Előző cikkeinkben már bemutattunk nektek 5+1 álompasit, és főhősnőt. Most jöjjenek a helyek, amikről azt kívánjuk, bár léteznének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nyolc könyvbéli hely, ahová mindenki el szeretne jutni
2016. október 24. 18:54
2016. október 24. 19:11
![]() |
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3282 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 ![]() |
Imádom az Éhezők Viadalát, de szerintem túlzás lenne állítani, hogy sokan szeretnének ellátogatni egy háborútól sújtott helyre, ahol évente mészárolják a gyerekek egymást
Ja, és téged is, ha megszegsz egy szabály

2016. október 24. 19:13
Idézet (BLulu88 @ 2016.10.24. 19:08)
Én azért az Éhezők Viadala Panemét is beletettem volna a cikkbe! Ahol már ott van a harry potter nem igaz hogy az Éhezők Viadala nem lehet...
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én azt tapasztalom, hogy az emberek nem szívesen mennének el az Éhezők viadala egyik helyszínére sem. Vitathatatlan, hogy zseniális mű (legalábbis én nem tudnám vitatni), viszont az álszent, vérszomjas, túlzottan divatmániás, a külsőt mindenek felé helyező emberek társasága nem lehet túl kellemes, és azt hiszem, a körzeteket sem szívesen látogatná meg bárki is.

2016. október 24. 19:32
![]() |
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 ![]() |
Hát én inkább úgy fogalmaznék, hogy Harry Potter varázsvilágába mennék el szívesen... Mennyire szívesen élnék abban a világban, te jó ég... 27 évesen is imádooooom. J.K. Rowling egy zseni.
2016. október 24. 19:40
![]() |
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 ![]() |
Félvér tábor, Narnia
❤
Viszont én még ide raktam volna Alicantet is!! ❤❤❤

Viszont én még ide raktam volna Alicantet is!! ❤❤❤
2016. október 24. 19:45
Narnia és a Roxfort a favoritok <3 De azért szívesen megnézném, hogy milyen Idris, Alicante üvegtornyaival... ^^
Meg igaz, hogy mint Panem, az sem lenne túl turistacsalogató, kellemes kis üdülőhely, de a Nevermore-ban lévő Varen-felé álomvilágba is benéznék
Meg igaz, hogy mint Panem, az sem lenne túl turistacsalogató, kellemes kis üdülőhely, de a Nevermore-ban lévő Varen-felé álomvilágba is benéznék

2016. október 24. 20:10
![]() |
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 ![]() |
Félvértábor

2016. október 24. 20:36
![]() |
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 ![]() |
Roxfort, Abszol út, Középfölde... ezekre a helyekre nagyon szívesen elmennék.
Viszont Idrist én is hiányolom a listáról. Ha létező hely lenne, biztos szerepelne a bakancslistámon. Nagyszerű lenne ellátogatni Alicante-ba.

Viszont Idrist én is hiányolom a listáról. Ha létező hely lenne, biztos szerepelne a bakancslistámon. Nagyszerű lenne ellátogatni Alicante-ba.

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.

Félmeztelenül pózolt Kendall Jenner Michael B. Jordan és Aaron Taylor-Johnson mellett
Félmeztelenül pózolt Kendall Jenner Michael B. Jordan és Aaron Taylor-Johnson mellett
Az új Calvin Klein fehérnemű-kampányban szerepel.

Megszületett Macaulay Culkin második gyereke
Megszületett Macaulay Culkin második gyereke
Tavaly karácsony előtt.