Vajon mennyi drámát bír még el a sorozat így a végéhez közeledve? Igazuk lehet a rajongóknak vagy csupán túlbecsülik I. Marlene King történetvezetési képességeit? VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
PLL: Izgalmas teória látott napvilágot Spencerrel kapcsolatban
2017. május 29. 08:37
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. május 29. 08:48
Az hogy Spencernek ikre van már egy éve terjeng, ha nem több. Az hogy Wren és Spencer ikrek pedig már a still képek kijövetele óta. Persze csak a rajongók zárt csoportjában, nem cikkben. Na mindegy, kíváncsi leszek.
2017. május 29. 12:47
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Jajjj Mary-Jessica dolog utan meg egy ikres szal? Tuti nem. Bar MK-bol kinezem, hogy elrontja ilyennel a sorozatot
2017. május 29. 13:20
Már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége.Bár hiányozni is fog ez a sorozat annyira imádom
2017. május 29. 13:26
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 947 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline |
Nekem inkább az volt fura hogy annyira mondta Ezrának hogy miért van ott plusz előtte mutatták hogy otthon zuhanyzott és megkapta az utolsó cetlit a borosüvegben, akkor hogy került a reptérre.
2017. május 29. 19:21
Nekem már fáj a fejem, annyi mindenen kell gondolkodni ebben a sorozatban, mindenesetre várom az újabb részeket.
2017. május 30. 08:56
A cikk elolvasása után néztem meg a részt, és lehet hogy csak ennek a hatására, de tényleg úgy tűnt mintha két különböző Spencert láttam volna. Illetve Spencer Maryvel találkozott volna, aztán pedig a reptéren kötött ki és Wren-nel beszélgetett? Az egész fura, ahogyan a "két" Spencer viselkedése is az volt. A "második" Spencer viselkedése olyan volt, amit eddig soha nem láttam tőle. És mivel Mary-nek is volt ikertestvére így genetikailag lehetséges, hogy ő is ikreket szül. Kíváncsi leszek végül mi az igazság
2017. május 30. 16:37
carbonaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.28. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 264564 offline |
Lehet , hogy csak én érzem úgy de már mindent próbálnak bemesélni nekünk , viszont ennek még lehet egy kis valóságalapja is. Mindenesetre imádom a sorozatot és várom hogy ki AD ?? , csak én nevettem egyébként a telefonos Arián , olyan bénán volt rászerkesztve , még ha ijesztőnek is szánták akkor is egyébként amikor Ariaként látjuk AD-t akkor olyan a haja mintha igazi lenne ezért gyanakszom én Paige-re , mert hasonló hajszínük van , és neki inditéka is lenne Alisonnal ezeket művelni. de ezt lehet , hogy csak én gondolom így
2017. május 30. 16:44
Még a végén kiderül, hogy Emily AD mert tudja, hogy Alison sose lenne vele saját akaratából. De így, hogy Emily gyermekét várja, "rá van kényszerülve", hogy vele legyen, hiszen Emily kisírta magának, hogy tartsa mááár meg Ali. Éppen ezért nem tartom reálisnak hogy Paige legyen AD mert ugye ő szereti Emily-t és ha bár megcsinálhatta volna ezt reménykedve, hogy Alison abortuszra megy, ahogy ugye tervezte és szegény ezzel szörnyű tragédiát éljen meg... Nem kockáztatta volna meg, hogy pont emiatt veszíti el örökre Em-et Paige.
Na de egyéni vélemény. Kétlem, hogy ez lenne, mert annyira tuszkolják le a torkunkon Emisont, hogy kétlem, ilyen csavar lenne benne.
De a remény hal meg utoljára.
Na de egyéni vélemény. Kétlem, hogy ez lenne, mert annyira tuszkolják le a torkunkon Emisont, hogy kétlem, ilyen csavar lenne benne.
De a remény hal meg utoljára.
2017. május 30. 19:46
hannahbakerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.06. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 264167 offline |
Marlene azt mondta, hogy több ikres szál már nem lesz a sztoriban, de ki tudja.
Kapcsolódó sztárok
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.