Hamarosan visszatér a képernyőkre az ország egyik legnézettebb tehetségkutatója, az X-Faktor.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gáspár Laci lesz az X-Faktor egyik új mentora
2016. március 30. 14:47
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. március 30. 15:07
nem tartom Gáspár Lacit annyira nagy mentor fajtának... kíváncsi vagyok...
2016. március 30. 15:26
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Alföldit pedig bírtam.
2016. március 30. 16:05
Jesszus...ha Király Viktor beteszi a lábát arra a helyre, akkor még biztosabb hogy nem nézek belőle egy pillanatot sem.lol
2016. március 30. 16:23
Gáspár Lacit??? hát... egyre lejjebb süllyednek ezek.
Alföldi és Little G jók voltak... értettek is hozzá.
Király Viktor viszont nagyon jó választás lenne!
Alföldi és Little G jók voltak... értettek is hozzá.
Király Viktor viszont nagyon jó választás lenne!
2016. március 30. 16:33
Ez nem igaz. Még egy tehetségkutató? Nem gondolják már, hogy épp elegendő "tehetség" van ebben az országban?
2016. március 30. 16:47
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Sajnálom, hogy lecserélik Szikorát. Én mindegyik zsűritagot szerettem/tiszteltem, de valljuk be, Szikora már jó régóta van a szakmában és kellőképpen ért hozzá. Mindig a fiatalok kellenek és én például szeretem Tóth Gabit, de azért kellenének tapasztaltabb emberek is. Ennél már csak az lenne jobb, ha Kis Grófót kérnék fel.
2016. március 30. 17:14
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline |
Alföldi Robit ne mááááár ajh... na mind1, lényag, hogy gyűlnek az exMegasztárosok
2016. március 30. 17:50
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline |
A műsor nagyon szerettem régebben. Most komolyan? Pont Gáspár Laci???? Ne már! kuci100 teljesen egyetértek veled!
2016. március 30. 17:55
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
hát... nem tudom mit mondjak
2016. március 30. 18:27
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Gáspár Laci nagyon tehetséges énekes.
Inkább ő üljön bele abba a székbe mint a tehetségtelen sztárocskák.
Nekem semmi bajom vele.
Bár a tavalyi X-faktor nem igazán volt a kedvencem
Tóth Gabit is nyugodtan haza lehetne küldeni!!!
Inkább ő üljön bele abba a székbe mint a tehetségtelen sztárocskák.
Nekem semmi bajom vele.
Bár a tavalyi X-faktor nem igazán volt a kedvencem
Tóth Gabit is nyugodtan haza lehetne küldeni!!!
2016. március 30. 19:23
Ne már. Nekem Alföldi nagyon fog onnan hiányozni. Remélem legalább normális gondolkodású embereket ültetnek a helyükre.
2016. március 30. 20:06
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Ennél mélyebbre már nem tudnak süllyedni.... Ezt a marhát minek rakják be? Pff Na nem baj, én már úgysem nézem évek óta. Csak azt nem értem, hogy erre a szennyre hogy lehet még kereslet? Nézi ezt még valaki? Nem ártana valami normális műsort produkálni, nem mint ezeket a "tehetség"-kutatókat nyomatni orrba-szájba! Előbb-utóbb, inkább előbb be fog következni, hogy az RTL-t, a TV2 -t és a hozzájuk hasonló csatornákat senki nem fogja nézni, főleg hogy teletömik reklámokkal!!! Lassan a műsoridő 70%-a reklám! 10 perc a film, majd megint reklám szintén 10 percig. Nem viccelek, múltkor lemértem (igen, van ennél jobb dolgom is, de muszáj volt ). Nem tudom ki az az ember, aki végig bírja nézni a reklámokat. Legközelebb, ha lesz valami jó film, majd felveszem és a fölösleges részeket tekerem!
Elnézést, ha kicsit hosszúra nyúlt a hozzáfűznivalóm a témához, csak ilyenkor nagyon fel tudok idegesedni. Valamit a kelleténél többet használtam 'reklám' szót!
Elnézést, ha kicsit hosszúra nyúlt a hozzáfűznivalóm a témához, csak ilyenkor nagyon fel tudok idegesedni. Valamit a kelleténél többet használtam 'reklám' szót!
Kapcsolódó sztárok
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.