantasztikus cikk lett!!
nagyon gratulálok a készítőnek rendkívül jó munkát végzett imádom az AHS-t és mindent ami róla szól :D bár a legtöbb megemlített dolgot már tudtam de még mindig akadtak érdekességek számomra:D
nagyon gratulálok a készítőnek rendkívül jó munkát végzett imádom az AHS-t és mindent ami róla szól :D bár a legtöbb megemlített dolgot már tudtam de még mindig akadtak érdekességek számomra:D
2015. szeptember 26. 13:34
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
Wow, nagyon jó cikk lett!
2015. szeptember 26. 13:35
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Wow, nagyon érdekes cikk lett.
2015. szeptember 26. 13:49
Fenrir Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 5 Azonosító: 245489 offline |
nagyon jó!!! bárcsak tudnám nézni!!!
2015. szeptember 26. 13:51
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline |
Nagyon jó cikk lett.
Azon gondolkodtam, hogy mennyi kutatás és munka kellhet egy AHS forgatókönyv megírásához. Tiszteletem annak, aki belevág ilyesmibe.
Azon gondolkodtam, hogy mennyi kutatás és munka kellhet egy AHS forgatókönyv megírásához. Tiszteletem annak, aki belevág ilyesmibe.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.