Gáspár Laci lesz az X-Faktor egyik új mentora
2016. március 30. 21:02
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Domi05, mélységesen egyet tudok érteni, jobban én sem mondtam volna.
2016. március 30. 21:08
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Egyébként, eddig sem néztem ilyen szennyeket, most sem fogok, gyártsák csak a műsztárocskákat, akik max.elvesznek a süllyesztőben vagy kapálóznak egy darabig, esetleg. Van elég műtehetség Magyarországon (meg pár igazi is), nem kell több. Nekem ott kiemrül az érdeklődésem, hogy kiket ültetnek a zsűriszékbe, amit egyébként sokszor nagyon nem tudnak kiválogatni sem a TV2- nél, sem az RTL- nél, legalábbis nagyon gyenge zsűrit állítanak össze, de mindegy, meg ott, hogy megtudom, ki lett Magyarország legújabb ,,sztárja''. Az, hogy Gáspár Laci mentor, azzal nem értek egyet, nem tud öööö..., izé meg ehhez hasonlók nélkül beszélni, meg rendesen fogalmazni sem. De ez már nem az én feladatom.
2016. március 31. 05:52
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline |
Mikor szerzett olyan tapasztalatot hogy ott üljön akik eddig abban a székben ültek mindegyiknek olyan tapasztalata volt hogy át átadhassa de ő? Könyörgöm nem gondolták komolyan
2016. március 31. 20:48
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Nincs annyi tehetséges ember Magyarországon mint ahány ilyen szar "tehetségkutató" műsor. Az egész felesleges, unalmas, értelmetlen szenny. Ezt meg komolyan berakják mentornak?? Nem úgy mintha a többi annyival jobb lenne,de könyörgöm mut tud felmutatni, mi az amiben segíteni tudná a versenyzőket??? Hiszen neki sincs semmu tehetsége....
2016. április 01. 11:05
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline |
Nem tudom milyen mentornak bár beszédét alig érteni rewndesen.
2016. április 05. 13:06
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Alföldi volt az egyetlen zsűritag, aki érdekes és értelmes dolgokat mondott, nem vett ki a versenyzőiből mindenféle eredetiséget és személyiséget, ami volt bennük és nem személyes indokok alapján, kicsinyes bosszúból a többi zsűritag iránt/a maga érdekében értékelt. :/
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.