Ahogy tavaly, úgy idén is megkegyelmezett minden sorozatának a méltán népszerű CW csatorna.
A teljes cikkhez kattints ide!
A CW minden sorozatának berendelte a folytatását
2016. március 17. 15:20
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2016. március 17. 15:32
![]() |
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 995 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 ![]() |
A szépség és a szörnyeteg nem kapott berendelést. Igaz, az még lesz nyáron, de azt az évadot tavaly rendelték be, szóval most nem, mert mondták, hogy az lesz az utolsó szezonja. Egyébként aminek én a legjobban örülök, az az Odaát és az iZombie, de tervezem, hogy egyszer majd nézem a Flash-t is. Szeretem Az uralkodónő című sorozatot is, de nem tudom, mennyire is kell az a 4. évad nekünk, mert igazából mikor felmerült, hogy csak 3 lesz, akkor én megelégedtem azzal is. Nem hiszem, hogy azt sokáig kéne húzni. Igaz, a 3.-at még nem láttam, úgyhogy lehet, hogy kihoznak belőle valami olyat, hogy azt mondom: tényleg kell egy új szezon. Sajna A zöld íjászt abbahagytam, de örülök, hogy berendelték, talán majd visszatérek ehhez a sorozathoz is (bár mindent lehetetlen nézni). A Vámpírnaplókat nem nézem és nem is tervezem, úgyhogy kritizálni nem fogom, csak unom, hogy a csapból folyik. De ez az én egyéni szoc. problémám. A Legends Of Tomorrow egyáltalán nem izgat, ahogy a Crazy Ex-Girlfriend sem. A Jane The Virgin talán csak a Keshás és Britney-s részek miatt lehet érdekes, azokat egyszer majd megnézem, de igazából ez a sorozat sem keltette fel az érdeklődésemet. Ha egyszer a The 100 című sorozatot egyszer műsorra tűzi valamelyik magyar csatorna, akkor talán belenézek és a története érdekel is. Egyébként szerintem régen jobb sorozatok mentek ezen a csatornán. A Smallville és a Tuti gimi idején mindig azt mondtam, ha Amerikában élnék, minden nap ezt a csatornát nézném, mert minden napra beraktak olyat, ami valamilyen szinten érdekelt. Most meg csak az Odaátot, az iZombie-t és Az uralkodónőt nézném biztosan. A zöld íjász is jó és a Flash - A Villám is biztosan az, de nem nagy kedvenceim még. De ha bele is veszem a kedvenceim közé, akkor is azt mondom, hogy régen több sorozat érdekelt a csatorna kínálatából. Nagy kedvencem A szépség és a szörnyeteg, ha Amerikában laknék, azt is nézném, de mivel annak vége, nem vettem bele a besorolásomba.
2016. március 17. 15:48
![]() |
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 ![]() |
❤❤ vámpírnaplók❤❤
2016. március 17. 16:05
![]() |
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 ![]() |
A vámpírnaplók és a Reign igazán kaphatott volna már egy szép befejezést. Nézem mindkettőt, de csak már megszokásból. Nem kellett volna már őket tovább húzni. Az Odaátnak örülök a legjobban, és hogy már ilyen sok évadot megélt.^^ A The Flasht is szeretem, az iZombiet, és a The 100 is, örülök hogy folytatják.:3 Az Originalsnak is örülök, de szerintem azért húzzák a TVD-t is, hogy együtt fejeződjön be a 2 testvérsorozat. A Legends of Tomorrowt nem nézem, de fel van véve a listámra, úgyhogy ha lesz időm biztos belenézek.
A Jane the Virgint és a Crazy Ex-Girlfriendet nem nézem, nem is tervezem.
Tavaly is meg most is betudja rendelni az összes sori új évadát, bezzeg amikor a Carrie naplója volt, akkor nem lehetett, pedig imádtam.

Tavaly is meg most is betudja rendelni az összes sori új évadát, bezzeg amikor a Carrie naplója volt, akkor nem lehetett, pedig imádtam.

2016. március 17. 16:14
![]() |
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 ![]() |
Odaát

2016. március 17. 16:22
Szeretem a Vámpírnaplókat, azonban tényleg be kellett volna már rég fejezni, mert egyre jobban csak nyúzzák a történetét. Az Originalsnak viszont nagyon örülök.

Kapcsolódó sztárok

Zack és Cody élete: 15 éve várnak arra a pillanatra a rajongók, amely most jött el
Zack és Cody élete: 15 éve várnak arra a pillanatra a rajongók, amely most jött el
Vicces utalás lett belőle.

Kitálalt Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax - elképesztő dolgokat írt a színészről
Kitálalt Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax - elképesztő dolgokat írt a színészről
Napvilágra került egy posztja.

Terhespocakjáról posztolt Robert Pattinson szerelme
Terhespocakjáról posztolt Robert Pattinson szerelme
Kerekedik a pocakja.

Aggódnak a rajongók Taylor Swift miatt - a koncertjén szúrtak ki valamit
Aggódnak a rajongók Taylor Swift miatt - a koncertjén szúrtak ki valamit
A rajongók szerint Taylor Swift nincs jól.

Angelina Jolie legidősebb lánya egyértelmű jelét adta annak, hogy nem kedveli Brad Pittet
Angelina Jolie legidősebb lánya egyértelmű jelét adta annak, hogy nem kedveli Brad Pittet
Úgy tűnik, nincsenek jóban.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.